- May
- 141
- 215
- مدالها
- 2
طرز تهیه کراکت بیتر بالن هلندی

مرحله اول
در ابتدا یک پیاز را خلالی یا نگینی خرد کنید. پیاز را در قابلمه یا ماهیتابه بریزید و با کمی روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. گوشت گوسفندی یا مرغ را در پیاز سرخ کنید. پس از آنکه گوشت تغییر رنگ داد، به آن زردچوبه، نمک و فلفل اضافه کنید. مواد را با هم تفت بدهید و بعد از اینکه کمی ادویهها با گوشت سرخ شدند، به آن آب جوش اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید گوشت کاملا آبپز شود. آب گوشت را نگه دارید.
مرحله دوم
بعد از پختن گوشت، اگر استخوان دارد، آن را جدا کنید و گوشت را له یا ریش ریش کنید. میتوانید از میکسر یا غذاساز استفاده کنید. پیاز دوم را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا سبک و طلایی شود. ۱ لیوان دسته دار فرانسوی از آرد را به پیازها اضافه کنید و تفت بدهید. (بقیه آرد را نگه دارید) بعد از اینکه طعم خامی آرد گرفته شد، گوشت و جعفری را اضافه کنید.
دوباره کمی نمک و فلفل بزنید. در ظرف را باز بگذارید و اجازه دهید آب گوشت به خورد غذا برود و کاملا جذب شود. مخلوط در این مرحله باید در حدی غلیظ باشد که بتوان با دست به آن فرم و شکل داد.
مرحله سوم

به اندازه یک گردو از مخلوط را بردارید و در دستانتان کمی کوچکتر از کوفته گرد کنید. میتوانید فرمهای دیگر هم بدهید. گوشتهای گرد شده را در سینی بچینید و روی آنها را سلفون بکشید تا لایه روی گوشت خشک نشود. سینی را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا گلولهها کاملا خودشان را بگیرند.
سه ظرف جدا داشته باشید. در یکی از آنها آرد، در یکی پودر نان و در دیگری تخممرغها را بشکنید و کاملا به هم بزنید. کراکتها را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس آنها را به تخم مرغ آغشته کنید و در مرحله سوم در پودر نان بچرخانید. همه کراکتها را به همین روش سوخاری کنید. در یک تابه به میزان لازم روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. کراکتها را در روغن قرار دهید تا وقتی کاملا سرخ شدند. میتوانید از سرخکن هم استفاده کنید.