جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده {تحسر} اثر •نازنین هاشمی نسب کاربر انجمن رمان بوک•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط Ciel با نام {تحسر} اثر •نازنین هاشمی نسب کاربر انجمن رمان بوک• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,426 بازدید, 32 پاسخ و 26 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع {تحسر} اثر •نازنین هاشمی نسب کاربر انجمن رمان بوک•
نویسنده موضوع Ciel
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Ciel
موضوع نویسنده

Ciel

سطح
1

ناظر تایید
ناظر تایید
شاعر انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
527
9,454
مدال‌ها
3
مُحتاج دلی بی‌تاب، تا بیکران‌ها هستم. گل و برگ جانم تا ابد برای نمو، آفتاب رخشان تو را می‌خواهند. مگر سخت است در آسمان آفاقم، بتابی تا نماند حسرت دیدارت بر دلم!

موضوع نویسنده

Ciel

سطح
1

ناظر تایید
ناظر تایید
شاعر انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
527
9,454
مدال‌ها
3
روی دریای دلتنگی، میان چوب‌های منهدم قایق شکسته‌ی کالبدم، معلق مانده‌ام. پرستوک‌های دریایی بر فراز جان بی‌نایم، برای دل بی‌تابم بانگ تحسر سر می‌دهند. در خشکی هیچ سزاوارم نشد شاید میان طغیانِ این امواج‌ها، اندکی دردهایم تسکین یابند!

موضوع نویسنده

Ciel

سطح
1

ناظر تایید
ناظر تایید
شاعر انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
527
9,454
مدال‌ها
3
شبی اختران، زیر سپر ابرهای تیره‌ی آسمان مخفی می‌مانند؛ شبی هلالِ سرگشته‌ی ماه، نمی‌داند خودش را فاش کند یا اسیر توده‌‌ی سیاهی‌ها باشد! در آن شب‌‌ها، همه‌چیز شبیه به هستی در عین نیستی می‌شود درست همانند؛ دلی که بی‌تاب می‌تپد اما کسی آن را نمی‌بیند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

Ciel

سطح
1

ناظر تایید
ناظر تایید
شاعر انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
527
9,454
مدال‌ها
3

حسرت‌هایم پله شد و من حالا، میان زمین و آسمان معلق مانده‌ام. تعلقی به زمینِ کبرآگین ندارم و دیگر، عاشق آسمان نیستم. من میان این ملالت‌ها، سرگشته پرسه می‌زنم.

موضوع نویسنده

Ciel

سطح
1

ناظر تایید
ناظر تایید
شاعر انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
527
9,454
مدال‌ها
3
جانم در هیاهوی تعب‌ها گمراه شد و من، آن خاکسترِ ته مانده‌ی آتشم.
روحم در تلاطم حُزن‌ها ماند و من، آن غروب غم‌انگیز خزانم. بدان تو اگر کنارم نباشی من، باقی مانده‌ی آن عشق نافرجامِ بیمارم.

موضوع نویسنده

Ciel

سطح
1

ناظر تایید
ناظر تایید
شاعر انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
527
9,454
مدال‌ها
3
احساس بکر درونم سرنگون شد و سپیدی، رختِ سفرش را بست و سیاهی حکمران تنم شد. ای دل‌رمیده، اندکی انصاف خرج قلب مغمومم کن زیرا تو، مرا این‌گونه به تباهی و محنت آلوده کردی.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Ciel

سطح
1

ناظر تایید
ناظر تایید
شاعر انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
527
9,454
مدال‌ها
3

حیله‌ی مرداب نگاهت، مرا تا عمق دردناک قصه‌ها بُرد. تقدیر سیه‌رنگی آمد و زلف‌های بلندم را به احتراق سپرد. نشانِ این خاطرات، هنوز هم در کوچه پس‌کوچه‌های بی‌عابر ذهنم، می‌تازد. دلِ طوفانم دریا بود اما بعد تو دگر، خشکید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

Ciel

سطح
1

ناظر تایید
ناظر تایید
شاعر انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
527
9,454
مدال‌ها
3
افکارم در شبِ سیه‌رنگ چشمانت، گم شده‌است. من گمشده‌ی خود را از تو نمی‌خواهم زیرا، از پرسه زدن میان اختران تابناکِ نگاهت، شادمانم.
اصلاً بگذار بگویند و مرا... آن مجنون شوریده‌حال عاشق بدانند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

Ciel

سطح
1

ناظر تایید
ناظر تایید
شاعر انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
527
9,454
مدال‌ها
3

گل قاصد بودم و از طوفان‌های سهمگین، هیچ خبری نداشتم. ندانستم می‌آید و جانم را از ریشه و از بیشه‌ام، دور می‌کند. کاش جانم اندکی بیشتر دوام داشت تا می‌ماندم و آسمان آفتابی فردایم را می‌نگریستم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Ciel

سطح
1

ناظر تایید
ناظر تایید
شاعر انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
527
9,454
مدال‌ها
3
من تو را ماه می‌پنداشتم و خودم را ظلمات شب. آخر ماه در آغوش شب زیباست.
من تو را ریشه می‌پنداشتم و خودم را جوانه‌ای نوشکفته... آخر بی‌ریشه، گلی نخواهد رویید.
من تو را به هرچه که زیباست، می‌پندارم.

بالا پایین