جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

اطلاعیه تاپیک جامع پیشنهادات و انتقادات کاربران

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته پیشنهادات و انتقادات توسط MHP با نام تاپیک جامع پیشنهادات و انتقادات کاربران ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 7,855 بازدید, 175 پاسخ و 12 بار واکنش داشته است
نام دسته پیشنهادات و انتقادات
نام موضوع تاپیک جامع پیشنهادات و انتقادات کاربران
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط سورن

ILLUSION

سطح
8

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
Mar
3,785
39,373
مدال‌ها
13
@خاتون
میگم کاش پیج اینستاگرامی بیشتر فعالیت داشته باشه در رابطه با تبلیغ رمانها‌.
مخصوصا رمانهایی که توسط نویسندگان انجمن نوشته شده

RASOLY

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
391
2,890
مدال‌ها
4
اقای رسولی بی‌زحمت یه بار دیگه پیشنهاداتون کمال و جامع بفرستین که به ادمین بفرستم
سلام علیکم
یک پیشنهاد دارم، یک تالار درست کنید به اسم تالار ماورا که توش افراد بتونن عکس و تکست و داستان های کوتاه ترسناکی که داخل گوگل هست یا برای خودشون اتفاق افتاده رو بزارن
مثلا داخل تالار چندتا ساب درست کنید مثلا یکی عکس یکی داستان و یکی متفرقه داخل عکس که مشخصه عکس های ترسناک گذاشته میشه
داخل داستان میتونید یک تایپیک با نام خاطرات و یک تایپیک با نام قلب سیاه (که در این تایپیک داستان های واقعی بومی و داستان هایی که داخل گوگل هستند
داخل متفرقه هم میتونید تایپیک هایی درباره جنیان و انواع قبیله ها و معنی اسم ها و بالا بردن یک بخش از مغز که میشه با اون قسمت مغز احضار ارواح کرد(اسمش یادم رفته) یا آموزشات احضار ارواح و جنیان

خ

خاتون

مهمان
سلام علیکم
یک پیشنهاد دارم، یک تالار درست کنید به اسم تالار ماورا که توش افراد بتونن عکس و تکست و داستان های کوتاه ترسناکی که داخل گوگل هست یا برای خودشون اتفاق افتاده رو بزارن
مثلا داخل تالار چندتا ساب درست کنید مثلا یکی عکس یکی داستان و یکی متفرقه داخل عکس که مشخصه عکس های ترسناک گذاشته میشه
داخل داستان میتونید یک تایپیک با نام خاطرات و یک تایپیک با نام قلب سیاه (که در این تایپیک داستان های واقعی بومی و داستان هایی که داخل گوگل هستند
داخل متفرقه هم میتونید تایپیک هایی درباره جنیان و انواع قبیله ها و معنی اسم ها و بالا بردن یک بخش از مغز که میشه با اون قسمت مغز احضار ارواح کرد(اسمش یادم رفته) یا آموزشات احضار ارواح و جنیان
چشم می‌گم.

ILLUSION

سطح
8

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
Mar
3,785
39,373
مدال‌ها
13
سلام‌. یه انتقاد داشتم‌. فایل‌های رمانی که به صورت pdf روی سایت انجمن قرار میگیرن، دچار اشکال‌های فراوانی از نظر نوع تایپ هستن‌. حتی بیشتر رمانها اعداد ذکر نشده‌. تازه نوع دیالوگ‌ها هم اشکال داره‌. مثلا اینطوری:
سارا کنارم آمد و گفت
اینا چیه گوش میدی تو_
هنوز سالته
دقیقا به همین شکل! لطفا رسیدگی کنین آخه واقعا از یه جایی ب بعد مخاطب رو خسته میکنه

ILLUSION

سطح
8

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
Mar
3,785
39,373
مدال‌ها
13
سلام‌. یه انتقاد داشتم‌. فایل‌های رمانی که به صورت pdf روی سایت انجمن قرار میگیرن، دچار اشکال‌های فراوانی از نظر نوع تایپ هستن‌. حتی بیشتر رمانها اعداد ذکر نشده‌. تازه نوع دیالوگ‌ها هم اشکال داره‌. مثلا اینطوری:
سارا کنارم آمد و گفت
اینا چیه گوش میدی تو_
هنوز سالته
دقیقا به همین شکل! لطفا رسیدگی کنین آخه واقعا از یه جایی ب بعد مخاطب رو خسته میکنه
نه همه‌جا ولی بعضی اوقات اینطوریه‌. ببینید تو این دیالوگ نه جای خط درسته و نه عدد ذکر شده!
خیلی بهتر میشه اگه این اشکالات رفع بشه

خ

خاتون

مهمان
سارا کنارم آمد و گفت
اینا چیه گوش میدی تو_
هنوز سالته
وقت بخیر
چشم به ادمین می‌گم.

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
سلام اگه میشه امکان اینکه بشه عکس پروفایل متحرک گذاشت رو اضافه کنید🌺

نجوان

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Sep
801
3,086
مدال‌ها
4
تو رو خدا یه دکمه به روز رسانی، رفرش، تازه سازی چیزی پایین بذارید. من از دیروز که دارم پارت‌هام رو درست می‌کنم سر هر پارت تیکه‌تیکه که درست می‌کنم باید برای هر تیکه از صفحه خارج بشم و بعد دنبال شماره صفحه بزنم و برم سر اون پارت تا تغییر ایجاد شده رو ببینم.
گناه دارم خب. 1q

بالا پایین