MAHROKH
سطح
0
مدیر آزمایشی تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
منتقد کتاب آزمایشی
ناظر ادبیات
ویراستار آزمایشی
ناظر تایید
گرافیست انجمن
مترجم انجمن
کپیست انجمن
فعال انجمن
- May
- 633
- 1,439
- مدالها
- 2
گروه Corinthia طی چهار سال گذشته به بازسازی این هتل پرداخته و اکنون بلژیکیهای نوستالژیک که زمانی برای چای عصرانه به اینجا میآمدند، بار دیگر به سوی آن بازمیگردند – از جمله برای دیدن راهروی شیشه رنگیشدهی سبک Belle Époque در طبقه اول و ستونهای نئوکلاسیک سالن صبحانه که با بالکنی مخصوص نوازندگان کامل شده و بدون شک باشکوهترین مکان در شهر برای خوردن یک «پن او شوکولا» است.
طبقه بالای هتل با سوییتهای پنتهاوس جدید تکمیل شده و در زیرزمین هم فضایی بزرگ برای دو استخر و اسپا ایجاد شده – که یکی از بزرگترینها در بروکسل است. اما شاید بزرگترین جاذبه، تیم برجستهای از سرآشپزهای بلژیکی باشد: از جمله منوی فاخر و پرزرقوبرق دیوید مارتن (مثلاً صدفهای آبپز با فلفل سبز، سرو شده روی ظروف سرامیکی هنرمندانه) و رستوران Le Petit Bon Bon از قهرمان محلی، کریستف هاردیکوئست، که با غذاهای کلاسیک مانند کروکت میگو و اسپرد ساردین در قوطی رولشدهی شیک بازیگوشانه برخورد میکند.
طبقه بالای هتل با سوییتهای پنتهاوس جدید تکمیل شده و در زیرزمین هم فضایی بزرگ برای دو استخر و اسپا ایجاد شده – که یکی از بزرگترینها در بروکسل است. اما شاید بزرگترین جاذبه، تیم برجستهای از سرآشپزهای بلژیکی باشد: از جمله منوی فاخر و پرزرقوبرق دیوید مارتن (مثلاً صدفهای آبپز با فلفل سبز، سرو شده روی ظروف سرامیکی هنرمندانه) و رستوران Le Petit Bon Bon از قهرمان محلی، کریستف هاردیکوئست، که با غذاهای کلاسیک مانند کروکت میگو و اسپرد ساردین در قوطی رولشدهی شیک بازیگوشانه برخورد میکند.