فینگر فود ساده مینی کورن داگ با سس کچاپ یا خردل
اگر چه به احتمال زیاد معمولا کورن داگ را در بیرون منزل میل کردهاید اما درست کردن این فینگرفود ساده و کم هزینه در منزل که یکی از انواع فینگر فود بدون فر است کار چندان سختی نیست.
مواد لازم برای ۲۰ پُرس مینی کورن داگ با سس کچاپ یا خردل
آرد همه منظوره: ۱ پیمانه
آرد ذرت زرد: ¾ پیمانه
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: ¾ چایخوری
جوش شیرین: ¼ قاشق چایخوری
باترمیلک: ۱ و ½ پیمانه
کره آب شده: ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱ عدد درشت
روغن مایع: به مقدار لازم
هات داگ کوچک و از طول به دو قسمت مساوی برش زده: ۴۰۰ گرم
خلال دندان: به مقدار لازم
طرز تهیه مینی کورن
مرحله اول
در ابتدا آرد همه منظوره، آرد ذرت زرد، نمک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم ترکیب کنید. سپس باتر میلک (طرز تهیه باترمیلک)، تخم مرغ و روغن آب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مایه یکدست درست شود.
برای آماده کردن کورن داگ ابتدا در یک ماهیتابه گود مقدار روغن بریزید (کورن داگ برای اینکه کمتر روغن به خودش بگیرید باید در روغن غوطهور باشد) هات داگها را در مایه خمیری که درست کرده بودید بزنید و تمام قسمتها را به آن آغشته کنید.
مرحله دوم
سپس کورن داگها را در روغن داغ قرار دهید. ۳ تا ۵ دقیقه برای سرخ شدن کورن داگ کافی است. کورن داگهای سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس در هر کدام از کورن داگها یک خلال دندان بگذارید و با سس کچاب یا سس خردل میل کنید.
فینگر فود ساده و کم هزینه توپک پنیر
مواد لازم برای ۱۸ پُرس توپک پنیر
پنیر چدار: ۲۵۰ گرم
پنیر خامهای: ۲۵۰ گرم
عسل: ۲ قاشق چایخوری
پوست لیموی رنده شده: ½ قاشق چایخوری
بادام زمینی نمکی بو داده و رنده شده: ½ پیمانه
آویشن تازه و خرده شده: ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
مرحله اول
برای درست کردن این فینگرفود ساده و کم هزینه ابتدا باید در یک کاسه بزرگ پنیر چدار، پنیر خامهای ،عسل و پوست لیموی رنده شده را بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا صاف و یکدست شود. این مایه را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید.