- Jul
- 3,028
- 13,881
- مدالها
- 9
سلام وقت بخیر
در حال تایپ [ زوال مرگ (جلد دوم سمبل تاریکی)] اثر «آلباتروس کاربر انجمن رمانبوک»
تموم شد
خداقوت
درود جانم؛ به تالار ویرایش منتقل شد، موفق باشید و قلمتون مانا🌻
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام وقت بخیر
در حال تایپ [ زوال مرگ (جلد دوم سمبل تاریکی)] اثر «آلباتروس کاربر انجمن رمانبوک»
تموم شد
خداقوت
درود جانم؛ به تالار ویرایش منتقل شد، موفق باشید و قلمتون مانا🌻سلام خسته نباشید.![]()
فایل شده - [وبالِتعسر] اثر «فاطمه کاربر انجمن رمان بوک»
عنوان: وبالِ تعسر ژانر: فانتزی، ترسناک نویسنده: فاطمه سلمانی ویراستار: @TOKYO کپیست: @~Fateme.h~ عضو گپ نظارت : (5)S.O.W خلاصه: لحظهای ناخودآگاه چترِ لطف و رحمت از دستانم رها شد و همراه بادِ نیک بختی رهگذر شدند و من با آدابِ لطف و رحمت ناآشنا شدم و سایههای زلت، روح پاکم را تسخیر کردند...forumroman.com
تگ نیمهحرفهای
درود جانم؛ به تالار ویرایش منتقل شد، موفق باشید و قلمتون مانا🌻سلام خسته نباشید. تموم شد.
موضوع '[ماه جهنمی] اثر «زهرا احمدپور کاربر انجمن رمان بوک»' نیمه حرفهای - [ماه جهنمی] اثر «زهرا احمدپور کاربر انجمن رمان بوک»
سلام اعلام پایان رمان. تگ نیمه حرفهای
![]()
فایل شده - [فرجام اعتزال] اثر «Atefeh94 کاربر انجمن رمان بوک»
نام اثر: فرجام اعتزال نام نویسنده: عاطفه. م... ژانر: عاشقانه گپ نظارت: (۱)S.O.W ویراستار: @سپید کپیست: @Tifani خلاصه: گاهی، گذشتهی رقم خوردهای که به میل آدمی نیست بر زمان حال و آینده تأثیر میگذارد. از دست دادن عشقی غلط به بهانهی گذشتهای که هیچ یک از لحظاتش به خواستهی اویی که روزی...forumroman.com
درود، رمانتون دارای تگ هست؟
بلهدرود، رمانتون دارای تگ هست؟
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک