ک
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!یا ببوسه 😂💔 بعد پسره چون دختره رو واقعا دوس داره یا نمیدونم خیلی دلایل مسخره انجام نمیدهن اقا انقد حرص مونده رو دلم از این رمانا دق کردم هر بار من اولشو میخونم با آلارم گوشی شروع میشه سریع پاکش میکنم😂😂بعد یه چیز باحالی تو همه رمانا جرت حقیقت بازی میکنن مجبور میکنن دختره با پسره برقصهه😂😂😂😆
آره خدایی یک عالمه میخونن عاشقشونم هستن چرا🤒😐یادی کنیم از دخترای که به اجبار شرطبندی و کوفت و زهرمار ازدواج کردن و مثل سگ کتکش میزنن و آخرش عاشق میشن
اخه اازازبطازنرجرنرترحرغبدحن....... به خدا گلبم درد میگیره این رمانا میخونم بعد هزاران هزار دنبال کننده دارن مشاهده فایلپیوست 120551
من حسود شدم شدیدا🤒😂😂آره خدایی یک عالمه میخونن عاشقشونم هستن چرا🤒😐
من حسود بودم 😂😂😂😂من حسود شدم شدیدا🤒😂😂
زندگی ما زندگی نیست جهنمه👍🏻👍🏻👍🏻😂😂😑خو لامصب ها چرا میخونید شون بنظرم اگه نویسنده دم دست تون بودن خفهشون میکردین، ولی خدایی همه چیز به کنار فقط اونجایی که دختره تو آیینه واسه خودش بوس میفرسته، یا اونجایی که با عشقی فیلم میبینم هرچی کانال عوض میکنه مثبت هیجده، یا اونجا خیلی ساده آن بعد می رن تولد دوست دانشگاه شون اونجا نوشیدنی به خودشون میدن، اینم بگم بعد دیگه خفه میشم اونجایی که از پسره قهره بعد یه چیزی می افته می شکنه پسره بدو بدو میاد بغلش میکنه رو دستهاش تا اتاق خواب میبرن. بعد ما اگه چیزی بشکنیم میگن ای دست و پا چلفتی حالا برو جارو بیار جمعش کن مگه کوری. یا تو آیینه همیشه بوس که من بفرستین با دیدن جوش ها تازه صورتمون و ابرو های نیش زده مون کلافه میشیم اینا واقعا زندگی میکنن یا ما مردگی
🤣با عطر تلخ نمودن مخاطب رو. وایییاصن تا تاپیک رو باز کردم سیلی از حق خورد تو صورتم😂😂😑🤌
دو مورد هم اضافه کنم...
پسره عطر تلخ میزنه که حسگرای بویایی دختره رو مختل میکنه
دختره هم همیشه خوشگل و خوش هیکله که احتیاجی به ارایش نداره و فقط یه رژ صورتی کمرنگ میزنه :)
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک