جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دسر دسر آلمانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط آوا... با نام دسر آلمانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 162 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع دسر آلمانی
نویسنده موضوع آوا...
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آوا...
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
طرز تهیه دسر آلمانی فوق العاده خوشمزه و متفاوت

مواد لازم برای تهیه دسر آلمانی​

  • شکر دانه ریز ۱ لیوان
  • آب جوش برای شربت کارامل ۱ لیوان
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
  • آب برای حل کردن نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر خامه ای ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
  • کرم فیل کاراملی ۱۰۰ گرم
  • خامه ی قنادی ۲۰۰ گرم
  • شکلات تلخ به میزان دلخواه
  • پودر ژلاتین ۱ قاشق سر پر
  • آب سرد برای حل کردن پودر ژلاتین یک چهارم لیوان
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
برای تهیه این دسر خوشمزه اول پودر ژلاتین را درون آب یخ به حالت اسفنجی در می آوریم سپس در ظرف را گذاشته و ظرف حاوی ژلاتین را روی بخار کتری می گذاریم تا ژلاتین کاملا درون آب حل شده و شفاف شود.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
شکر دانه ریز را داخل ماهیتابه ریخته و به آرامی روی حرارت می گذاریم تا کاملا ذوب شود سپس آب جوش رو به ارامی اضافه می کنیم.

ابتدا مواد به حالت نباتی در می آیند سپس مواد نباتی روی حرارت آب می شوند در نهایت پودر نشاسته ذرت را در یک قاشق سوپ خوری آب حل کرده و آن را داخل سس رقیق می ریزیم و مواد را خوب هم می زنیم تا سس کارامل غلظت پیدا کند.

سس آماده را با ژلاتین گرم حل شده مخلوط می کنیم و می گذاریم تا موادمان خنک شوند.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
داخل ظرف دیگری پنیر ماسکارپونه رو با هم زن مخلوط می کنیم سپس کرم فیل کاراملی رو اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم سپس شربت کاراملی مخلوط شده با ژلاتین را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم در نهایت خامه ی قنادی فرم داده شده را به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

در آخر شکلات تلخ خرد شده را اضافه می کنیم و مواد مخلوط شده را داخل قالب مورد نظر ریخته و چند بار به زمین می کوبیم و قالب مورد نظر را به مدت ۷ الی ۹ ساعت داخل فریزر می گذاریم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
دسر آلمانی جزو موس ها دسته بندی میشه و میتونین حدود ۷ الی ۸ ساعت داخل فریزر قرار بدین بعد از قالب جدا کنید و نوش جان کنید
 
بالا پایین