جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مطالب طنز دفتر جک من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط Awen با نام دفتر جک من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 3,123 بازدید, 108 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع دفتر جک من
نویسنده موضوع Awen
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Awen
موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
شمام وقتی آب هویج میخورین چشاتونو امتحان میکنید ببینید تیزتر شدن یا فقط من تباهم؟.../ /

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
برادرزادم دیروز سه دقیقه گریه کرد واسش تبلت خریدن ....منم بچه بودم یادمه 3ماه گریه کردم واسم یه شمشیر پلاستیکی خریدن، آخرشم با همون خودمو میزدن

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
منم اعتراف میکنم سیم میبستم به پایه‌های صندلی و ادای کسایی که گیتار میزنن رو در می‌اوردم

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
من بچه بودم تنها تفریح و ورزشم این بود کیسه فریزر می‌پوشوندم به پام رو فرشا سر میخوردم فک میکردم اسکی دارم کار میکنم تازه خانواده هم تشویق میکردن اسکی رفتمو

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
من زمستان را دوست دارم . برادرم زمستان را دوست دارد . دوستم زمستان را دوست دارد . همه‌ی ما زمستان را دوست داریم . در زمستان برف می‌بارد . این یه نمونه از انشاهای من بود

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
روز که درس میخونم هیچ، چرا شبا باید تو خواب تست زیست و فیزیک بزنم؟

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
نکته درسی وطنز یه مرد میخوره به نرده برمیگرده! به دلیل قانون سوم نیوتن هرکنشی واکنش داره:/ودرصورت واردکردن نیروبه جسمی همان نیرو درجهت مخالف به ما وارد میشه:/...تا کشفیات بعدی خدا نگهدار

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
یه دفعه یکی ازم پرسید بین درسا چه استراحتی داری؟.......امروز بعد از چند ساعت درس خوندن از اتاق اومدم بیرون و به سمت یخچال رفتم و سس و برداشتم ...بعد رفتم دم در اتاق داداشم ..درو باز کردم و سس و مث نارنجک پرت کردم داخل و درو بستم و ازاون پشت داد زدم حواست باشه سس خونت نیفته‌ها ا ا ابعد درحالی که تمام خستگیم برطرف شده بود دوباره رفتم تو اتاق

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
جالبه بدونین حافظه انسان به اندازه سه و نیم میلیون گیگابایت جا داره... حالا من دینی که هفته پیش خوندم رو یادم نیست فینال استانبول رو یادمه
چرا واقعا؟

موضوع نویسنده

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
یبار مامانمو صدا زدن مدرسه بهش شکایتمو کنن تا وارد شد گفت این درس بخوان نیست پروندشو بدین ببرمش حالا همه داشتن وساطت میکردن مامانم رو منصرف کنن :)

بالا پایین