جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی تاتر ، سخت ترین نوع نوشتن است

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نمایش‌نامه توسط -pariya- با نام تاتر ، سخت ترین نوع نوشتن است ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 452 بازدید, 38 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته نمایش‌نامه
نام موضوع تاتر ، سخت ترین نوع نوشتن است
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,931
مدال‌ها
12
نتیجه ی برخورد تماشاگران دانشگاهی خیلی تشویقم کرد. البته اهمیتی نداشت که برخوردشان چه بودو این مساله تاثیری در نوشتن نمایش جشن تولد نداشت.حسم در تماشای اجرای شب های اول تا به حال هم تغییری نکرده است. تجربه ای همراه با ترس و لرز و اعصاب خردکنی است. این سوال مطرح نیست که آیا نمایش خوب پیش می رود یا نه .

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,931
مدال‌ها
12
این عکس العمل تماشاگر نیست بلکه واکنش خودم است.من نسبت به تماشاگران حس زیاد دوستانه ای ندارم و به افراد زیادی که در یکجا متمرکز می شوند توجهی ندارم.همه می دانند که تماشاگران تفاوت های زیادی با هم دارند و اشتباه است

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,931
مدال‌ها
12
که بیش از اندازه به آنها توجه کنیم. معمولا باید به این مساله مهم توجه کرد که آیا آنچه روی صحنه اجرا می شود همان چیزی هست که نویسنده در متنش قصدش را داشته است. گاهی این مساله اتفاق می افتد.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,931
مدال‌ها
12
فکر می کنید بدون انگیزه ای که دوستانتان در بریستول به شما تزریق کردند باز هم نمایشنامه نویس می شدید؟
بله. فکر می کنم می خواستم نمایش اتاق را بنویسم اما تحت شرایط خاصی که بوجود آمد سریعتر نوشتمش . دوستم ماشه ی نوشتن را برایم کشید . نمایش مهمانی جشن تولد هم مدت های طولانی در ذهنم بود .

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,931
مدال‌ها
12
موضوع مهمانی جشن تولد زمانی در ذهنم جرقه زد که در یک تور بودم. در واقع فردای آن روز یکی از دوستانم نامه ای به من داد که در جواب نودو پنج کلمه به او نوشتم: (...)
و این همان چیزی بود که نمایش مهمانی جشن تولد را شکل داد. آن زن در نمایش مگ بود. همه چیز نمایش آماده بود و سه سال بعد آن را نوشتم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,931
مدال‌ها
12
چرا شخصیتی در نمایش نبود که شما را نشان دهد ؟
من بودم . هستم. البته مستقیما چیزی درباره ی خودم نگفتم. نمی دانم از کجا شروع شد. من اغلب در اینه به خودم نگاه می کنم و می گویم : مرده شور ببرد!
و فکر می کنید که با نشان داده شدن روی صحنه به صورت شخصیتی از یک نمایش ‏، شخصیت تان فهمیده می شود؟

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,931
مدال‌ها
12
نه
نمایشنامه هایتان معمولا از همان وضعیتی تصویر می شود که در آن قرار گرفته اید؟ مثلا نمایش سرایدار...
من با چند آدم بی خانمان برخورد کرده بودم. می دانید که در روند اتفاقات روزمره چنین برخوردهایی طبیعی است...او را به خوبی نمی شناختم . بسیاری از صحبت هایی که در نمایش آمده را او واقعا وقتی دیدمش به زبان آورد.فقط چند بار او را دیدم و یک سال پس از آن ایده ی نوشتن این نمایش به ذهنم رسید.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,931
مدال‌ها
12
به فکرتان نرسید که در نمایش اتاق بازی کنید؟
نه نه. بازیگری، عملی کاملا مجزا بود. اگرچه نمایش های اتاق ، جشن تولد و مستخدم لال را در سال 1957 نوشتم اما در تمام این مدت داشتم در تاتر تجربی بازی می کردم و نقش های مختلفی را برعهده می گرفتم و به بورنموس و بیرمنگام سفر می کردم.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,931
مدال‌ها
12
زمانی نوشتن نمایش مهمانی جشن تولد را تمام کردم که توری را با یک فارس که اسمش یادم نمی آید می گذراندم.
به عنوان یک یازیگر آیا مفهوم مهمی را درباره ی کیفیت نقش هایی که در نمایش های مختلف بازی می کردید دنبال می کردید؟
گاهی چنین مفهومی را در ذهن داشتم و در مقابل گاهی هم در عمل به من ثابت شده که اشتباه است.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
26,767
55,931
مدال‌ها
12
آیا در نقش هایی که می نویسید خودتان را می بینید و آیا تجربه ی بازیگری به نمایشنامه نویسی تان کمک کرد؟
موقعی که می نویسم با صدای بلند برای خودم می خوانم.اما خودم را در هر نقشی نمی بینم. بسیاری از نقش ها را نمی توانم اجرا کنم.اما بازیگری ام به خاطر این محدودیت ها ، مانعی برای نوشتنم نیست. برای مثال دوست دارم نمایشی بنویسم که کاملا درباره ی زنها باشد. این ایده همیشه در ذهنم بوده است.

بالا پایین