- Jun
- 391
- 2,890
- مدالها
- 4
بله احضار جناموزش احضار جن؟😐فکر کنم بهتره اسمش تالار جادو یا ماورا باشه همون و چیزای مربوط به اینا همون بزارین
![]()
ماورا بیشتر میخوره
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!بله احضار جناموزش احضار جن؟😐فکر کنم بهتره اسمش تالار جادو یا ماورا باشه همون و چیزای مربوط به اینا همون بزارین
![]()
اینا ممنوعه فکر کنم اقای رسولی!بله احضار جن
ماورا بیشتر میخوره
خدایی کسی هست اصلا چنین چیزی اموزش بده؟؟😐😂 من تو این قضایا زیاد بودم ولی فکر نکنم گزاشتن احضار برای همه کار درستی باشه خدایی گیج شدم هوفبله احضار جن
ماورا بیشتر میخوره
یک احضار جن رو فاکتور بگیریناینا ممنوعه فکر کنم اقای رسولی!
احضار جن کنن بدبختا سکته میکنن قاتل میشیم میفتیم زندان باید تو زندان رمان بنویسیماینا ممنوعه فکر کنم اقای رسولی!
اگه شما هم رضایت بدین بنده قول میدم هیچ گونه آموزش احضاری داخل تالار گذاشته نشهاحضار و اینا درست نیست
ولی خب میتونیم اگر معاونا راضی بودن داخل همون تالار تخیل یک ساب بزنیم و داستان و دانستنی بگذاریم.
نویسنده ها هم میتونن ازش استفاده کنن.
راستش من که مشکلی ندارم. خودمم خیلی دوست دارم.اگه شما هم رضایت بدین بنده قول میدم هیچ گونه آموزش احضاری داخل تالار گذاشته نشه
موضوع داستان و دانستنی ماورا با تخیل فرق داره
اقای رسولی بیزحمت یه بار دیگه پیشنهاداتون کمال و جامع بفرستین که به ادمین بفرستماگه شما هم رضایت بدین بنده قول میدم هیچ گونه آموزش احضاری داخل تالار گذاشته نشه
موضوع داستان و دانستنی ماورا با تخیل فرق داره
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک