جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

دارالترجمه | ترجمه تکست آزاد |

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته چالش توسط اول شخص مفرد با نام | ترجمه تکست آزاد | ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 2,551 بازدید, 75 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته چالش
نام موضوع | ترجمه تکست آزاد |
نویسنده موضوع اول شخص مفرد
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط RPR"
موضوع نویسنده
محروم شده.
کاربر محروم شده
Dec
659
7,512
مدال‌ها
6
به نام خدا

سلام و وقت بخیر خدمت کاربران رمان بوک
شما عزیزان می‌توانید در این تاپیک هرگونه تکستی مد نظر خود را به یکی از زبان‌های زنده دنیا ترجمه کنید

× تکست شما نیازی نیست حتما مال خودتان باشد
میتواند از چنل‌های مختلف یا تکست‌هایی با ژانرهای مختلف باشد
× حتما نام خود را به عنوان مترجم در اخر پست درج کنید
× فعالیت برای عموم در این تاپیک ازاد است

باتشکر . مدیریت تالار ترجمه​

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
May
3,425
13,043
مدال‌ها
17
𝚃𝚒𝚎𝚗𝚒𝚖𝚒 𝚜𝚎𝚖𝚙𝚛𝚎 𝚝𝚛𝚊 𝚕𝚎 𝚝𝚞𝚎 𝚋𝚛𝚊𝚌𝚌𝚒𝚊:) 𝙷𝚘 𝚋𝚒𝚜𝚘𝚐𝚗𝚘 𝚍𝚒 𝚞𝚗 𝚝𝚞𝚘 𝚊𝚋𝚋𝚛𝚊𝚌𝚌𝚒𝚘! 𝚂𝚘𝚛𝚛𝚒𝚍𝚒 𝚜𝚎𝚖𝚙𝚛𝚎:) 𝙷𝚘 𝚋𝚒𝚜𝚘𝚐𝚗𝚘 𝚍𝚎𝚕𝚕𝚊 𝚝𝚞𝚊 𝚛𝚒𝚜𝚊𝚝𝚊! 𝚙𝚊𝚛𝚕𝚊 𝚜𝚎𝚖𝚙𝚛𝚎:) 𝙷𝚘 𝚋𝚒𝚜𝚘𝚐𝚗𝚘 𝚍𝚒 𝚜𝚎𝚗𝚝𝚒𝚛𝚎 𝚕𝚊 𝚝𝚞𝚊 𝚟𝚘𝚌𝚎! 𝚜𝚒𝚒! 𝚜𝚎𝚖𝚙𝚛𝚎 𝚕𝚒 𝚙𝚎𝚛 𝚖𝚎:) 𝙷𝚘 𝚋𝚒𝚜𝚘𝚐𝚗𝚘 𝚍𝚒 𝚝𝚎
همیشه منو تو بغلت بگیر:) من به آغوشت نیاز دارم! همیشه بخند:) من به خنده تو نیاز دارم! همیشه حرف بزن:) من باید صدایت را بشنوم! همیشه پیش من باش:) من بهت نیاز دارم!️

- ترجمه شده توسط آرالیا -

خاتون؛

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
70
2,590
مدال‌ها
2
...Love is like war, easy to stat, difficult to end impossible to forget

عشق مثله جنگه، شروع اون راحته، پایان دادن بهش سخته، فراموش کردنش غیر ممکن...

-مترجم: خاتون؛

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,706
مدال‌ها
8
هر سقوطی پایان کار نیست؛ باران را ببین! سقوط باران قشنگ‌ترین آغاز است :)

Every fall is not the end; See the rain! Falling rain is the most beautiful beginning :)

*مترجم: آوا کوهی

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,706
مدال‌ها
8
شما شجاع‌تر از آن چیزی هستید که تصور می‌کنید، قوی‌تر از آنچه به نظر می‌رسید و باهوش‌تر از آن چیزی هستید که فکر می‌کنید.

You’re braver than you believe, and stronger than you seem, and smarter than you think

مترجم: آوا کوهی

بالا پایین