۳- یک اصل مهم در طرز تهیه یک فلافل خانگی اصل آبادانی و جنوبی اصل خوشمزه و ترد و پوک به سبک لبنانی این است که نخودها را حتما به مدت ۲۴ ساعت یا حتی بیشتر خیس کنید تا هم نرم شوند و هم آنزیمهای طبیعی نخود آزاد شوند. در صورتی که نخودها به اندازه کافی خیس نخورند غذای شما خشک و سفت میشود. نخود هم باید خیس خورده و خام باشد، نخود را نپزید.
۴- معمولا فلافل خیابانی خوشمزهتر ازانواع فلافل ساده خانگی است. دلیل آن استفاده از ادویههای مخصوص است که میتوانید از عطاریها و ادویه فروشیها به عنوان «ادویه مخصوص فلافل» تهیه کنید تا یک فلافل خونگی خاص به سبک جنوبی و بازاری داشته باشید.
۵- ذر ترکیب ادویه فلافل لبنانیها کمی پودر هل برای عطر بهتر این غذا به آن اضافه میکنند. اگر طعم هل با ذائقهتان سازگار است آن را امتحان کنید تا یک فلافل خاص داشته باشید.
۶- زیره سبز را فراموش نکنید، زیره سنگینی معده شما را به خاطر میل کردن نخود برطرف میکند. اگر طعم نعناع خشک را میپسندید میتوانید از آن هم به عنوان یکی از ادویههای فلافل بندری به آن استفاده کنید.
۷- مواد فلافل اصل لبنانی چیست؟ در واقع لبنانیها از سیبزمینی پخته برای تهیه فلافل استفاده نمیکنند، ولی شما میتوانید در دستور فلافل آبادانی یک عدد سیبزمینی کوچک آبپز را هم به مواد این غذای خوشمزه اضافه کنید. به این ترتیب مواد چسبندگی بیشتری هم پیدا میکنند. اما طرز تهیه فلافل با نخود پخته چندان مرسوم نیست.
۸- طرز تهیه سس انبه فلافل بندری و خاص هم با پودر انبه و هم با میوه انبه است. در یک مطلب جداگانه طرز تهیه سس انبه فلافل را با تمام ریزهکاریها به شما آموزش خواهیم داد.
۹- فلافل بندری و بازاری ساندویچی یک غذای خوشمزه و مقوی برای گیاهخوران و افرادی است که برای خوردن گوشت محدودیت دارند. ایرانیها عادت دارند این خوراک را با نان باگت میل کنند اما نان اصلی و سنتی این خوراک لذیذ نان «پیتا» است.