جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مطالب طنز اعتراف‌😂🔪

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط حسام با نام اعتراف‌😂🔪 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,326 بازدید, 63 پاسخ و 34 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع اعتراف‌😂🔪
نویسنده موضوع حسام
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour

NIRI

سطح
7

خانمِ نیری.
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
6,003
26,579
مدال‌ها
12
اعتراف می‌کنم یه بار به دلیل شرایط نامساعدم و چون نمی‌خواستم خانوادم رو ناراحت کنم یکی از آزمون های آزمایشی رو کلید زدم):
اعتراف می‌کنم هرموقع نمره ها رو وارد دفتر دبیر می‌کردم برای همه نمره‌ی بالایی می‌نوشتم.
اعتراف‌ می‌کنم بینی دختر خالم رو منم شکوندم و انداختم گردن پسر خالم(:
والبته که حقش بود(:

آخرین ویرایش:

Hony. m

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Feb
83
933
مدال‌ها
2
اعتراف میکنم این من بودم که برای تک تک بچه های مدرسمون زیرپایی گرفتم😂
و افتخار میکنم که یکیشون با مخ رفت تو زمین

تابان دخت

سطح
0

سیس ماس
کاربر ممتاز
Oct
2,129
14,817
مدال‌ها
2
اعتراف میکنم اون کسی که تو خوراکی همکلاسیم فندوق ریخت که حساسیتش اوت کنه من بودم

آفرودیت؛

سطح
1

سرپرست بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,363
7,106
مدال‌ها
3
اعتراف میکنم مانتوی امسالم که خودم دوختم یه بار بالاتنه اش رو اشتباه درآوردم و الان توی جیب یکی از کیف های سال های قبلم قائم کردن از ترس مامانم که نفهمه

Starscream

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
590
481
مدال‌ها
2
اعتراف می کنم که توپ پینک پنک مدرسمونو من با محکم ترین ضربه‌ی گینس ترکوندم

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,535
19,791
مدال‌ها
17
اعتراف میکنم
با چوب اتفاقی دختر عممو سوزوندم ولی اینقدر مظلوم بودم فک میکردن خودش سوخته به جای اون منو دلداری میدادن ...😅

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
873
25,938
مدال‌ها
3
اعتراف می‌کنم با ریش تراش دستی پدر بزرگم دوستم رو گول زدم و گفتم بیا موهات رو فر کنم زدم تا وسط سرش کچل شد😖😖😂

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,710
مدال‌ها
8
اعتراف می‌کنم اونی که سر امتحانا تقلب می‌کرد و نمره‌اش از اونی که درس خونده بود بیشتر میشد من بودم😉😂

شاید هیچکس

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
484
17,969
مدال‌ها
4
اعتراف می کنم دوره دبستان کلاس دوم ۳ بار تو روزای زوج که دو زنگ بیشتر باس تو مدرسه می بودیم ، زنگ تفریح سوم کیفمو بر می داشتم جیغ میزدم میگفتم اخ جووووون زنگ خونه ها
بعد همه مث گله گوسفند از مدرسه فرار می کردیم . روز بعدشم که مدیر می گف کار کدوم پدر سوخته ای بوده ؟ تقصیر یکی از بچه خر خونای کلاس انداختم .

اقای قاضی بچا رو من گول زدم 😔👩‍🦯🕳

بالا پایین