- Mar
- 10,553
- 27,252
- مدالها
- 9
یادت میاد یه روز برات دوست دارم میخوندمرفت قلبم ضعف کردم واسه خندت عشقم بس که شیرینی
میخندم دل کندم از همه از قلبم کاشکی ببینی
با شوق چشمت تا سحر چشم انتظار میموندم
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!یادت میاد یه روز برات دوست دارم میخوندمرفت قلبم ضعف کردم واسه خندت عشقم بس که شیرینی
میخندم دل کندم از همه از قلبم کاشکی ببینی
من به تو دارم اعتیاد دلبری چقدربهت میادیادت میاد یه روز برات دوست دارم میخوندم
با شوق چشمت تا سحر چشم انتظار میموندم
در و دیوار این خونه میریزه روی سرم بعد تو دیوونهمن به تو دارم اعتیاد دلبری چقدربهت میاد
وقتی که قدم میزنی خداکنه بارون بیاد
همه میگن به فکرش نباشدر و دیوار این خونه میریزه روی سرم بعد تو دیوونه
اینا رو یادم میمونه
شدی قلب و تن و روحم شدی بال و پر و جونمهمه میگن به فکرش نباش
بیخودی میکنی اینهمه تلاش
منو ول نکنی تو تنهاییاشدی قلب و تن و روحم شدی بال و پر و جونم
شدی، همه منظورم
یک خبریی شده میگن تو شهرمنو ول نکنی تو تنهاییا
کاشکی مثلا یه دفعه فردا بیای
رفتنی میره تو حالا هی به پاش بسوز و بساز…یک خبریی شده میگن تو شهر
میگن اومده یک نفر
همینه عشق خوابت نمیبره ازت نمیگذرهرفتنی میره تو حالا هی به پاش بسوز و بساز…
دل که نداره تو حالا هی براش از دلت مایه بذار!
آخه کیه که قدر بدونه قول بده پاشم بمونه
همه دنیام توییهمینه عشق خوابت نمیبره ازت نمیگذره
شکنجه آوره
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک