با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!خانومِ لیلا از زمان انسانهای اولیه، اجداد ما هر کاری میکردن که راحتتر زندگی کنن و میشه گفت راحت طلبی جزء جدایی ناپذیری از انسانه و مختص به یک نسل و جامعه نیست.پسر جوونی خودکشی میکنه، بعد که خانوادهاش موبایلش رو چک میکنن، متوجه میشن که بچهشون در آخرین روزهای زندگیش مدام این موضوع رو توی گوگل سرچ کرده👇
- آسونترین راه خودکشی❌
این اتفاق تلنگر بزرگی میتونه به این نسل از جامعه باشه که حتی در اوج فشار، وقتی فکرشون به چنین عملی میرسه، مرگ رو هم آسون میخوان
چه زود کم میاریم و چه راحتطلب شدیم!
دقیقاً منم با حرف شما موافقم من خودم به چشم توی شهرمون جوونهایی رو دیدم که بایک سری مشکلات خیلی ساده مثل شکستن موبایلشون یا قبول نشدن کنکور خودکشی کردن و این واقعاً وحشتناکه که حد تحمل ما اینقدر اومده پایین و من فکر میکنم این به این خاطره که توکلمون به خدا کم شده.اگر اسپم نشه، با این حرفت موافقم عزیزم، درسته💚هر فردی یه شرایط و قصهی مجزای خودش رو داره
اما فکر کنم منظورم رو اشتباه رسوندم
خودکشی اون پسر ساده نبود! نکته تلخ ماجرا اینهکه یه سری از جوونها همه چی دارن و چون توی زندگی اون چیزهایی که میخواستن سریع براشون فراهم شده، وقتی این وسط مشکلی توی زندگیشون به وجود میاد، تاب انتظار ندارن و به ناامیدی و سرخوردگی مفرطی میرسن و این معضل بزرگی برای (یه بخش از جامعهست، نه همه)
مشکلات هم از قدیمالایام بوده
توی جنگ جهانی، یه شهر برای چند ماه در محاصره تانک بوده و رعب و وحشت مردم رو پر کرده بود اما شجاعت و تحملشون بالا بود.
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک