جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مطالب طنز اعتراف‌😂🔪

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط حسام با نام اعتراف‌😂🔪 ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,326 بازدید, 63 پاسخ و 34 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع اعتراف‌😂🔪
نویسنده موضوع حسام
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour

Sars.ha

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Dec
952
6,922
مدال‌ها
2
اعتراف میکنم من لاک ریختم رو لباس عروس 😁
اعتراف میکنم من از حرص زدم اون گلدون مورد علاقه خالمو به فنا دادم و ماشین پسر داییمو با مداد نیشی خط خطی کردم ( این واقعا حقش بود )😎😌

ویتامین

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
8,653
23,178
مدال‌ها
10
اعتراف می‌کنم اون بچه‌ای که چون شلوارش دوست نداشت (شلوار خیلی خوشگل و جیگر بودا ولی من خوشم نمی‌یومد ازش) و خودشو از قصد روی زمین پرت کرد که شلوارش پاره بشه من بودم.
اعتراف می‌کنم اون آدمی که دو تا از امتحاناتش از روی تنبلی نخوند و به جاش همه‌ی جواب‌هارو توی کتابش نوشت و سر امتحان از تقلب‌های داخل کتاب استفاده کرد و دو تا امتحان داد من بودم.
اعتراف می‌کنم اون آدمی که با این‌که امتحانش خونده بود ولی وقتی معلم بهش برگه امتحان داد که بره به مدیر بده فتو بزنه ازش قبل اینکه به مدیر بده سوالات خوند و بعدش اومد از توی کتاب جواب‌هارو نگاه کرد که مطمئن باشه جوابایی که می‌خواد بده درسته من بودم.

سرین

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,323
26,020
مدال‌ها
2
اعتراف میکنم اونی که تو عروسی آلبالو زد تو سر یه کچل بعد رفت زیر میز من بودم
اعتراف میکنم من زنگ اون پیر زن بدبختو زدم و انداختم گردن دوستم
اعتراف میکنم بچه که بودم وقتی داییم اینا میومدن خونمون و چون شلوغ بودن و من زیاد به شلوغی عادت نداشتم میرفتم تو دستشویی و با پشه ها حرف میزدم تا حوصلم سرنره تا وقتی داییم اینا میرن

بالا پایین