- Jun
- 349
- 7,248
- مدالها
- 2
دسر (به فرانسوی: dessert) به خوراکی یا غذایی گفته میشود که بعد از اتمام یک وعده غذای اصلی، مصرف میشود. ایرانیها به دسر «پس خوراک» یا «پیخوراک» هم میگویند. دسرهای ایرانی جزو خوشمزهترین انواع دسر هستند و از زمانهای قدیم هم پای ثابت سفرههای ایرانی بودهاند. اما هنوز هم احتمالا خیلیها نمیدانند اصلا دسر چیست و چه ویژگیهایی دارد. ما در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله کوروش به طرز تهیه انواع دسر ایرانی پرداختهایم و در مورد دسرهای ایرانی به طور کامل توضیح خواهیم داد.