جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

فایل شده خاطرات EVE

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب توسط MHP با نام خاطرات EVE ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,245 بازدید, 38 پاسخ و 7 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب
نام موضوع خاطرات EVE
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MHP
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ معاونت کل ]
پرسنل مدیریت
معاونت کل انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
Aug
6,330
46,990
مدال‌ها
23
این کلمه را از کجا آورده است؟ فکر نمی‌کنم تا به حال از آن استفاده کرده باشم. نه ، او به نام من علاقه ای نداشت. من سعی کردم ناامیدی خود را پنهان کنم ، اما فکر می کنم موفق نشدم. من رفتم و روی پای خزه نشستم و پایم را در آب گذاشتم. جایی است که وقتی برای اشتیاق گرسنه می شوم ، یکی به دنبال نگاه کردن ، و دیگری برای صحبت کردن است. این کافی نیست - آن بدن سفید دوست داشتنی که در استخر نقاشی شده است - وقتی صحبت می کنم صحبت می کند ؛ وقتی ناراحت می شوم غم انگیز است ؛ با دلسوزی خود به من آرامش می دهد ؛ در آن آمده است: «ناراحت نشو ، دختر بیچاره بی دوست ؛ من دوست شما خواهم بود. ” این یک دوست خوب برای من است و تنها دوست من. خواهر من است.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ معاونت کل ]
پرسنل مدیریت
معاونت کل انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
Aug
6,330
46,990
مدال‌ها
23
اولین باری که او مرا رها کرد! آه، این را هرگز فراموش نخواهم کرد - هرگز ، هرگز. قلبم در بدنم سرب شده بود! گفتم: "او تنها چیزی بود که من داشتم ، و حالا او رفته است!" با ناامیدی گفتم: «بشکن ، قلب من ؛ دیگر نمی توانم زندگی ام را تحمل کنم! " و صورتم را در دستانم پنهان کرد و هیچ آرامشی برای من وجود نداشت. و وقتی آنها را بردم، پس از کمی، او دوباره آنجا بود، سفید و درخشان و زیبا، و من در آغوش او پریدم!
این خوشبختی کامل بود؛ من قبلاً خوش‌بختی را می شناختم، اما این چنین نبود، که خلسه بود. بعداً هرگز به او شک نکردم. گاهی اوقات او دور می ماند - شاید یک ساعت، شاید تقریباً تمام روز، اما من منتظر ماندم و شک نکردم. من گفتم: "او مشغول است ، یا به سفر رفته است، اما می آید." و این چنین بود: او همیشه چنین می کرد. اگر هوا تاریک بود، شب نمی آمد، زیرا او کمی ترسو بود. اما اگر ماه بود می آمد. من از تاریکی نمی ترسم، اما او از من جوانتر است. او بعد از من به دنیا آمد بسیاری و بسیاری از ملاقاتهایی است که من به او داشته ام. او آرامش و پناهگاه من است وقتی زندگی من سخت است - و این عمدتاً کنار من است.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ معاونت کل ]
پرسنل مدیریت
معاونت کل انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
Aug
6,330
46,990
مدال‌ها
23
سه شنبه. - تمام صبح من در حال کار برای بهبود خانه بودم. و من عمداً از او فاصله گرفتم به این امید که او تنها بماند و بیاید. اما او این کار را نکرد. ظهر من آن روز را متوقف کردم و با تفریح با زنبورها و پروانه ها و لذت بردن از گلها ، تفریحاتم را انجام دادم ، موجودات زیبایی که لبخند خدا را از آسمان بیرون می کشند و حفظ می کنند! آنها را جمع کردم و تاج گل و گلدسته درست کردم و در حالی که ناهارم را می خوردم - البته سیب. سپس در سایه آرزو نشستم و منتظر ماندم. اما او نیامد.
اما مهم نیست. هیچ چیز از آن بر نمی آمد، زیرا او به گل‌ها اهمیت نمی دهد. او آنها را آشغال می نامد و نمی‌تواند یکی را از یک‌ دیگر تشخیص دهد و فکر می کند چنین احساسی خوب است. او به من اهمیت نمی دهد، او به گلها اهمیت نمی دهد، او در آسمان به رنگ نقاشی اهمیت نمی دهد - آیا چیزی برای او اهمیت دارد ، به جز ساختن کلبه هایی که بتوانند خود را از باران پاک و تمیز کنار بکشد؟

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ معاونت کل ]
پرسنل مدیریت
معاونت کل انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
Aug
6,330
46,990
مدال‌ها
23
من یک چوب خشک را روی زمین گذاشتم و سعی کردم با یکی دیگر سوراخی در آن ایجاد کنم تا بتوانم هدفی را که داشتم انجام دهم، و به زودی چیز وحشتناکی بیرون امد،
یک چیز نازک و شفاف مایل به آبی از سوراخ بیرون آمد و من همه چیز را رها کردم و دویدم!
من فکر کردم این یک روح است ، و من خیلی ترسیده بودم! اما به عقب نگاه کردم او نمی آمد؛ بنابراین من به یک سنگ تکیه دادم و استراحت کردم و نفس نفس زدم ، و اجازه دادم دست و پای من به لرزش ادامه دهد تا دوباره محکم شوند. سپس با احترام به عقب برگشتم ، هوشیار بودم ، تماشا می کردم و اگر فرصتی وجود داشت آماده پرواز بودم. و وقتی به آن نزدیک شدم ، شاخه های بوته گل رز را از هم جدا کردم و به آن چشم دوختم-ای کاش در حال حاضر بود ، من بسیار حیله گر و زیبا به نظر می رسیدم-اما روح از بین رفت. من به آنجا رفتم و یک تکه گرد صورتی ظریف در سوراخ وجود داشت. انگشتم را گذاشتم تا احساس کنم، و گفتم: "اوه!" و دوباره بیرون آوردم این درد بی رحمی بود. انگشتم را در دهانم گذاشتم؛ و با ایستادن ابتدا روی یک پا و سپس پای دیگر ، و غر زدن ، در حال حاضر بدبختی خود را تسکین دادم. سپس من بسیار علاقه مند شدم ، و شروع به بررسی کردم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ معاونت کل ]
پرسنل مدیریت
معاونت کل انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
Aug
6,330
46,990
مدال‌ها
23
کنجکاو بودم بدانم گرد صورتی چیست. ناگهان نام آن به ذهنم خطور کرد ، هرچند که قبلاً هرگز آن را نشنیده بودم. آتشین بود! من آنقدر مطمئن بودم که یک شخص می تواند از هر چیزی در جهان مطمئن باشد. بنابراین بدون تردید نام آن را آتش گذاشتم.
من چیزی را ایجاد کرده بودم که قبلاً وجود نداشت ؛ من یک چیز جدید به اموال غیر قابل شمارش جهان اضافه کرده بودم. من این را فهمیدم و به دستاوردم افتخار می کردم ، و می دویدم و او را پیدا می کردم و در این مورد به او می گفتم ، در فکر این بودم که خودم را در احترام او بالا ببرم - اما من فکر کردم ، و این کار را نکردم. نه - او به این موضوع اهمیت نمی دهد. او می پرسید این برای چه چیزی مفید است ، و من چه می توانم پاسخ دهم؟ زیرا اگر برای چیزی خوب نبود ، بلکه فقط زیبا بود ، فقط زیبا -

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ معاونت کل ]
پرسنل مدیریت
معاونت کل انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
Aug
6,330
46,990
مدال‌ها
23
بنابراین آهی کشیدم و نرفتم. زیرا برای هیچ چیز خوب نبود ؛ نمی تواند کلبه ای بسازد د ، نمی تواند در محصول میوه عجله کند. بی فایده بود ، این یک حماقت و پوچی بود. او آن را تحقیر می کرد و کلمات برش دار می گفت. اما برای من این حقیر نبود. من گفتم: "اوه ، ای آتش ، من دوستت دارم ، یک موجود صورتی خوشگل ، زیرا تو زیبا هستی - و این کافی است!" و قرار بود آن را روی سی*ن*ه من جمع کند. اما خودداری کرد. سپس یک جمله دیگر از سرم بیرون آوردم ، هرچند آنقدر شبیه به جمله اول بود که می ترسیدم فقط یک سرقت ادبی باشد: "تجربه سوخته آتش را خاموش می کند." (یک جمله ضرب المثلی )
دوباره کار کردم ؛ و وقتی مقدار زیادی گرد و خاک تهیه کردم ، آن را در مشتی علف خشک قهوه ای خالی کردم و قصد داشتم آن را به خانه ببرم و همیشه آن را نگه دارم و با آن بازی کنم. اما باد به آن ضربه زد و آن را خاموش کرد ، و من آن را رها کردم و دویدم. وقتی به عقب نگاه کردم روح آبی در حال بالا آمدن بود و مانند یک ابر کشیده و دور می شد ، و فوراً به نام آن فکر کردم - دود! - هرچند ، به قول من ، قبلاً تا به حال نام دود نشنیده بودم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ معاونت کل ]
پرسنل مدیریت
معاونت کل انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
Aug
6,330
46,990
مدال‌ها
23
به زودی شراره های زرد و قرمز درخشان در میان دود شعله ور شد و من آنها را در یک لحظه - شعله ها - نامیدم و من نیز درست گفتم ، اگرچه این اولین شعله هایی بود که در جهان وجود داشت. آنها از درختان بالا رفتند ، سپس در داخل و خارج حجم وسیع و روزافزون دود غوغایی درخشیدند ، و من مجبور شدم دستهایم را بکوبم و در شادی خود بخندم و برقصم ، این بسیار جدید و عجیب و فوق العاده و بسیار زیبا بود!
دوید و آمد و ایستاد و نگاه کرد و چند دقیقه حرفی نزد. سپس پرسید آن چیست؟ آه ، خیلی بد بود که او باید چنین مستقیم بپرسد. البته باید جوابش را می دادم و دادم. گفتم آتش است. اگر او را آزار می داد که من باید بدانم و او باید بپرسد. این تقصیر من نبود ؛ تمایلی نداشتم که او را اذیت کنم. بعد از مکثی پرسید:
"چگونه آمد؟"
یک سوال مستقیم دیگر ، و همچنین باید یک پاسخ مستقیم داشت.
"من انجامش دادم."
آتش دورتر و دورتر می رفت. به لبه محل سوخته رفت و ایستاد
به پایین نگاه کرد و گفت:
"این ها چه هستند؟"
"زغال سنگ آتش"
یکی را برای بررسی آن برداشت ، اما نظرش عوض شد و دوباره آن را زمین گذاشت. سپس او رفت.
او به هیچ چیز علاقه ندارد.

موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ معاونت کل ]
پرسنل مدیریت
معاونت کل انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
Aug
6,330
46,990
مدال‌ها
23
اما من علاقه مند بودم. خاکستر ، خاکستری و نرم و ظریف و زیبا وجود داشت - من می دانستم چه هستند. و ذغال سنگ؛ من خالص ها را هم می شناختم. سیب هایم را پیدا کردم ، آنها را خرد کردم و خوشحال شدم. زیرا من بسیار جوان هستم و اشتهای من فعال است. اما ناامید شده بودم ؛ همه آنها پشت سر هم باز شده و خراب شده اند. ظاهرا خراب شده است ؛ اما چنین نبود ؛ آنها بهتر از موارد خام بودند. آتش زیباست ؛ من فکر می کنم روزی مفید خواهد بود.
جمعه. - من دوباره او را ، برای یک لحظه در هنگام شب دیدم ، اما فقط برای یک لحظه. من امیدوار بودم که او مرا بخاطر تلاش برای بهبود خانه مورد ستایش قرار دهد ، زیرا منظورم خوب بود و سخت کار کرده بودم. اما او راضی نشد و روی برگرداند و مرا ترک کرد. او همچنین از روایت دیگری ناراضی بود: من بار دیگر سعی کردم او را متقاعد کنم که دیگر از فرازها عبور نکند. این به این دلیل بود که آتش یک اشتیاق جدید به من نشان داد - کاملاً جدید ، و کاملاً متفاوت از عشق ، اندوه و سایر مواردی که قبلاً آنها را کشف کرده بودم - و این وحشتناک است! - ای کاش هرگز آن را کشف نکرده بودم. لحظات تاریکی به من می دهد ، خوشبختی‌ام را خراب می کند ، می لرزم و می لرزم و می لرزم. اما من نتوانستم او را متقاعد کنم ، زیرا او هنوز ترس را کشف نکرده است ، و بنابراین نمی تواند مرا درک کند.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ معاونت کل ]
پرسنل مدیریت
معاونت کل انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
Aug
6,330
46,990
مدال‌ها
23
برگرفته از دفتر خاطرات آدم
شاید باید به خاطر بسپارم که او بسیار جوان است ، یک دختر ساده است و کمک می کند. او همه علاقه ، اشتیاق ، سرزندگی است ، جهان برای او جذابیت ، شگفتی ، رمز و راز ، شادی است. وقتی گل جدیدی پیدا می کند ، نمی تواند برای خوشحالی صحبت کند ، باید آن را نوازش کند و نوازش کند و بوی آن را بگیرد و با آن صحبت کند و نامهای دلپذیر بر روی آن بریزد. و او دیوانه است: سنگهای قهوه ای ، شن زرد ، خزه خاکستری ، شاخ و برگ سبز ، آسمان آبی. مروارید سپیده دم ، سایه های بنفش روی کوهها ، جزایر طلایی در هنگام غروب در دریاهای سرخ رنگ شناور می شوند ، ماه رنگ پریده ای که از میان ابرهای تکه تکه شده عبور می کند ، و پرستوهای ستاره در زباله های فضایی می درخشند-

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ معاونت کل ]
پرسنل مدیریت
معاونت کل انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
Aug
6,330
46,990
مدال‌ها
23
دوشنبه ظهر - اگر چیزی روی کره زمین وجود دارد که او به آن علاقه ندارد در لیست من نیست. حیواناتی هستند که من نسبت به آنها بی تفاوت هستم ، اما در مورد او اینطور نیست. او هیچ تبعیضی ندارد ، به همه آنها علاقه دارد ، فکر می کند همه آنها گنج هستند ، از هر مورد جدیدی استقبال میکند.
وقتی برونتوسوروس قوی وارد اردوگاه شد ، آن را به عنوان یک خرید در نظر گرفت ، من آن را یک فاجعه تلقی کردم. این نمونه خوبی از عدم هماهنگی حاکم بر دیدگاه های ما نسبت به چیزها است. او می خواست آن را اهلی کند ، من می خواستم آن را به عنوان هدیه خانه تبدیل کنم و بیرون بروم. او معتقد بود که می توان با رفتار محبت آمیز آن را رام کرد و حیوان خانگی خوبی بود. من گفتم که یک حیوان خانگی بیست و یک پا ارتفاع و هشتاد و چهار فوت طول چیزی مناسب برای داشتن این مکان نخواهد بود ، زیرا حتی با بهترین نیت و بدون هیچ گونه آسیبی ، می تواند روی خانه بنشیند و آن را له کند ، زیرا هرکسی با نگاه چشمانش می تواند ببیند که فاقد فکر است.

آخرین ویرایش:
بالا پایین