جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مطالب طنز دفتر جک من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط Awen با نام دفتر جک من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,085 بازدید, 108 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع دفتر جک من
نویسنده موضوع Awen
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Awen
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
انگیزشی: مثل مورچه باشید هر چقدر هم جلوشو بگیری باز به حرکتش ادامه میده🤪 (وی بجای اینکه تست هایش را بزند به مورچه ی روی دیوار زل زده😅 و به شگفتی‌های خلقت تفکر می‌کند)😎

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
روزی چوپانی از گوسفند خود پرسید : چه چیز باعث شده که از گرگ تا این حد بترسی و سگ را همچون خانواده خود ببینی؟ 🤔 گوسفند گفت : بع 😐 نه واقعا انتظار داشتی گوسفند چی بگه؟ 😂

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
سخت‌ترین قسمت دبیرستان این بود که باید.... به خانواده نشون میدادی درس میخونی وبه.....دوستات نشون میدادی درس نمیخونی!😂

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
یادمه معلم اومد سر کلاس رو کرد به من گفت تبریک میگم 8 گرفتی همه شروع کردن خندیدن گفتم پس چرا تبریک میگین ؟! گفت چون نمره‌ی اول کلاسی این سری فقط من خندیدم . 😂

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
رفته بودیم خارج هرچی به فروشنده میگفتیم چی میخوایم نمیفهمید بابام ‏عصبی شد گفت کن یو اسپیک اینگیلیش؟ فروشنده گفت یس بابام برگشت نگام کرد گفت یس یعنی چی؟ 😂😂😂....

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
انواع سلام‌های کشف کردم به زبان فارسی:سالام -سیلام -صلام -صحلام -ثلوم –سیلیم-سلم -س-شلام

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
خودکارو دستت میگیری میخوای درس بخونی میبینی استعدادت کمتر از پیکاسو و استاد فرشچیان نیست......

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
شمام وقتی تو نظرسنجی حضور و غیاب تو شاد اولین نفر میشین آهنگ بر طبل شادانه بکوب ... تو گوشتون پخش میشه یا فقط من تباهم؟ :/

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
تو دوران دبیرستان وقتی معلم میگفت کلاستون بدترین کلاسیه که دارم ما خیلی خوشحال میشدیم، انگار مزد تمام زحماتمونو گرفتیم

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
بحث کردن با مادرا اینجوریه ک اگ صد در صد هم مقصر باشن باز تویی ک عذاب وجدان می‌گیری

بالا پایین