جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

چالش برای چی مینویسید؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط ASHVAN با نام برای چی مینویسید؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,869 بازدید, 52 پاسخ و 7 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع برای چی مینویسید؟
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط حامی نارنگی

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,202
9,221
مدال‌ها
7
از بچگی دوست داشتم زندگی ابجیم رو بنویسم

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: mojgan

Mobina_h

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
172
546
مدال‌ها
2
من چیزایی تجربه نکردم رو نوشتم. از زمانی که کلاس سوم بودیم و انشا به درسا اظافه شد من نشون دادم برای نوشتن فکر و خیالات بی پایان دارم. همیشه تنها بودم نوشتم و نوشتم تا شدم نویسنده و الانم اینجام تا نشون بدم خیال پردازی نشان بچگی نیست

bishamloo

سطح
3

رنک دار بازنشسته
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
964
5,361
مدال‌ها
5
برای شادی روحم
(‌ کم مونده بود تهش بگم صلوات)

رقیه

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
May
153
492
مدال‌ها
1
برای دل خودم می نویسم آخه به مطالعه علاقه دارم.

• تایید

سرین

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,401
26,217
مدال‌ها
2
آرامش تنها کاری که باعث آرامشم میشه نوشتن هست

• تایید

Mobina_h

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
172
546
مدال‌ها
2
چون وقتی بقیه به قیافه عملیشون مینازن من به این مینازم که یه چی دارم که با عمل به دست نمیاد از همون نه سالگی که یه داستان کودکانه و توی دنیای خودم نوشتم دیدم من میخوام دیگرانو با دید خودم از جهان آشنا کنم. من ادمیم که هیچ چیز احساسم رو تحریک نمیکنه حتی مرگ عزیزانم اونم دلایل داره ولی وقتی از کتابام و رمان ها حرف میزنم یه چیز توی چشمام قشنگ میدرخشه چیزی که من بهش میگم عشق

بالا پایین