جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه [ حرف‌های تلخ نویس ]

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط اول شخص مفرد با نام [ حرف‌های تلخ نویس ] ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 4,995 بازدید, 195 پاسخ و 20 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع [ حرف‌های تلخ نویس ]
نویسنده موضوع اول شخص مفرد
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ریپِر

Tahi

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
149
2,223
مدال‌ها
2
شاید واقعا مشکلات زائده ذهن ما باشن، شاید ایراد از طرز فکرمونه وقتی خودمون رو به یه چیزی محدود میکنیم و خوشبخت و بدبخت شدنمون رو به اون چیز ربط میدیم در صورتی که اگه بهش هم برسیم میفهمیم اون چیزی که ما تصور می‌کردیم نبود و اینو باید هر روز به خودم بگم:« مقصد مهم نیست از مسیر لذت ببر»

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,004
مدال‌ها
4
پسر جوونی خودکشی می‌کنه، بعد که خانواده‌اش موبایلش رو چک می‌کنن، متوجه میشن که بچه‌شون در آخرین روزهای زندگیش مدام این موضوع رو توی گوگل سرچ کرده👇
- آسون‌ترین راه خودکشی❌

این اتفاق تلنگر بزرگی می‌تونه به این نسل از جامعه باشه که حتی در اوج فشار، وقتی فکرشون به چنین عملی می‌رسه، مرگ رو هم آسون می‌خوان

چه زود کم میاریم و چه راحت‌طلب شدیم!

آخرین ویرایش:

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,650
مدال‌ها
7
۹۰درصد آدما، اونی رو الان در کنارشون دارن که نمی‌خواستن داشته باشن!

DELARA-

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
4
23
مدال‌ها
2
پسر جوونی خودکشی می‌کنه، بعد که خانواده‌اش موبایلش رو چک می‌کنن، متوجه میشن که بچه‌شون در آخرین روزهای زندگیش مدام این موضوع رو توی گوگل سرچ کرده👇
- آسون‌ترین راه خودکشی❌

این اتفاق تلنگر بزرگی می‌تونه به این نسل از جامعه باشه که حتی در اوج فشار، وقتی فکرشون به چنین عملی می‌رسه، مرگ رو هم آسون می‌خوان

چه زود کم میاریم و چه راحت‌طلب شدیم!
خانومِ لیلا از زمان انسان‌های اولیه، اجداد ما هر کاری می‌کردن که راحت‌تر زندگی کنن و میشه گفت راحت طلبی جزء جدایی ناپذیری از انسانه و مختص به یک نسل و جامعه نیست.
و راجب کم آوردن هم میشه گفت آستانه تحمل هر شخصی باهم متفاوته حتی دوتا بچه‌ای که توی یک خانواده و شرایط تقریبا مشابه زندگی میکنن هم آستانه تحمل متفاوتی دارند و در شرایط کنونی جامعه فکر میکنم این نسل بیشترین آسیب‌ها رو دارند می‌بینند.
و درنهایت فکر میکنم همه مرگ راحت و آسونی رو میخوان، هیچ شخصی دوست نداره یک مرگ زجرآور داشته باشه. به نظرم درست نیست به نسل‌ها، آدم‌ها و شرایط‌شون برچسب زده بشه.

Lady Atrisa

سطح
0

مترجم انجمن
مترجم انجمن
Sep
210
1,099
مدال‌ها
2
کاش اون قدری به حرف بقیه اهیمت ندیم که خودمون رو فراموش کنیم زندگی اون قدری طولانی نیست که تک تک لحطاتش روتو توهم این که بقیه درموردم چه فکرمی کنن و میگن بگذرونیم😑

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,125
مدال‌ها
2
اگر اسپم نشه، با این حرفت موافقم عزیزم، درسته💚هر فردی یه شرایط و قصه‌ی مجزای خودش رو داره
اما فکر کنم منظورم رو اشتباه رسوندم
خودکشی اون پسر ساده نبود! نکته تلخ ماجرا اینه‌که یه سری از جوون‌ها همه چی دارن و چون توی زندگی اون چیزهایی که می‌خواستن سریع براشون فراهم شده، وقتی این وسط مشکلی توی زندگیشون به وجود میاد، تاب انتظار ندارن و به ناامیدی و سرخوردگی مفرطی می‌رسن و این معضل بزرگی برای (یه بخش از جامعه‌ست، نه همه)

مشکلات هم از قدیم‌الایام بوده
توی جنگ جهانی، یه شهر برای چند ماه در محاصره تانک بوده و رعب و وحشت مردم رو پر کرده بود اما شجاعت و تحملشون بالا بود.
دقیقاً منم با حرف شما موافقم من خودم به چشم توی شهرمون جوون‌هایی رو دیدم که بایک سری مشکلات خیلی ساده مثل شکستن موبایلشون یا قبول نشدن کنکور خودکشی کردن و این واقعاً وحشتناکه که حد تحمل ما اینقدر اومده پایین و من فکر میکنم این به این خاطره که توکلمون به خدا کم شده.

بالا پایین