جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مطالب طنز دفتر جک من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط Awen با نام دفتر جک من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,109 بازدید, 108 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع دفتر جک من
نویسنده موضوع Awen
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Awen
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
با سوالایی که مامانا درباره گوشی شون میپرسن انتقام همه اون سوالایی ک تو بچگی ازشون پرسیدیم رو میگیرن.....

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
میدونید چرا طرفدار‌های حافظ از سعدی بیشترن؟ چون سعدی میگه: برو کار کن، مگو چیست کار ولی حافظ میگه: بر جوی بشین و گذر عمر ببین خیلی آقایی حافظ

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
پس فردا خبرش در میاد تو ترکیب ساخت کاغذ کتاب های درسی دیازپام می زنن .ببین کی گفتم .این حجم خواب آلودگی موقع درس خواندن اصلا طبیعی نیست

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
رفتم فلافلی سلف سرویس نونمو که پر کردم به شوخی ب طرف گفتم فلافلتون بهداشتیه ؟ کرونا نگیرم یه وقت ؟ گفت اینجوری که تو چیدی ، کرونا جاش نمیشه

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
تو کلاس مجازی می‌خواستم با رفیقم حرف بزنم نمی‌شد به بهونه تراش کردن رفتیم کنار سطل آشغال ویندوز حرف زدیم

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
انقد تو خونه موندیم اسم اتاقو گذاشتیم *خونه* اسم پذیرایی گذاشتیم« بیرون» دیشب اومدم از پذیرایی برم تو اتاق بابام جلومو گرفت گفت تا این وقت شب کجا بودی؟

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
چطوری وقتی به نفرات برتر کنکور زنگ میزنن اینهمه ریلکس جواب میدن؟! من یه بار بین فامیلا تو بازی اسم فامیل اول شدم تا یه هفته تو خونه دور افتخار میزدم جیغ میکشیدم که آخرش پدرم با پشه کش انقد زدتم بیهوش شدم

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2