جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی آموزش طرز تهیه 32 فینگر فود ساده و کم هزینه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Bevis با نام آموزش طرز تهیه 32 فینگر فود ساده و کم هزینه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 4,944 بازدید, 106 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع آموزش طرز تهیه 32 فینگر فود ساده و کم هزینه
نویسنده موضوع Bevis
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Bevis
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

۱۵- آموزش طرز تهیه سینی فینگر فود کباب چوبی مرغ سوخاری​



آموزش طرز تهیه سینی فینگر فود کباب چوبی مرغ سوخاری




کباب چوبی مرغ سوخاری یکی دیگر از انواع فینگر فود خوشمزه است که گزینه بسیار مناسبی برای مهمانی ها و دورهمی ها است. برای درست کردن این فینگر فود شما باید مرغ را طعم دار کنید و سپس روی سیخ چوبی بزنید و سوخاری کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

طرز تهیه کباب چوبی مرغ سوخاری؛ یک فینگرفود شیک برای تولد و مهمانی​



کباب-چوبی-مرغ-سوخاری

کباب چوبی مرغ سوخاری یک فینگر فود بسیار خوشمزه باطرز تهیه ساده، بسیار مناسب میهمانی و دورهمی‌های کوچک است‌. مرغ سوخاری یک فینگر فود سالم است که ظرف مدت زمان کوتاهی پخته می‌شود. طرز تهیه مرغ چوبی سوخاری بسیار شبیه طرز تهیه مرغ چوبی است. با این تفاوت که در این روش از پودر سوخاری پیش از سرخ کردن مرغ‌ها استفاده می‌شود. در این مقاله از مجله کوروش دستور پخت و روش تهیه کباب چوبی مرغ سوخاری خانگی را آموزش می‌دهیم.


طرز تهیه مرغ چوبی سوخاری خانگی​


کباب-چوبی-مرغ-سوخاری



مواد لازم​



سی*ن*ه مرغ ۵۰۰ گرم
سس مایونز یا ماست: ۳/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی
پودر سوخاری: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
پودر آویشن: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به میزان لازم
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیخ کبابی: ۱۰ عدد



مراحل طرز تهیه​



کباب-چوبی-مرغ-سوخاری


مرحله اول​



در مرحله اول، سی*ن*ه مرغ را به صورت قطعات کوچک تکه تکه کنید. آن‌ها را در یک ظرف بزرگ ریخته و کمی نمک و فلفل و آویشن به تکه‌های سی*ن*ه مرغ اضافه کنید. شما می‌توانید به جای آویشن از هر طعم دهنده‌ای که می‌پسندید، استفاده کنید.

پس از آن کمی سس مایونز را به مرغ‌ها اضافه کنید. برخی به دلیل کالری بالای سس مایونز ترجیح می‌دهند از ماست خامه‌ای یا چکیده استفاده کنند. شما می‌توانید از مقداری ماست به جای سس مایونز استفاده کرده و روی مرغ بریزید. این مواد را کاملاً هم زده و و در ظرف را ببندید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. ادویه‌ها و ماست یا سس مایونز باید کاملا به خورد مرغ‌ها برود. اضافه کردن ماست یا سس مایونز باعث ترد شدن گوشت مرغ می‌شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

مرحله دوم​



کباب-چوبی-مرغ-سوخاری




در مرحله دوم از طرز تهیه کباب چوبی فیله مرغ سوخاری ، پس از آن که ادویه‌ها کاملاً به خورد مرغ‌ها رفت. مرغ‌ها را به سیخ بکشید. طوری که به یکدیگر نچسبند. پس از آن یک سینی بزرگ از آرد سوخاری را آماده کنید. ماهیتابه را بر روی گاز قرار دهید و به اندازه کافی داخل ماهیتابه روغن بریزید.



مرحله سوم​



کباب-چوبی-مرغ-سوخاری




در مرحله سوم، باید مرغ‌ها را سرخ کنید.در این پروسه هر سیخ چوبی را قبل از سرخ کردن در داخل سینی که آرد سوخاری ریخته‌اید، بغلتانید. پس از آن در داخل ماهیتابه گذاشته و اجازه دهید تا در روغن کاملا سرخ شود. سعی کنید هنگام غلتاندن مرغ در آرد سوخاری دقت داشته باشید تا آرد سوخاری در همه جای مرغ پراکنده شود. مرغ سوخاری شما پس از سرخ شدن آماده سرو است.



اما اگر ترجیح می‌دهید که چربی مرغ کمتر باشد، می‌توانید پس از سرخ کردن، سیخ‌های چوبی را بر روی دستمال کاغذی گذاشته و چند دقیقه صبر کنید تا روغن آن‌ها گرفته شود.



شما می‌توانید در دستور پخت کباب فیله مرغ چوبی سوخاری با دورچین‌های بسیار جذاب از سبزیجات مصرف کنید. معمولاً از قارچ، جعفری، لیمو، لوبیا سبز و کدو برای دورچین مرغ چوبی استفاده می‌شود. شما می‌توانید در کنار این غذا از سبزیجات بخارپز هم استفاده کنید. پیشنهاد می‌شود این غذا را هنگامی که گرم است سرو کنید. چرا که ترد و خوشمزه‌گی بیشتری دارد.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

۱۶- طرز تهیه فینگر فود سیب زمینی شکم پر با پنیر پارمزان​



طرز تهیه فینگر فود سیب زمینی شکم پر با پنیر پارمزان




یکی دیگر از انواع فینگر فود که با سیب زمینی تهیه می شود، فینگر فود سیب زمینی شکم پر با پنیر پارمزان است. این فینگر فود بسیار راحت و کم هزینه است و برای درست کردن آن تنها باید سیب زمینی های کوچک را مزه دار کنید و مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن قرار دهید. سپس سیب زمینی ها را بپزید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید. برای آموزش این فینگر فود ساده و کم هزینه مقاله زیر را بخوانید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

طرز تهیه ۴ فینگرفود ساده و کم هزینه برای مهمانی یا شام​



فینگرفود ساده و کم هزینه


۱۶ ژوئن (۲۶ خرداد) روز جهانی Tapas یا همان پیش غذاهای ساده فینگرفودی برای مراسم شام و مهمانی است. tapa یا جمع آن tapas در زبان اسپانیایی به معنای خوراکی‌های کوچک حاضری است که با مواد مختلف تهیه و سرو می‌شوند. به همین مناسبت طرز تهیه ۴ فینگرفود ساده و کم هزینه را از سرویس آشپزی در مجله کوروش بخوانید.


فینگر فود را می توان به عنوان پیش غذا یا حتی غذای اصلی در مهمانی‌ها سرو کرد؛ هرچند که بهتر است برای غذای اصلی از فینگر فود گرم و برای پیش ‌غذا از فینگر فود سرد استفاده کنیم. فینگر فود به هرگونه غذایی گفته می شود که پس از پخت، به راحتی با دست قابل خوردن است و برای سرو آن به استفاده از وسایلی همچون قاشق و چنگال نیازی نیست. اکثر غذاهای خیابانی جز, فینگر فودها محسوب میشوند. برای آموزش این نوع غذاهای دوست داشتنی با ما همراه باشید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

سیب زمینی شکم پر با پنیر پارمزان؛ یک فینگر فود ساده و کم هزینه​



طرز تهیه فینگرفودهای ساده و کم هزینه ؛ طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با پنیر چدار

مواد لازم برای ۱۲ پُرس سیب زمینی شکم پر با پنیر پارمزان​



سیب زمینی کوچک: ۱۲ عدد

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

خامه ترش سبک: ½ پیمانه

پیازچه ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

کره آب شده: ۲ قاشق غذاخوری

آب لیموترش: ۱ و ½ قاشق مرباخوری

اطلاع از آخرین مطالب جذاب و پرطرفدار​

عضویت در خبرنامه


نمک: ½ قاشق مرباخوری

فلفل سیاه تازه و پودر شده: ½ قاشق چایخوری

پنیر پارمزان رنده شده: ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه سیب زمینی شکم پر با پنیر پارمزان​



مرحله اول


برای درست کردن این فینگرفود ساده و کم هزینه فر را روی دمای ۳۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم شود. سیب زمینی‌ها را خوب بشورید و با پوست از وسط نصف کنید. سیب زمینی‌ها را به روغن زیتون آغشته کنید و در سینی فر بچینید. به مدت ۱۰ دقیقه سیب زمینی‌ها را در فر بگذارید و سپس به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا خارج از فر سرد شوند.


مرحله دوم


با یک چاقوی تیز به دقت داخل سیب زمینی‌ها را خالی کنید. سپس خامه ترش، ۱ قاشق غذاخوری پیازچه و سایر مواد را با هم ترکیب کنید و مایه را به دقت داخل تمام سیب زمینی‌ها بریزید. پنیر پارمزان رنده شده و ۱ قاشق غذاخوری پیازچه باقی مانده را روی سیب زمینی‌ها بپاشید و به مدت ۲ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا روی سطح پنیر طلایی شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

فینگر فود ساده مینی کورن داگ با سس کچاپ یا خردل​



فینگرفود راحت مینی کورن داگ با سس کچاپ یا خردل




اگر چه به احتمال زیاد معمولا کورن داگ را در بیرون منزل میل کرده‌اید اما درست کردن این فینگرفود ساده و کم هزینه در منزل که یکی از انواع فینگر فود بدون فر است کار چندان سختی نیست.





مواد لازم برای ۲۰ پُرس مینی کورن داگ با سس کچاپ یا خردل​



آرد همه منظوره: ۱ پیمانه

آرد ذرت زرد: ¾ پیمانه

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

نمک: ۲ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر: ¾ چایخوری

جوش شیرین: ¼ قاشق چایخوری

باترمیلک: ۱ و ½ پیمانه

کره آب شده: ۳ قاشق غذاخوری

تخم مرغ: ۱ عدد درشت

روغن مایع: به مقدار لازم

هات داگ کوچک و از طول به دو قسمت مساوی برش زده: ۴۰۰ گرم

خلال دندان: به مقدار لازم





طرز تهیه مینی کورن​





مرحله اول



در ابتدا آرد همه منظوره، آرد ذرت زرد، نمک، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم ترکیب کنید. سپس باتر میلک (طرز تهیه باترمیلک)، تخم مرغ و روغن آب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک مایه یکدست درست شود.



برای آماده کردن کورن داگ ابتدا در یک ماهیتابه گود مقدار روغن بریزید (کورن داگ برای این‌که کمتر روغن به خودش بگیرید باید در روغن غوطه‌ور باشد) هات داگ‌ها را در مایه‌ خمیری که درست کرده بودید بزنید و تمام قسمت‌ها را به آن آغشته کنید.





مرحله دوم



سپس کورن داگ‌ها را در روغن داغ قرار دهید. ۳ تا ۵ دقیقه برای سرخ شدن کورن داگ کافی است. کورن داگ‌های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. سپس در هر کدام از کورن داگ‌ها یک خلال دندان بگذارید و با سس کچاب یا سس خردل میل کنید.



فینگر فود ساده و کم هزینه توپک پنیر​



طرز تهیه توپک پنیر در روز جهانی فینگرفود

مواد لازم برای ۱۸ پُرس توپک پنیر​



پنیر چدار: ۲۵۰ گرم

پنیر خامه‌ای: ۲۵۰ گرم

عسل: ۲ قاشق چایخوری

پوست لیموی رنده شده: ½ قاشق چایخوری

بادام زمینی نمکی بو داده و رنده شده: ½ پیمانه

آویشن تازه و خرده شده: ۱ قاشق چایخوری



طرز تهیه​




مرحله اول


برای درست کردن این فینگرفود ساده و کم هزینه ابتدا باید در یک کاسه بزرگ پنیر چدار، پنیر خامه‌ای ،عسل و پوست لیموی رنده شده را بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا صاف و یکدست شود. این مایه را به مدت ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2
مرحله دوم



بادام و آویشن را در غذاساز بریزید و میکس کنید تا کاملا بادام‌ها پودر شوند. مایه پنیری را از فریزر بیرون بیاورید و برای درست کردن هر عدد توپک ۲ قاشق غذاخوری از مایه بردارید و با دست گرد کنید. بعد از اتمام کار توپک‌های پنیری را به مدت ۱۰ دقیقه دیگر در فریزر بگذارید.



سپس توپک‌ها را در پودر بادام و آویشن بزنید تا تمام قسمت‌های توپک آغشته شود. این توپک را یا بلافاصله سرو کنید یا تا زمان سرو در یخچال نگه دارید. نکته: اگر طعم آویشن را دوست ندارید آن را حذف کنید.



تارت قارچ و پنیر؛ یک فینگر فود خوشمزه برای مهمانی​

تارت قارچ و پنیر؛ یک فینگر فود خوشمزه برای مهمانی


مواد لازم برای ۱۰ پُرس تارت قارچ و پنیر​



روغن زیتون فرابکر: ۲ قاشق غذاخوری

قارچ: ۹۰۰ گرم خرد شده

نمک: ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه تازه و خرد شده: ۱/۸ قاشق مرباخوری

سیر له شده: ۱ و ½ قاشق غذاخوری

سویا سس کم نمک: ۱ قاشق چایخوریخامه ترش سبک: ۳ قاشق غذاخوری

پنیر چدار: ¼ پیمانه

نان تارت: ۲ بسته

پیازچه تازه و خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری


طرز تهیه​



مرحله اول



یک فینگرفود ساده و کم هزینه دیگر که با طعم لذیذش حسابی دل همه را می‌برد. برای درست کردن فینگرفود قارچ و پنیر در یک ماهیتابه نچسب روغن زیتون بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید. قارچ، نمک و فلفل سیاه را به روغن اضافه کنید.


۴ دقیقه تفت دهید. سپس سیر را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا آب قارچ‌ها کشیده شود. سویا سس را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید تا تمام مایعات داخل ماهیتابه بخار شوند.


مرحله دوم



مایه آماده شده را در یک ظرف بریزید و سپس در حالی‌که قارچ‌ها هنوز داغ هستند نمک، خامه ترش و پنیر چدار را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در داخل هر نان تارت ۲ قاشق مرباخوری از مایه قارچ و پنیر بریزید. روی تارت‌ها را با پیازچه‌های تازه و ریز خرد شده و مقداری پنیر پازمزان تزیین کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

۱۷- طرز تهیه فینگر فود کراکت مرغ و گوشت​



طرز تهیه فینگر فود کراکت مرغ و گوشت




کراکت یکی از هیجان انگیز ترین انواع فینگرفود است که امکان تهیه آن به روش های مختلف وجود ندارد. کراکت در واقع نوعی توپک های سوخاری تهیه شده از گوشت و مرغ است که در روغن سرخ می شود. شما می توانید برای درست کردن این کراکت ها از گوشت یا فیله مرغ استفاده کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

طرز تهیه کراکت مرغ یا گوشت بیتر بالن هلندی به روش رستورانی​




طرز تهیه کراکت مرغ یا گوشت بیتر بالن هلندی به روش رستورانی

فینگر فود کراکت یک غذا یا در برخی مواقع پیش‌غذا و فست فود دلچسب و هیجان انگیز است و به خاطر تنوعی که دارد، حسابی پرطرفدار است. انواع مختلف کراکت مثل کراکت مرغ و پنیر یا کراکت بادمجان و سیب زمینی هم علاوه بر فانتزی و خوش‌طعم بودن، در مدت زمان کمی آماده می‌شوند. اما این بار در مجله کوروش می‌خواهیم یک کراکت جدید را به شما معرفی کنیم، آن هم چیزی نیست جز کراکت بیتر بالن که هم می‌توان با گوشت و هم با مرغ تهیه کرد. این کراکت گوشت یا کراکت مرغ یکی از معروف‌ترین کراکت‌های هلندی است و اگر تاکنون به هلند سفر کرده باشید، آن را در منوی بیشتر رستوران‌ها پیدا خواهید کرد.


طرز تهیه کراکت بیتر بالن هلندی با مرغ یا گوشت​


طرز تهیه کراکت بیتر بالن هلندی با گوشت یا مرغ، یک فست فود خوشمزه


مواد لازم

گوشت گوسفند یا فیله مرغ: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
آرد: ۲ لیوان دسته دار فرانسوی
آب گوشت یا مرغ: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی
جعفری: ۱ لیوان دسته دار ساطوری شده
تخم مرغ: ۲ عدد
پودر نان: ۲ لیوان دسته دار فرانسوی

اطلاع از آخرین مطالب جذاب و پرطرفدار​

عضویت در خبرنامه


روغن مایع: به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
بالا پایین