جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی ب جادو و جن اعتقاد دارین؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط Night Killer با نام ب جادو و جن اعتقاد دارین؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,201 بازدید, 47 پاسخ و 6 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع ب جادو و جن اعتقاد دارین؟
نویسنده موضوع Night Killer
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط حامی نارنگی

ب روح و جن اعتقاد داری؟

• ب روح اعتقاد دارم

• ب جن اعتقاد دارم

• ب هیچ کدوم اعتقاد ندارم

• ب هر دو اعتقاد دارم

نتایج فقط بعد از شرکت در نظرسنجی قابل رویت است.
موضوع نویسنده

Night Killer

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Apr
914
5,915
مدال‌ها
1
سلام سلام...
دوستان هر ک.س ب جاد و یا حتی ب جن اعتقاد داره تو نظر سنجی شرکت کنه و بگه ک چی باعث شده ب اون موضوع اعتقاد پیدا کنه...

HOORYA_A

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
359
1,914
مدال‌ها
4
به جن اعتقاد دارم
چون یبار وقتی خیلی بچه بودم تو خونه تنها بودم و دیدم یچیز از لای دیوار رد شد و بهم نگاه کرد و دوباره از دیوار عبور کرد و اونجا از ترس غش کردم

مدیر تالار هنر
گوینده انجمن
Jan
1,111
4,207
مدال‌ها
1
به هردوتاش اعتقاد دارم
جن: وقتی ۷ سالم بود و روستای مادریم بودم روی دیوار خونه همسایمون یه زن دیدم که داره گریه میکنه خیلی تعجب کردم وقتی پرسیدم این زنه کیه گفتن مگه تو میبینیش؟ این جنه رو فقط سه چهار نفر دیدن اما کاری با کسی نداره بهش میگن بانو و الان ۳۰ ساله اینجاس😐💔

روح: پارسال زمستون رفته بودم خونه‌ی عموی بزرگم. من سرم درد گرفت رفتم توی یکی از اتاقا بخوابم قبل از اینکه کامل خوابم ببره مامانبزرگم بیدارم کرد گفت پاشو برو به عموت بگو بیاد شیر گاز و درست کنه تا صبح خفه میشیم جفتمون
منم رفتم به عموم گفتم :/ عموم گفت ما که هفته پیش چهلم گرفتیم واسش و من اونجا بود که کلا یخ کردم و کارم به آب قند کشید
پ.ن: شیر گاز هم وقتی چک کردن خراب بود و ممکن بود منم به دیار باقی برم🙂

shahab

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Nov
598
9,080
مدال‌ها
3
به جن اعتقاد دارم؛ جنا هم مث ما انسانا عالم خودشونو دارن. خدا تو قرآن میگه:
- وَ ما خَلَقتُ‌الجِنَّ وَالاِنسَ اِلّا لِیَعبُدون!

و‌این اعتقادمو دو چندان میکنه!

بالا پایین