جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط Mahi.otred با نام انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 12,756 بازدید, 630 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع انشا درمورد صحبت مترسک و گنجشک‌ها
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا درباره برگ ریزان پاییز ♨️ با مقدمه، بدنه و نتیجه گیری​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشاء در مورد برگ ریزان پاییز​

مقدمه: پاییز پادشاه فصل هاست، وقتی تاج طلایی برسرش می گذارند و مهر پادشاهی را بر پیشانی بلندش می کوبند، اندک اندک نوعروسان از راه می رسند ، با تورهای طلایی و سنجاق های بلورین. دخترک پاییز زلف را بر روی شانه انداخته و غرق در شور و شعف رنگ ها آواز عشق سر می دهد.
برگ های هزار رنگ و هزار چهره از خود رونمایی می کنند تا بار دیگر خالق فصل ها برای خلق چنین مناظری به خودش احسنت بگوید. نرم نرم برگ ها از راه می رسند و سفرشان به پایان می رسد، طلا شدن انتهای سفر است.

بدنه: پاییز زیباترین و بهترین فصل است که عجیب بوی دلتنگی می دهد، بوی خاک باران خورده، بوی دلهای غم زده، چای های سرد شده و بوی جمعه های دلتنگ، برگ ها عازم سفر می شوند و کوله بار پاییز بسته می شود، در پاییز است که قرار های عاشقانه شکل می گیرد.

درخت آرام آرام به تنهایی و بی برگی عادت می کند و لانه های درختان از بی برگی نمایان می شود، روزهای سرد و بی قرار از راه می رسند. نرم نرم صدای ریختن و خش خش برگها شنیده می شود، دلتنگی ها زیاد می شود و کسی علت دلتنگی نمی داند.

در زیر درخت بید بود که قویی در حوالی چشمه دل به خطر زد و عاشق شد، هر بار در زیر این درخت صدای قویی شنیده می شود که برای جفتش نغمه سر می دهد. من خش خش برگ ها را در دفتر خاطرم ثبت کردم و برای خودم خاطره ای رنگین ساختم.

چه قدر دلنواز و زیبایی دلبر جذاب پاییز، چه قدر خوب و قشنگ دلم را به یغما بردی ای ترک یغماگر، چمدانت را که باز می کنی خرمنی از خاطرات هفت رنگ قدیمی در تو نقش می زند، هر بار که تو از راه می رسی من از نو عاشق می شوم….تو را دوست می دارم ای پاییز هزار رنگ.
نتیجه گیری: پاییز زیباترین فصل سال است که به پادشاه فصل ها معروف است، چه زیبا می شود تو از راه برسی و من همچنان نغمه عشق سر دهم.

خاطرات پاییز را به خدا گره می زنم که بهترین و زیباترین خالق است. ای زیباترین فصل تو را و برگهای طلایی و سرخ و زردت را دوست می دارم.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا در مورد برگ ریزان فصل پاییز​

مقدمه : برگ ها را یکی یکی خوب نگاه می کنم. هر کدام رنگ و طرح و جلوه ای خاص دارند که حکایت از وجود خالق توانگر و توانا دارد.

چه خوب چیده شده اند، آرام و بی صدا می ریزند و دلشان از جدایی خون است. برگهایی عاشق که روزی در بهار میعاد عشق بستند و حالا قرار بر جدایی است. فصل پاییز را زیبا و جالب و هزار رنگ می بینم. خدای زیبایی ها چه تابلوی قشنگی می کشد و چه قدر خوب همه چیز را سرجایش قرار داده است.

بدنه: پاییز را دوست دارم چون بسته های مداد رنگی اش هزار رنگ است و درختانش همه عاشق ، نیمکت ها هم فریاد برگ ریزان سر می دهند و میزبان برگ ها می شوند.

فنجان چای روی نیمکت از آن رهگذری است که عشقش نیامد و سرد شد. پاییز را در دامنه های کوه ها زیباتر می توان دید، پرنده های مهاجر و هزاران نقشی که طبیعت دارد.

من هر سال در روزهای پاییزی عهدی می بندم که دل را به یغماگر پاییز ندهم. روزی که قرار است پاییز برسد من و تو لباس عروسی را به تن کرده و برای تاج گذاری می رویم. روزهایی که تاج گذاری است کسی نمی داند که این مقام از طرف چه کسی داده شده و خالق این دنیای نقاشی کیست.
پاییز ای فصل دوست داشتنی و پر راز تو را چون خودم و خاطراتم دوست دارم. ای همه زیبایی، ای نمایشگر همه عظمت خدا. تو با خود خاطرات زیبایی مدرسه را می آوری که کیف و کتاب با مهر تو مهربان می شوند و از راه می رسند. …ای تنهاترین فصل رنگ ها و ای پادشاه تاج داری که خدا با دست خودش و همراهی خورشید و زمین برایت تاج گذاری کرده است.

نتیجه گیری: هرچه قدر که در زیبایی فصل ها غرق می شوی، بدان که خدا خالق همه است و کسی توان این همه زیبایی ندارد و از توان انسان و همه موجودات خارج است. پس به شکرانه این همه نعمت خدا را شاکر باش و از او برای خودت توفیق بندگی و خدمت به خلق بخواه و هر سال پاییز برای اینکه یک پاییز را دیدی ، صدقه شکرانه بده

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا در مورد گل های باغچه​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12
مقدمه : گل عزیز و پر از ناز است. باید مثل خودش با او رفتار کنید. او با نگاه تندهم ناراحت و دلخور می شود . حتی طاقت آفتاب داغ را هم ندارد و باید آب کافی به او داده شود. یاس و سوری و بنفشه و نیلوفر کم طاقت هستند.
باید برایشان چتری از عشق بگیری تا گرما و سرما مزاحمشان نشود. گلهای باغچه چون دختران نازی هستند گه باید با آنها مهربان باشید و پر از لطف و مهربانی، هر از چند گاهی برایشان آواز بخوانید و شعر بسرایید تا شاد بمانند و شادی بیاورند.

بدنه : گلها چلچراغ باغچه و خانه و طبیعت هستند، روزی که گلها نباشند، دنیا رنگ و بویی ندارد و تو رنگ شاد گلها را نمی بینی، آن گل ناز اقاقیا را ببین که در کنج باغچه ایستاده و یا آن یاس خوش بو را که از دیوار همسایه سرک می کشد و یا آن بنفشه ی پر رنگ و نیلوفر ساده را، روزی که رقص گلها را قاب می گرفتند من هم بودم ولی نتوانستم شقایق را قانع کنم.

گل های باغچه هم کم کم به رفتن شقایق عادت کردند و او رفت . گلهای گلایل و کاملیا هم در گلدان مخصوص خودشان هستند و خودنمایی می کنند. گلهای نرگس و ختمی و لاله و محمدی هم در گوشه ای دیگر مشغول عطر افشانی هستند تا من و تو بدانیم که عطر خوش همه گلها در همه جا پر شده است و کسی نمی داند که چه بویی دارند.
شهلا و سوری و صنوبر هم با رقص کاغذی خویش در مجلس گلها مهمان هستند و کسی نمی تواند بزمشان را جمع کند. از روزی که گلها را در خانه کاشتند و خاکشان کم شد و از انبوه گلها جدا ماندند کسی ندانست چرا برای همیشه سکوت کردند. گلها را چون وجود خویش مراقبت کنید و از دیدن انها لذت ببرید.

نتیجه گیری: گل یکی از بهترین و زیباترین آفریده های خداوند است که موجب شادی و نشاط می گردد. بر همه ما وظیفه است که از گلها به خوبی و درستی مراقبت کنیم تا از گزند آفات و موجودات دیگر در امان باشند.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا در مورد گل های باغچه خانه ما​

مقدمه : هنوزبوی خوش گلی که سال گذشته از جای کنده شد بر مشامم می رسد. چه عطری داشت و چه بویی، انگار شیشه گلاب شکست و عطرش پراکنده شد.

چه با احساس از ما می خواست که پرپرش نکنیم و ما گوش ندادیم ولی وقتی به گلهای دیگر سرزدیم آنها هم مشتاق بودند و پر از حرف فراوان. آری گل را چون نفس خود دوست می دارم و در کنارش شادابم.

بدنه : گلها ظریف ترین موجودات روی زمین هستند که اگر از انها غافل شویم به زودی زیبایی از روی زمین رخت خواهد بست. هر گلی را که می بینم با او حرف می زنم و هم صحبت می شوم. از دلتنگی هایش و سخنانش، او هم انگار گوش شنوا دارد و سخنان مرا گوش می دهد.

از روزی که یاس را در خانه پرپر کردند و محمدی را به گلاب گیری بردند من دلم شکست و بی قرار شدم. هنوز هم آن دفتر قدیمی را دارم که نوشته بود ای همه خوبی ، ای گل تنهای باغچه و ای شما همه گلهای ناز کجایید و به کجا می روید.
روزهایی که هیچ ک.س درد گلها را نمی دانست و من هم کاری از دستم بر نمی آمد. روزی که خاک گلها را به توبره حسادت کشیدند و به جای آب سالم و زلال آب ناسالم به گلها دادند من و عشق رهسپار خانه گلها شدیم تا نجاتشان دهیم و روزی هزار بار برگشان را پاک کردیم .

آری گلها زینت و زیبایی باغچه هستند و ما باید از آنها به خوبی و خوشی مراقبت کنیم تا همیشه شاداب و سرزنده بمانند. من به مهمانی گلها می روم تا از گزند دشمن به این گیاهان حساس جلوگیری کنم. من نسرین و نسترن و سوری و ریحان را با خود به مهمانی خدا می برم. ای گلهای زیبا عشوه گری کنید تا عمرتان طولانی شود و عطر خوش شما همه جا را مسـ*ـت کند.

نتیجه گیری : به هر دشت و دمن که سر می زنید گلها شادی آنجا هستند و شما گاهی هم آنها را می چینید اما اگر هربار بخواهید گل باغچه را بکنید، طی چند روز همه باغچه شده و هیچ گلی باقی نخواهد ماند.

برای گل های باغچه نوای موسیقی پخش کنید تا حالتان خوب شود. روزی که مهمانی گل هاست برایشان طبل و نوا سر دهید و خورشید و ماه و ستاره را هم به بزم باغچه دعوت کنید.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا در مورد اذان پایه نهم ⚡️ با مقدمه و نتیجه کوتاه​

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا در مورد اذان پایه نهم​

مقدمه : در دین مبین اسلام نماز خواندن واجب است که در سه وعده انجام می شود. قبل از خواندن نماز ابتدا باید اذان گفته شود .صدای اذان نشان دهنده فرارسیدن موعد و زمان نماز است. اذان صدای رسا برای اعلام وقت شکرگزاری و بندگی است که هر فرد مسلمان باید به محض شنیدن صدای ان به سوی مسجد و یا برگزاری نماز بشتابد.
بدنه : صدای مناره بلند است و کم کم نوای خوش بندگی در کوچه های عشق طنین انداز می شود و من با شنیدن صدایش به وجد می آیم. تند تند وضو گرفته و به راه می افتم.

پدر و مادر هم گاهی با من می ایند. روزهایی که ماه رمضان باشد، مردم بیشتری می شتابند. اذان نوای بهشتی است که هر دلی را به خدا نزدیک می کند. نغمه ای نورانی که دلم را به سمت و سوی قبله مهیا می کند. نوای بندگی نواخته می شود و خودم را به درگاهش می سپارم. در اذان ابتدا از بزرگی خدا بی انتهای خدا سخن می گوییم، سپس به پیامبری حضرت محمد(ص) اقرار می کنیم.

مولا علی علیه السلام را هم به عنوان حجت و ولی خدا نام می بریم. در اذان است که از همه مردم خواسته می شود که به سوی نماز بشتابند که نماز موجب رستگاری و ترک گناه است. اذان صدای خوش و خوب است که به بندگان خدا اعلام می دارد که وقت دیدار خداوند است و همه موجودات عالم به هوای زیارت و خواندن نماز عشق به عبادت می ایستند.

در زمان پخش صدای روح نواز اذان حتی پرندگان هم به شکرگزاری می ایستند و همه خدا را به بزرگی یاد می کنند. در مناره های مساجد پرنده ها با شوق و شور به حوالی خدا می روند و برای همه دعای خیر می کنند.

نتیجه گیری: هر مسلمانی موظف است که در ساعات مقرری نماز بخواند و خدا را یاد کند. زمان شرعی آن در کشورهای مسلمان با پخش اذان مشخص می گردد. تمام مساجد در زمان شرعی اقدام به پخش این صدای دل انگیز می کنند تا مسلمان واقعی بداند که زمان برگزاری نماز فرا رسیده است.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشاء در مورد صدای اذان​

مقدمه : در خواب شیرین صبح هستم و حال و هوای نماز خواندن ندارم. دنبال بهانه هستم تا بخوابم. ناگهان صدایی دل انگیز که با صدای بلند و قشنگی پخش می گردد، آتش به تن و روحم می زند و دلم نمی خواهد بخوابم. کم کم بیدار می شوم و به سمت وضو گرفتن قدم بر می دارم. حالم خوب می شود و به همراه پدر و مادر به خانه بر می گردم. هر روز منتظرم انگار ساعت بدن من هم به صدای مناره مسجد کوک شده است.

بدنه: اذان لحظه دیدار است و میعاد عبادت، هر جای دنیا و در هر حالی که باشی نماز عشق تو را در یاد است. آرام آرام زمزمه عشق را سر می دهی و با وضوی گلاب به درگاه خدا نزدیک می شوی.

از خدا می خواهی که هیچ نغمه اذانی را بی یادش نباشی. کم کم سجاده زیبای عشق را می گشایی و بهترین لباسهایت را به تن می کنی، صدای خوش موذن زاده و آقاتی را خوب به یاد دارم و از شنیدنشان حالم خوب می شود و به خدا نزدیک می شوم.

تمام درختان و شکوفه ها و پرندگان به هوای اذان بی تابند و گنجشک ها جیک جیک زنان بی تاب می شوند. مساجد و زیارتگاه ها و تمام شهر صدای و نوای خوش مردم را بی قرار می کند و هرکس به هر شغل و درجه ای که باشد بر می خیزد و به سوی خدا می ایستد.
حتی در خیابان و ماشین و هر جایی که بتواند. مردم کسب وکار را رها کرده و دست به دعا و عبادت برمی دارند. دلم می خواهد روزی از مناره ها بالا روم و ان بالا باشم تا وقتی صدای اذان پخش می شود ببینم که چگونه مردم تند تند قدم بر می د ارند و به نماز می شتابند.

زیر لب دعا می خوانند و از خدا سپاس گزاری می کنند. خدا را به بزرگی و یکتایی یاد می کنند و فرستاده بزرگش حضرت محمد را می ستایند و از حجت و دوست خدا در زمین نام می برند و او کسی نیست جز مولای متقیان علی (ع) که سرآمد مخلوقات است. این چند دقیقه کوتاه اذان همه را مدهوش کرده است و همه وظیفه خود می دانند که در این مدت کوتاه خدا را از صمیم قلب یاد کنند.

نتیجه گیری: دنیا دارای ساعتی منظم و مرتب است که هر موجودی به وقت خود از ان استفاده می کند. صدای اذان بهترین و زیباترین صوت موزون است که انگار از عرش به زمین می آید و هیچ ک.س نمی داند که علت جذابیتش چیست.

نوایی پر از رمز و مقدس که با پخش آن انگار جهان متوقف می شود تا نماز و روح عبادت در مردم جاری گردد و این است اطاعت و بندگی که در ان همه بندگان به صف ایستاده و خدا را به بهترین حالت می ستایند.

موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
Apr
5,571
6,493
مدال‌ها
12

انشا در مورد کلاس ادبیات ☑️ متن ادبی با توصیف های زیبا​