جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مطالب طنز دفتر جک من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط Awen با نام دفتر جک من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,231 بازدید, 108 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع دفتر جک من
نویسنده موضوع Awen
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Awen
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
عکس یه سوسک گذاشتم بک گراند لپ تابم الان 3 روزه مامانم از جلو در اتاقم هم رد نمی‌شه:)))

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
یکی از اولین حیرت‌های فلسفیم وقتی بود که فهمیدم علت این که میگن بادمجون بم آفت نداره.. اینه که بم اصلا بادمجون نداره:cautious:

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
من همونیم که سر کلاس وقتی استاد میخواد درس بپرسه انقد سوال میپرسم که تایم تموم شه خدا خیرم بده همیشه دعای خیر همکلاسیام پشتمه

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
کلاس چهارم بودیم معلممون میخواست از یکی از بچه هادرس بپرسه گفت آبرفت چیست؟ گفت آبی که می‌روفد و می‌برد

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
امروز رفته بودم پشت بوم که آنتن تلویزیونون رو تنظیم کنم، با موبایلم شماره خونه رو گرفتم به مامانم میگم: الو، مامان خوبه؟ مامانم هم میگه : مرسی همه خوبن شما خوبین؟ خانواده خوبن؟ ببخشید بجا نیاوردم. الان هم دارم دنبال خانواده واقعیم میگردم

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
همه میخان دکترو مهندس شن خواهر زاده من 5سالشه میگه میخام فلافل فروش شم

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
رفتم پیش مشاورم بهش گفتم خیلی بی انگیزم، چیکار کنم ؟گفت وقتی میخوای درس بخونی روپوش سفید بپوش، برو جلوی آینه به خودت بگو تو شگفت انگیزی ، تو میتونی، به خودت کادو بده برای خودت چایی بریز، الان علاوه بر حس بی انگیزگی، حس خنگ بودنم میکنم

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
فقط اون لحظه که تو تستای عربی از سه تا گزینه اشکال درمیاری بعد میای گزینه چهارمو انتخاب کنی که میبینی صورت سوال نوشته عین الخطاء..

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
یادتونه قبلا تو کلاس معلم چایی میخورد ما با حسرت بهش نگاه میکردیم؟الان برعکس شده دانش آموزا وسط کلاس آنلاین چایی با بیسکوئیت میخورن ولی معلم هم وسط لایوش نمیتونه حتی آب بخورهداریم تمام انتقام‌های بچگیهامون رو از معلما میگیریم

بالا پایین