جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی آموزش طرز تهیه 32 فینگر فود ساده و کم هزینه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Bevis با نام آموزش طرز تهیه 32 فینگر فود ساده و کم هزینه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 4,944 بازدید, 106 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع آموزش طرز تهیه 32 فینگر فود ساده و کم هزینه
نویسنده موضوع Bevis
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Bevis
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

طرز تهیه کراکت بیتر بالن هلندی​



طرز تهیه کراکت مرغ یا گوشت بیتر بالن هلندی به روش رستورانی




مرحله اول​



در ابتدا یک پیاز را خلالی یا نگینی خرد کنید. پیاز را در قابلمه یا ماهیتابه بریزید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. گوشت گوسفندی یا مرغ را در پیاز سرخ کنید. پس از آنکه گوشت تغییر رنگ داد، به آن زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را با هم تفت بدهید و بعد از اینکه کمی ادویه‌ها با گوشت سرخ شدند، به آن آب جوش اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید گوشت کاملا آبپز شود. آب گوشت را نگه دارید.

مرحله دوم​



بعد از پختن گوشت، اگر استخوان دارد، آن را جدا کنید و گوشت را له یا ریش ریش کنید. می‌توانید از میکسر یا غذاساز استفاده کنید. پیاز دوم را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. ۱ لیوان دسته دار فرانسوی از آرد را به پیازها اضافه کنید و تفت بدهید. (بقیه آرد را نگه دارید) بعد از اینکه طعم خامی آرد گرفته شد، گوشت و جعفری را اضافه کنید.

دوباره کمی نمک و فلفل بزنید. در ظرف را باز بگذارید و اجازه دهید آب گوشت به خورد غذا برود و کاملا جذب شود. مخلوط در این مرحله باید در حدی غلیظ باشد که بتوان با دست به آن فرم و شکل داد.



مرحله سوم​



طرز تهیه کراکت مرغ یا گوشت بیتر بالن هلندی به روش رستورانی



به اندازه یک گردو از مخلوط را بردارید و در دستانتان کمی کوچک‌تر از کوفته گرد کنید. می‌توانید فرم‌های دیگر هم بدهید. گوشت‌های گرد شده را در سینی بچینید و روی آن‌ها را سلفون بکشید تا لایه روی گوشت خشک نشود. سینی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا گلوله‌ها کاملا خودشان را بگیرند.

سه ظرف جدا داشته باشید. در یکی از آنها آرد، در یکی پودر نان و در دیگری تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و کاملا به هم بزنید. کراکت‌ها را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس آنها را به تخم مرغ آغشته کنید و در مرحله سوم در پودر نان بچرخانید. همه کراکت‌ها را به همین روش سوخاری کنید. در یک تابه به میزان لازم روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. کراکت‌ها را در روغن قرار دهید تا وقتی کاملا سرخ شدند. می‌توانید از سرخ‌کن هم استفاده کنید.
 
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2
کراکت بیتر بالن هلندی شما آماده سرو است. آن را را انواع دیپ و سس مورد علاقه‌تان سرو کنید.

فوت و فن های طرز تهیه کراکت بیتر بالن هلندی​



طرز تهیه کراکت مرغ یا گوشت بیتر بالن هلندی به روش رستورانی



*اگر از گوشت گوسفندی استفاده می‌کنید، در مراحل پایانی پخت، نمک را اضافه کنید.

*برای اینکه روغن کراکت‌ها گرفته شود، می‌توانید قبل از سرو آنها را روی دستمال قرار دهید.


*کراکت بیتر بالن هلندی معمولا در هلند با سس خردل سرو می‌شود.


*می‌توانید برای سرخ کردن پیازها به‌جای روغن مایع از کمی کره استفاده کنید ولی حواستان باشد که کره نباید دمای زیادی ببیند.
 
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

۱۸- طرز تهیه فینگر فود آرانچینی ایتالیایی​



طرز تهیه فینگر فود آرانچینی ایتالیایی




آرانچینی ایتالیایی در واقع یک نوع کوفته برنجی سوخاری است. این فینگر فود ظاهری شبیه به کراکت و کوفته دارد. برای درست کردن این غذا باید ابتدا مواد وسط آرانچینی را تهیه کنید. سپس آن را به وسیله تخم مرغ و آرد سوخاری کنید و در روغن سرخ نمایید. اموزش تصویری انواع فینگرفود در مجله کوروش وجود دارد که می توانید با امتحان کردن آن ها میز مهمانی هایتان را زیباتر کنید.
 
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی؛ یک کوفته برنجی ایتالیایی ساده و خوشمزه​


12 دی 1399 . زمان مطالعه: 5 دقیقه




طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی؛ یک کوفته برنجی ایتالیایی ساده و خوشمزه

این بار هم در مجله کوروش، طرز تهیه یک فینگر فود را برای شما آماده کرده‌ایم. آرانچینی، یک پیش‌غذای خوش‌طعم ایتالیایی است که اگر تا حالا بیشتر بالن هلندی درست کرده باشید، متوجه شباهتشان این دو فینگر فود با هم خواهید شد. طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی، شبیه انواع کوفته و کراکت است و به آن کوفته برنجی ایتالیایی هم می‌گویند. در ضمن اگر گیاه‌خوار هستید، سس گوشت را از طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی حذف کنید چون این غذا در اصل جزو غذاهای ایتالیایی با برنج له شده است و غذای گیاهی ایتالیایی هم می‌تواند باشد. ضمنا آرانچینی را خواهر ریزوتو ایتالیایی می‌دانند. در ادامه طرز تهیه کراکت آرانچینی به عنوان یک پیش غذای ساده و شیک را بخوانید.

طرز تهیه کراکت آرانچینی ایتالیایی​


طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی؛ یک کوفته برنجی ایتالیایی ساده و خوشمزه


مواد لازم


برنج: ۲ لیوان دسته دار فرانسوی
تخم‌ مرغ: ۳ عدد
پنیر پارمزان: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی (رنده شده)
جعفری: ۱ قاشق غذا خوری (ساطوری شده)
نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد لازم برای وسط آرانچینی

گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم

اطلاع از آخرین مطالب جذاب و پرطرفدار​

عضویت در خبرنامه

پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۱ حبه متوسط
رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
نخود فرنگی: به میزان دلخواه
پنیر موزارلا: به میزان لازم


مواد لازم برای روی آرانچینی

آرد سوخاری: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
تخم‌ مرغ: ۱ عدد
 
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

مواد لازم



برنج: ۲ لیوان دسته دار فرانسوی

تخم‌ مرغ: ۳ عدد

پنیر پارمزان: ۱ لیوان دسته دار فرانسوی (رنده شده)

جعفری: ۱ قاشق غذا خوری (ساطوری شده)

نمک و فلفل: به میزان لازم



مواد لازم برای وسط آرانچینی



گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم

اطلاع از آخرین مطالب جذاب و پرطرفدار​

عضویت در خبرنامه


پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: ۱ حبه متوسط

رب گوجه: ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

نخود فرنگی: به میزان دلخواه

پنیر موزارلا: به میزان لازم





مواد لازم برای روی آرانچینی



آرد سوخاری: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

تخم‌ مرغ: ۱ عدد





طرز تهیه​



طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی، پیش غذای ساده و خوشمزه و شیک



مرحله اول


در مرحله اول طرز تهیه این کراکت یا کوفته ایتالیایی ابتدا باید برنج را در آب بپزید (یا در آب مرغ یا آب گوشت یا آب قلم). برنج را کمی شل بردارید در حدی که کمی چسبندگی داشته باشد. آب باید کاملا با برنج جذب شود. در یک ظرف دیگر، پنیر پارمزان، تخم مرغ و برنج را با هم مخلوط کنید و ظرف را در یخچال قرار دهید.

مرحله دوم​



در طرز تهیه کوفته برنجی ایتالیایی، مثل کوفته تبریزی، داخل کوفته را با مواد دیگر پر می‌کنند. برای وسط آرانچینی، پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. پیاز را در تابه سرخ کنید تا سبک و طلایی شود. سیر را له یا خیلی ریز خرد کنید. گوشت چرخ‌ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا همه مواد با هم سرخ شوند.
 
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

مرحله سوم​



رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود. سپس نخود فرنگی را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید سس گوشت‌تان روی حرارت آرام بپزد. می‌توانید به اندازه ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی هم به آن آب اضافه کنید تا خیالتان راحت شود که گوشت در مدت زمان بیشتری می‌پزد.



مرحله چهارم​



طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی، پیش غذای ساده و خوشمزه و شیک




وقتی سس گوشت پخت حرارت را قطع کنید و اجازه دهید خنک شود. مایه کوفته برنج ایتالیایی را از یخچال خارج کنید و مثل کتلت، کف دستتان پهن کنید. وسط کوفته را مقداری مایه گوشت و یک تکه پنیر موزارلا قرار دهید. کوفته را به شکل توپ درآورید و گرد کنید.

در آخرین مرحله از طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی در یک ظرف، یک تخم‌ مرغ را بشکنید و هم بزنید و در ظرف دیگر آرد سوخاری بریزید. کوفته‌ برنجی‌ها را اول در تخم‌مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید. کوفته‌ها را در روغن سرخ و در ظرف مناسب سرو کنید.


فوت و فن های طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی​



طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی، پیش غذای ساده و خوشمزه و شیک




*می‌توانید برای طعم و عطر بهتر، به برنج پخته شده یک یا دو قاشق غذا خوری زعفران دم کرده اضافه کنید.

*اگر سیر تازه در دسترس ندارید، می‌توانید از ۱/۲ قاشق چای‌خوری پودر سیر استفاده کنید.

*برای سلامتی خودتان هم که شده، کوفته‌ها را بعد از سرخ کردن، روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

* می‌توانید کوفته برنجی‌ها را در فر هم بپزید تا روغن کمتری مصرف شود. برای این کار در سینی فر، کاغذ روغنی بگذارید یا کف سینی را چرب کنید. البته دستور اصلی آن، سرخ شده است.

*در طرز تهیه آرانچینی ایتالیایی، به جای سس گوشت از راگو مخصوصا راگو سیب زمینی و گوشت هم استفاده می‌شود.

*آرانچینی یا کوفته برنجی ایتالیایی معمولا با سس قرمز تند و سس مارینارا سرو می‌شود.
 
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

۱۹- طرز تهیه فینگر فود بورک گوشت و بادمجان​



طرز تهیه فینگر فود بورک گوشت و بادمجان




بورک یک نوع فینگر فود لذیذ ترکیه ای است که شما می توانید برای تهیه آن از مواد اولیه متفاوتی استفاده کنید. برای درست کردن بورک باید از خمیر فیلو یا یوفکا استفاده کنید و مواد تهیه شده را داخل آن قرار دهید. سپس خمیرها را بپیچید و فر قرار دهید.
 
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

طرز تهیه مرحله به مرحله بورک گوشت و بادمجان آسان و خوشمزه ترکیه‌ای​




طرز تهیه مرحله به مرحله بورک گوشت و بادمجان آسان و خوشمزه ترکیه‌ای

یکی از لذت بخش‌ترین تجربه‌ها برای علاقمندان به دنیای آشپزی، آشنایی با فرهنگ غذایی و متنوع بین المللی و انواع مختلف خوراک در نقاط مختلف دنیاست. در میان تمامی کشورهای جهان، آشپزی ترکیه و غذاهای ترکیه‌ای از لحاظ ذائقه به سلیقه‌ی ایرانی‌ها بسیار نزدیک است که در نتیجه‌ی آن، این غذاها هم از لحاظ مواد اولیه و هم از لحاظ طعم، غالبا مورد استقبال مردم ایران قرار می‌گیرد. بورک یک نوع پیش غذا و غذای ترکیه‌ای است که انواع مختلفی دارد اما تمامی بورک‌ها با استفاده از خمیر معروف فیلو یا یوفکا تهیه می‌شوند و در این مورد مشترک هستند. در این مطلب از مجله‌ کوروش، قصد داریم طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان ترکی با خمیر یوفکا یا فیلو در فر و بدون فر را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان ترکیه‌ای​


طرز تهیه مرحله به مرحله بورک گوشت و بادمجان آسان و خوشمزه ترکیه‌ای

در کشور ترکیه، بورک به عنوان میان‌وعده مورد استفاده قرار می‌گیرد و طرفداران زیادی دارد. در کشور ایران در برخی رستوران‌های فست فودی، انواع بورک ترکیه تهیه و سرو می‌شود و جالب است بدانید که انواع بورک جزو غذاهای سالم فست‌فودها به شمار می‌رود. انواع بورک گوشت با گوشت و قارچ، بورک گوشت و پنیر و اسفناج، گوشت و سیب زمینی در فر و بدون فر با خمیر جادویی یا خمیر آماده یوفکا (فیلو) درست می‌شود.
در ادامه طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان ترکی بسیار خوشمزه و لذیذ را می‌خوانید و شما می‌توانید به سادگی این پیش غدا و غذای معروف و فینگرفود خوش طعم را در منزل تهیه کنید.
 
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

مواد لازم برای تهیه بورک گوشت و بادمجان ترکیه‌ای​



طرز تهیه مرحله به مرحله بورک گوشت و بادمجان آسان و خوشمزه ترکیه‌ای




بادمجان مربعی خرد شده: ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار

گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز متوسط: ۱ عدد

سیر: ۱ حبه

اطلاع از آخرین مطالب جذاب و پرطرفدار​

عضویت در خبرنامه


رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

آب: نصف لیوان فرانسوی دسته‌دار

کرده ذوب شده یا روغن: ۲ قاشق غذاخوری

شیر: ۲ قاشق سوپ خوری

خمیر یوفکا یا خمیر فیلو: به مقدار لازم

کنجد: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر آویشن: به مقدار لازم



طرز تهیه بورک گوشت و بادمجان​



بورک گوشت و بادمجان




پس از آماده‌سازی مواد اولیه‌ی مورد نیاز، برای تهیه بورک گوشت و بادمجان مراحل ساده زیر را انجام دهید:



مرحله‌ی اول


ابتدا پوست بادمجان را گرفته و به اندازه‌های مورد نظر برش بزنید. حتی می‌توانید بادمجان‌ها را به همان صورت کامل استفاده کنید؛ اما در صورت برش زدن به صورت مکعبی با اندازه‌های مورد نظر، نتیجه‌ی بهتر و سریع‌تری دریافت می‌کنید.

مرحله‌ی دوم



روی بادمجان‌ها، مقداری نمک پاشیده و برای بیست دقیقه تا نیم ساعت اجازه دهید بادمجان‌ها به همان حالت باقی بمانند. با این روش، تلخی بادمجان گرفته خواهد شد.



مرحله‌ی سوم



در این مدت، بادمجان آب می‌اندازد؛ پس از آن، شما باید با فشار دست این آب را گرفته و بادمجان‌ها را بشورید و کاملا خشک کنید.



مرحله‌ی چهارم



برای آماده کردن فیلینگ بورک گوشت و بادمجان نیز در ابتدا باید پیاز را به طور نگینی خرد کرده و با استفاده از مقدار کمی روغن، تفت دهید.



مرحله‌ی پنجم



زمانی که پیاز کمی سبک شد، سیر را به صورت خیلی ریز ساطوری کرده و به پیازی که در حال تفت خوردن است، اضافه کنید.



مرحله‌ی ششم



زمانی که عطر پیاز بلند شد، گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید. می‌توانید با کمک پشت قاشق گوشت را کاملا باز کنید تا گلوله نشود و به صورت یکنواخت تفت بخورد. توجه داشته باشید که بهتر است گوشت چرخ‌کرده مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله باشد.



مرحله‌ی هفتم



پس از اینکه، گوشت کمی تغییر رنگ داد، نمک را به همراه سایر ادویه‌ها اضافه کرده و مجددا مخلوط گوشت و سیر و پیاز را همراه با ادویه‌ها تفت دهید، تا مزده دار شوند. در صورتی که به طعم تند غذاها علاقه دارید، می‌توانید از فلفل چیلی نیز استفاده کنید.
 
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2
مرحله‌ی هشتم


در این این مرحله از تهیه‌ی بورک گوشت و بادمجان باید بادمجان‌ها را به مخلوط گوشت، اضافه کنید. مطمئن شوید که آب بادمجان‌ها گرفته شده است و سپس آن‌ها را اضافه کرده و همراه با سایر مواد، تفت بدهید.


مرحله‌ی نهم


بادمجان‌ها سریع شروع به سرخ شدن می‌کنند و در این صورت، آبی که درون بافت میانی‌شان جمع شده است، به مرور زمان تبخیر می‌شود.



مرحله‌ی دهم


در این مرحله، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و با تمامی مواد مخلوط کنید. در صورت تمایل، به جای استفاده از رب گوجه‌فرنگی دربورک گوشت و بادمجان می‌توانید از پوره‌ی گوجه‌فرنگی استفاده کنید و در این صورت دیگر نیازی به اضافه کردن آب وجود ندارد. اما در صورتی که از رب گوجه فرنگی استفاده می‌کنید، مقداری آب به مواد اضافه کنید.


مرحله‌ی یازدهم


پس از اضافه کردن آب، باید درب تابه یا قابلمه را قرار دهید تا مخلوط کاملا بپزد؛ تا جایی که آب مایه میانی بورک گوشت و بادمجان ترکی کاملا کشیده شود.
 
بالا پایین