جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی آموزش طرز تهیه 32 فینگر فود ساده و کم هزینه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Bevis با نام آموزش طرز تهیه 32 فینگر فود ساده و کم هزینه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 4,944 بازدید, 106 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع آموزش طرز تهیه 32 فینگر فود ساده و کم هزینه
نویسنده موضوع Bevis
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Bevis
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

۲۲- آموزش طرز تهیه سینی فینگر فود فلافل​



آموزش طرز تهیه سینی فینگر فود فلافل




فلافل یکی از محبوب ترین فینگرفود های دنیا است که خواستگاه آن به کشور لبنان بر می گردد. بسیاری از افراد تنها طعم فلافل های بازاری را چشیده اند و فکر می کنند درست کردن فلافل در خانه راحت نیست. اما بهتر است بدانید که طرز تهیه فلافل در خانه کار بسیار ساده ای است. بهتر است دست به کار شوید و همین امروز این غذای لذیذ را آماده کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

آموزش تصویری طرز تهیه فلافل خانگی ترد و خوشمزه​



falafel-med-artdipp-719966.jpg

طرز تهیه فلافل خانگی ترد و خوشمزه را بلد هستید؟ اصلا می‌دانستید ۱۲ ژوئن هر سال روز جهانی فلافل است؟ طرز تهیه فلافل اصل لبنانی و آبادانی یا همان فلافل عربی و بندری به سبک بازاری معمولا با نخود یا باقلا سبز و یا مخلوطی از هر دو است. با ما باشید تا طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ترد اصل آبادانی به روش بازاری و مغازه‌ای، مواد اصلی فلافل خانگی، ترکیب ادویه فلافل و این‌که ترکیب ادویه فلافل شامل چیست را از سرویس آشپزی در مجله کوروش به شما آموزش بدهیم.


فلافل چیست؟​

فلافل، یک غذای سنتی و خیابانی خاورمیانه‌ است که به توپ‌ها یا کتلت‌های سرخ شده‌ای از نخود چرخ شده، باقلای سبز چرخ شده یا هر دو گفته می‌شود. فلافل را معمولا در نان پیتا یا نان‌های گردی به نام «تابون» (taboon) و همراه با سالاد، انواع ترشی، سس تند و سس‌های بر پایه ارده به‌عنوان یک میان وعده لذیذ ی، ناهار نیم ساعته یا شام سبک نونی و یا پیش غذا سرو می‌کنند. فلافل برای غذای ماه رمضان گیاهخواران هم یک گزینه ایده‌آل است. جالب است بدانید فلافل یک غذای ماه رمضانی در خوزستان و استان‌های جنوبی هم هست.
فلافل در اصل، غذای بومی کشورهای شرقی دریای مدیترانه و خاستگاه آن کشور لبنان است؛ البته به گفته برخی افراد، تاریخچه این غذا به زمان امپراتوری فرعون‌ها در مصر باستان بازمی‌گردد. می‌دانستید فلافل یکی از محبوب‌ترین فینگر‌فودهای دنیاست؟

یکی از خوشمزه‌ترین سبک‌های فلافل بازاری درست کردن آن به روش لبنانی‌هاست که اتفاقا آبادانی‌ها و اهوازی‌ها هم به همین سبک فلافل را درست می‌کنند. نحوه درست کردن فلافل خانگی کار سختی نیست.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

رز تهیه فلافل خانگی ترد و خوشمزه لبنانی بازاری به سبک آبادانی​



طرز تهیه فلافل خانگی ترد و خوشمزه لبنانی بازاری به سبک آبادانی


مواد لازم​



نخود خام: یک فنجان

پیاز: یک عدد متوسط

اطلاع از آخرین مطالب جذاب و پرطرفدار​

عضویت در خبرنامه


جعفری تازه: خرد و ساطوری شده ۲ قاشق غذاخوری

گشنیز تازه: خرد و ساطوری شده ۲ قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

سیر تازه: ۵ حبه

ادویه مخصوص فلافل: به میزان لازم


اگر ادویه مخصوص فلافل در دسترس ندارید از این ترکیب ادویه فلافل استفاده کنید:​



فلفل قرمز خشک و آسیاب شده: یک و نیم قاشق چایخوری

پودر زیره سبز: یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ۴/۱ قاشق چایخوری

فلفل سفید: ۴/۱ قاشق چایخوری

آرد نخودچی: یک قاشق غذاخوری

بکینگ‌پودر: یک قاشق چایخوری

روغن مایع به مقدار لازم



طرز تهیه​



طرز تهیه فلافل


مرحله اول: تهیه خمیر فلافل​


طرز درست کردن فلافل ساندویچی بازاری در خانه به این ترتیب است: در طرز تهیه خمیر فلافل باید این نکات را رعایت کنید؛ نخودها را از یک روز قبل بخیسانید. در طی این مدت چند بار آب نخودها را عوض و تازه کنید. نخودهای خیس خورده، پیاز، فلفل، گشنیز، جعفری، نمک، سیر و زیره را در میکسر بریزید و همه را با هم مخلوط کنید تا زمانی که تمام مواد خوب خرد شوند و حالت خمیری پیدا کند. مایه به دست آمده نباید زیاد شل باشد. ذرات مایه باید کمی درشت‌تر از ذرات شکر باشند. بد نیست بدانید طرز تهیه فلافل با نخود پخته هم مرسوم است و می‌توانید از نخود پخته استفاده کنید. falafel-home-be-sabk-arabian-egypt04.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

مرحله دوم: به خمیر فلافل استراحت دهید​


در مرحله بعد آرد نخودچی و بیکینگ پودر را روی مواد مخلوط شده بپاشید و هم بزنید. باید میزان آرد برنج در خمیر فلافل به قدری باشد که وقتی می‌خواهید توپ‌های فلافل را درست کنید به دست‌تان نچسبند. برای چند ساعت مخلوط را درون یک کاسه بریزید و روی آن را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید
falafel-home-be-sabk-arabian-egypt06.jpg

مرحله سوم: فلافل‌ها را در روغن داغ سرخ کنید​


در یک ماهیتابه یا ظرف گود و عمیق روغن بریزید و اجازه بدهید روغن داغ شود. از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و با دست گرد کنید. می‌توانید از اسکوپ مخصوص فلافل هم برای این کار استفاده کنید. توپ‌ها را داخل روغن داغ بریزید و اجازه دهید سرخ شوند. فلافل‌ها باید در روغن غوطه‌ور باشند. بعد از سرخ شدن آن‌ها را روی دستمال روغن‌گیر بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.
falafel-on-lettuce-with-tzatziki-sauce-close-up-horizontal--768x499.jpg
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2
7نکته طلایی در طرز تهیه فلافل لبنانی خانگی خوشمزه و ترد آبادانی به روش مغازه


۱- در روش درست کردن فلافل خانگی اصل آبادانی ساندویچی خوشمزه و ترد به سبک بازار و مغازه بهتر است به دستور پخت سنتی و اصلی آن عمل کنید. در کشورهای عربی و به خصوص لبنان فلافل را با عدس، سیب‌زمینی و حتی بادمجان هم درست می‌کنند اما مشهورترین آن‌ها «فلافل نخود» است. کلمه فلافل از لغت عربی «فلافلیل» که جمع مکسر کلمه «فلفل» است گرفته شده و همین نشان می‌دهد که نوع عربی و اصیل فلافل لبنانی، غذایی تند و پر از فلفل است. طرز تهیه فلافل خانگی ترد و خوشمزه و ساده در اغلب کشورهای عربی مثل لبنان طبق همین دستور گفته شده است.



۲- لبنانی‌ها معمولا این غذا را با «سالاد تبوله»، «سیب زمینی سرخ شده»،«هوموس» و «سس تهینی» که مخلوطی از ارده، سیر و لیموترش است سرو می‌کنند و به آن «بشقاب فلافل» می‌گویند. اما در سایر کشورهای عربی و همچنین در ایران فلافل را با ترشی به خصوص ترشی انبه میل می‌کنند.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2
auto_11-4012_10-768x438.jpg



۳- یک اصل مهم در طرز تهیه یک فلافل خانگی اصل آبادانی و جنوبی اصل خوشمزه و ترد و پوک به سبک لبنانی این است که نخودها را حتما به مدت ۲۴ ساعت یا حتی بیشتر خیس کنید تا هم نرم شوند و هم آنزیم‌های طبیعی نخود آزاد شوند. در صورتی که نخودها به اندازه کافی خیس نخورند غذای شما خشک و سفت می‌شود. نخود هم باید خیس خورده و خام باشد، نخود را نپزید.



۴- معمولا فلافل‌ خیابانی خوشمزه‌تر ازانواع فلافل ساده خانگی است. دلیل آن استفاده از ادویه‌های مخصوص است که می‌توانید از عطاری‌ها و ادویه فروشی‌ها به عنوان «ادویه مخصوص فلافل» تهیه کنید تا یک فلافل خونگی خاص به سبک جنوبی و بازاری داشته باشید.



۵- ذر ترکیب ادویه فلافل لبنانی‌ها کمی پودر هل برای عطر بهتر این غذا به آن اضافه می‌کنند. اگر طعم هل با ذائقه‌تان سازگار است آن را امتحان کنید تا یک فلافل خاص داشته باشید.



۶- زیره سبز را فراموش نکنید، زیره سنگینی معده شما را به خاطر میل کردن نخود برطرف می‌کند. اگر طعم نعناع خشک را می‌پسندید می‌توانید از آن هم به عنوان یکی از ادویه‌های فلافل بندری به آن استفاده کنید.



۷- مواد فلافل اصل لبنانی چیست؟ در واقع لبنانی‌ها از سیب‌زمینی پخته برای تهیه فلافل استفاده نمی‌کنند، ولی شما می‌توانید در دستور فلافل آبادانی یک عدد سیب‌زمینی کوچک آب‌پز را هم به مواد این غذای خوشمزه اضافه کنید. به این ترتیب مواد چسبندگی بیشتری هم پیدا می‌کنند. اما طرز تهیه فلافل با نخود پخته چندان مرسوم نیست.



۸- طرز تهیه سس انبه فلافل بندری و خاص هم با پودر انبه و هم با میوه انبه است. در یک مطلب جداگانه طرز تهیه سس انبه فلافل را با تمام ریزه‌کاری‌ها به شما آموزش خواهیم داد.



۹- فلافل بندری و بازاری ساندویچی یک غذای خوشمزه و مقوی برای گیاه‌خوران و افرادی است که برای خوردن گوشت محدودیت دارند. ایرانی‌ها عادت دارند این خوراک را با نان باگت میل کنند اما نان اصلی و سنتی این خوراک لذیذ نان «پیتا» است.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

۲۳- آموزش طرز تهیه سینی فینگر فود مافین پیتزایی​



آموزش طرز تهیه سینی فینگر فود مافین پیتزایی




مافین به نوعی کیک ساده کوچک گفته می شود که طرفداران زیادی در دنیا دارد. اما مافین پیتزا یک نوع فینگر فود جدید و جذاب است که به شکل کیک های کوچک تهیه می شود. این پیتزاها بسیار ساده تهیه می شوند و بسیار پرطرفدار هستند.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

۲ طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ در فر و در ماهیتاب​




طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ


مافین را معمولا به صورت کیک ساده و شکلاتی یا طعم‌های دیگر می‌شناسیم اما رسپی مافین‌های غذایی هم بسیار محبوب هستند. مافین با انواع گوشت و پنیر پیتزا یا حتی مافین با مواد غذایی گیاهی به عنوان فینگرفود و پیش غذا سریع و کم هزینه و آسان در سرتاسر دنیا بسیار محبوب هستند. طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ در فر و بدون فر را در سرویس آشپزی مجله کوروش بخوانید.

طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ​

طرز تهیه مافین پیتزایی قارچ و مرغ


مواد لازم برای ۱۵ عدد مافین پیتزایی​


آرد قنادی (سه صفر): ۲۲۰ گرم (هر لیوان فرانسوی دسته‌دار معادل ۱۵۰ گرم آرد است)
پودر خمیر مایه فوری: ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق مرباخوری
شیر ولرم: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار
سی*ن*ه مرغ: ۱ عدد بدون پوست و استخوان
قارچ: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن مایع: ۱۰۰ گرم (هر لیوان فرانسوی دسته‌دار معادل ۲۲۰ گرم روغن است)
خامه: ۵۰ گرم

اطلاع از آخرین مطالب جذاب و پرطرفدار​

عضویت در خبرنامه


پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
پیازچه: ۱۰۰ گرم
نمک، زردچوبه، پودر سیر، پودر آویشن و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

طرز تهیه​

مافین پیتزایی قارچ و مرغ




مرحله اول​



ابتدا فر را روشن کنید و روی درجه ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. سی*ن*ه مرغ را نگینی خرد کنید و در روغن مقداری تفت دهید تا رنگ مرغ عوض شود. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید. اجازه دهید مرغ با آب خودش خوب بپزد و تفت بخورد. یک روش دیگر هم این است که مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و سپس تفت دهید. حالا قارچ خرد شده را به مرغ اضافه کنید و مقداری دیگر تفت دهید. حرارت را زیاد کنید تا قارچ‌ها خوب سرخ شوند و آب‌شان کشیده شود. در ۵ دقیقه پایانی فلفل دلمه‌ای خرد شده را هم اضافه کنید.

مرحله دوم​



تخم مرغ‌ها را به همراه پودر سیر، پودر آویشن، نمک و فلفل خوب هم بزنید و مخلوط کنید. سپس خامه و روغن مایع را به این ترکیب اضافه کنید و باز هم بزنید. آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید. شیر ولرم و خمیر مایه را مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید. ۵ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید. خمیر مایه عمل آمده به همراه مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیری شود. سپس مایه مرغ و قارچ و فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. روی ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه با سلفون بپوشانید و در یک جای گرم بگذارید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

مرحله سوم​



در قالب مافین کپسول‌های کاغذی مافین بگذارید. کپسول‌ها را کمی با روغن چرب کنید و مایه مافین پیتزایی مرغ و قارچ را در قالب‌ها بریزید. قالب را به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر با همان دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید. در آخر پخت هم ۳ دقیقه گریل فر را روشن کنید تا روی مافین طلایی شود.



برای درست کردن مافین پیتزا به عنوان یک فست فود سالم و سریع می‌توانید از مواد مختلف استفاده کنید. مثلا مافین مرغ و بادمجان که به جای قارچ از بادمجان‌های مکعبی خرد شده و سرخ شده استفاده می‌شود، یا به جای گوشت مرغ از انواع ژامبون و سوسیس، گوشت بوقلمون یا حتی گوشت چرخ کرده استفاده کنید و مافین پیتزا با گوشت داشته باشید. در ترکیب مافین می‌توانید از ذرت، هویج رنده شده، نخود فرنگی، اسفناج، زیتون یا هر ماده دیگری که می‌پسندید می‌توانید استفاده کنید.

فوت و فن‌های درست کردن مافین​



فوت و فن‌های درست کردن مافین پیتزایی قارچ و مرغ




*برای درست کردن فست فود مافین از خمیر جادویی هم می‌توانید استفاده کنید. طرز تهیه خمیر جادویی را در اینجا بخوانید.

*مواد مافین را با خمیر جادویی مخلوط کنید و در قالب‌های مافین بریزید و طبق دستور گفته شده در فر بپزید.

*طرز تهیه مافین پیتزایی بدون فر هم مرسوم است. برای این کار می توانید مواد را یک جا در تابه دو طرفه بریزید و بعد از پخت برش بزنید و سرو کنید.

*از ترکیب مواد مافین پیتزایی خامه را حذف نکنید تا بافت مافین نرم و لطیف شود.

*می‌توانید مافین را به صورت رژیمی و به صورت مافین کتویی برای رژیم کتوژنیک به عنوان یک فست فود سالم یا پیش غذا مهمانی هم درست کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
بالا پایین