- May
- 141
- 215
- مدالها
- 2
مرحله چهارم: فینگر فودها را سرو کنید
حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید. سپس قالب را از فر بیرون بیاورید. با یک کاردک یا چاقو اطراف قالب های مافین را جدا کنید و مواد را جدا کنید. قالب را برگردانید و فینگر فودها را در یک ظرف جدا بگذارید. بعد از این که از دما افتادند، آن ها را سرو کنید.
طرز تهیه فینگر فود گیاهی گرم با جامبو شلز

در این غذا، نیازی به فر نیست و خودتان می توانید مواد دلخواهتان را کم یا زیاد کنید. یا اینکه از ادویه ها و موادی در طرز تهیه فینگر فود گیاهی با جامبو شلز استفاده کنید که مناسب سلیقه و طبعتان است.
مواد لازم برای ۴ نفر
پاستا جامبو شلز: ۱/۴ بسته (یا به میزان لازم)
سیب زمینی: ۱۵۰ گرم
خیار شور (ریز خرد شده): ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای (رنگ های مختلف): ۲ قاشق غذاخوری
ذرت کنسروی: ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه و جعفری (ساطوری شده): ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه سس
ماست چکیده یا سس مایونز یا مخلوط هر دو: ۲/۳ لیوان دسته دار فرانسوی
سرکه بالزامیک: ۱ قاشق چای خوری
سس خردل: ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه

مرحله اول: مواد را نگینی خرد کنید
در اولین مرحله از طرز تهیه فینگر فود گیاهی با جامبو شلز، سیب زمینی ها را با مقداری آب، آبپز کنید. بعد از آبپز و نرم شدن، آن ها را به صورت نگینی ریز خرد کنید.
خیار شور و فلفل دلمه ها را خیلی ریز خرد کنید. همه مواد سس را در یک ظرف بریزید و کاملا مخلوط کنید.
مرحله دوم: جامبو شلز را بپزید
در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس جامبو شل ها را در قابلمه بریزید و اجازه دهید مثل ماکارونی نرم شوند. جامبو شلز را آبکش کنید. بعد از این که دمای خود را از دست دادند و خنک شدند، آن ها را برای پر کردن آماده کنید.
مرحله سوم: مواد را مخلوط و جامبوشلز را پر کنید
در یک کاسه، سیب زمینی آبپز و خرد شده، خیار شور و فلفل دلمه ای (رنگ های مختلف) خرد شده، سبزی ساطوری شده و ذرت (در صورت دلخواه هویج و نخود فرنگی) را بریزید. سسی را که درست کرده بودید به مواد اضافه کنید. به خوبی به هم بزنید تا کل مواد را بپوشاند. اگر سس کم است، کمی ماست دیگر اضافه کنید.
جامبو شل ها را با مواد پر کنید و در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.