طرز تهیه دسر آلمانی فوق العاده خوشمزه و متفاوت
مواد لازم برای تهیه دسر آلمانی
- شکر دانه ریز ۱ لیوان
- آب جوش برای شربت کارامل ۱ لیوان
- نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
- آب برای حل کردن نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر خامه ای ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
- کرم فیل کاراملی ۱۰۰ گرم
- خامه ی قنادی ۲۰۰ گرم
- شکلات تلخ به میزان دلخواه
- پودر ژلاتین ۱ قاشق سر پر
- آب سرد برای حل کردن پودر ژلاتین یک چهارم لیوان