جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آموزشی تاتر ، سخت ترین نوع نوشتن است

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نمایش‌نامه توسط -pariya- با نام تاتر ، سخت ترین نوع نوشتن است ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,046 بازدید, 38 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته نمایش‌نامه
نام موضوع تاتر ، سخت ترین نوع نوشتن است
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,229
مدال‌ها
11
من به آن مفهوم که بعضی از نمایشنامه نویسان از ابزارهای تکنیکی اسفاده می کنند نویسنده ی مبتکری نیستم. به آثار برشت نگاه کنید!من نمی توانم مثل او از صحنه استفاده کنم . من چنان تخیلی ندارم . بنابراین با شخصیت هایی که می نشینند ، می ایستند یا از در خارج می شوند و داخل می شوندگرفتارم و این تمام کاری است که آنها می توانند انجام دهند

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,229
مدال‌ها
11
لاورنس ام بنسکی
ترجمه: مجتبی پورمحسن
هارولد پینتر در دهم اکتبر سال 1930 در هکنی واقع در شرق لندن به دنیا آمد. پدرش یک خیاط یهودی بود. او در سال 1948 وارد آکادمی رویال هنرهای نمایشی شد و سپس به عنوان بازیگر به یک گروه تاتر تجربی پیوست و در تورهایی در سراسر انگلیس و ایرلند شرکت کرد.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,229
مدال‌ها
11
پس از ازدواج با همسرش ویوین مرچنت در سال 1956 ، نوتشتن نمایشنامه ، شعر ، داستان کوتاه ، تک گویی و رمان خودزندگی نامه نوشتی با نام کوتوله ها را شروع کرد. این رمان سرانجام در سال 1990 منتشر شد.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,229
مدال‌ها
11
در سال 1957 او دو نمایشنامه تک پرده ای خود با نام های اتاق و مستخدم لال را تمام کرد و پس از آن نمایشنامه ی بلند مهمانی جشن تولد را نوشت.
پینتر یکی از مشهورترین نمایشنامه نویسان حال حاضر دنیاست.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,229
مدال‌ها
11
از آثار او می توان به چشم انداز و سکوت ، خ*یانت ، روزگار گذشته ، بازگشت به خانه ، آسایش گاه و تک گویی اشاره کرد.
هارولد پینتر چندی پیش در سن هفتاد و پنج سالگی اعلام کرد که برای همیشه نمایشنامه نویسی را کنار گذاشته و پس از این فقط شعر می نویسد.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,229
مدال‌ها
11
از کی و چرا نوشتن نمایشنامه را آغاز کردید؟
اولین نمایشم با نام اتاق را وقتی بیست و هفت سالم بود نوشتم.یکی از دوستانم به نام هنری وولف آن موقع در گروه نمایش دانشگاه بریستول تحصیل می کرد. این گروه نمایش تنها واحد آموزشی نمایش در کشور بود.او فرصتش را داشت تا نمایشی را کارگردانی کند.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,229
مدال‌ها
11
او قدیمی ترین دوستم بود و می دانست که دارم روی یک نمایش کار می کنم . می دانست که ایده ای برای یک نمایش دارم اگر چه آن را ننوشته ام.آن موقع در یک گروه تاتر تجربی بازی می کردم. او به من گفت که باید یک هفته دیگر نمایش را به روی صحنه ببرد. گفتم که واقعا مسخره است. چون ممکن است نوشتن نمایش شش ماه طول بکشد. اما من نمایش را در چهار روز نوشتم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,229
مدال‌ها
11
خب من سالها نوشته ام . صدها شعر و نثر کوتاه که تعدادی از آنها در مجلات کوچک چاپ شدهبود.یک رمان هم نوشتم که آنقدر خوب نبود که منتشرش کنم و هیچوقت هم این کار را نکردم. پس از نوشتن نمایش اتاق وقتی دیدم چند هفته بعد اجرا نشد بلافاصله نوشتن نمایش مهمانی جشن تولد را شروع کردم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,229
مدال‌ها
11
چه چیزی باعث شد که اینقدر زود نوشتن نمایش دیگری را آغاز کنید؟
پروسه ی نوشتن نمایش بود که مرا جلو می راند. بعد رفتم اجرای نمایش اتاق را ببینم که تجربه ای قابل توجه بود. چون هیچگاه نمایشی ننوشته بودم مطمئنا هیچ نمایشی را از خودم روی صحنه ندیدم و هرگز یک تماشاگر را هم در مقابل کارم تجربه نکرده بودم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,229
مدال‌ها
11
تنها کسانی که نوشته هایم را دیده بودند همسر و چند تا از دوستانم بودند. بنابراین وقتی که در بین تماشاگران می نشستم دلم می خواست به همه چیز بشاشم و با سرعت به سمت انباری دوچرخه بدوم.
برخوردبا تماشاگران دیگر چه تاثیری بر شما گذاشت؟

بالا پایین