جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی تاتر ، سخت ترین نوع نوشتن است

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نمایش‌نامه توسط -pariya- با نام تاتر ، سخت ترین نوع نوشتن است ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 358 بازدید, 38 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته نمایش‌نامه
نام موضوع تاتر ، سخت ترین نوع نوشتن است
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
53,864
مدال‌ها
12
با آنها زندگی می کنید . من به آن مفهوم که بعضی از نمایشنامه نویسان از ابزارهای تکنیکی اسفاده می کنند نویسنده ی مبتکری نیستم. به آثار برشت نگاه کنید!من نمی توانم مثل او از صحنه استفاده کنم . من چنان تخیلی ندارم . بنابراین با شخصیت هایی که می نشینند ، می ایستند یا از در خارج می شوند و داخل می شوندگرفتارم و این تمام کاری است که آنها می توانند انجام دهند.
و حرف بزنند.
یا اینکه سکوت کنند.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
53,864
مدال‌ها
12
پس از نمایش اتاق ، نمایش های بعدی تان چه تاثیری بر نوشتن شما گذاشت؟
نمایش مهمانی جشن تولد در همر اسمیت لندن اجرا شد و در ابتدا در قالب توری کوچک در آکسفورد و کمبریج به روی صحنه رفت و بسیار هم موفق بود. وقتی به لندن آمد منتقدین قتل عامش کردند.دقیق تر اگر بگویم به فجیع ترین وضع ممکن لت و پارش کردند.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
53,864
مدال‌ها
12
واقعا هرگز نفهمیدم چرا چنین برخوردی داشتند. البته برایم جالب هم نبود که بدانم. یک هفته اجرا شد. فروش تاتر اینطور بود:دویست و شصت پوند شامل صدوچهل پوند درآمد حاصل از فروش بلیت شب اول و دو پوند و نه شیلینگ هم از فروش اجرای عصر شنبه ، فقط شش نفر در سالن بودند.من نوشتن برای تاتر حرفه ای را تازه آغاز کرده بودم و این آمار فروش برایم شوک آور بود.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
53,864
مدال‌ها
12
اما به نوشتن ادامه دادم و خاکستر پست را به سفارش بی بی سی نوشتم. در سال 1960 ، مستخدم لال و پس از آن سرایدار اجرا شدند. تنها تجربه ی واقعا بدی که داشتم در مورد همان نمایش مهمانی جشن تولد اتفاق افتاد.خیلی ناشی و بی تجربه بودم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
53,864
مدال‌ها
12
نه اینکه حالا خیلی مطمئن و تضمین شده باشم. در مقایسه با آن سالها می گویم. به هرحال بعضی کارها مثل طراحی صحنه را نمی دانم چطور باید انجام داد و واقعا نمی دانم چطور باید با کارگردان حرف زد.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
53,864
مدال‌ها
12
این شکست چه تاثیری روی کار شما گذاشت؟ چه تفاوتی با نقدهای مخالفی که بر بازیگری تان نوشته می شد داشت؟
شوک بزرگی بود. حدود بیست و چهار ساعت افسرده بودم. همسرم به من گفت: قبلا قبلا از این تجربه ها داشته ای. امکانش نبود . اما عقل سلیم و کمک عملی او باعث شد که از پس افسردگی بربیایم و هیچوقت دیگر چنین احساسی نداشتم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
53,864
مدال‌ها
12
بعضی از نمایش هایتان را خودتان کارگردانی کرده اید . همچنان به این کار ادامه می دهید؟
نه. به این نتیجه رسیده ام که این کار اشتباه است . من موقع نوشتن خیلی کار می کنم . از یک چیز چشم بر می دارم و به چیز دیگری نگاه می کنم . در مقابل این وسوسه که این صحنه چه معنایی دارد مقاومت می کنم .

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
53,864
مدال‌ها
12
اما فکر می کنم که بازیگران باید این بار را به دوش بکشند.
چون شما بازیگرید آیا بازیگران درباره ی نمایش هایی که نوشته ی خودتان است با شما حرف می زنند و از شما می خواهند که سطرهای مربوط به نقشتان یا جنبه های دیگر نقش هایشان را تغییر دهند؟

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,387
53,864
مدال‌ها
12
گهگاهی و شاید بتوان گفت به ندرت.با هم که کار می کنیم سطرها تغییر می کنند . من به هیچوجه به تاتر آنارشیستی بازیگران خلاق اعتقاد ندارند. چنین بازیگرانی می توانند این ایده را در نمایش های دیگر اعمال کنند. چون توانایی شان در مورد نمایش های من به نتیجه نمی رسد.

بالا پایین