جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بانوان رابطه دوستانه مادر و دختر چگونه شکل میگیرد؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بانوان و آقایان توسط اولدوز با نام رابطه دوستانه مادر و دختر چگونه شکل میگیرد؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 595 بازدید, 16 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بانوان و آقایان
نام موضوع رابطه دوستانه مادر و دختر چگونه شکل میگیرد؟
نویسنده موضوع اولدوز
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اولدوز
موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
هم صحبت کنید
برای دخترتان مهم است که بداند در صورت نیاز به چیزی می تواند همیشه بیاید و با شما صحبت کند. وقتی با دخترتان صحبت می کنید، مطمئن شوید که به او نگاه می کنید و او نیز همین کار را می کند.

به او بگویید، "من نیاز دارم که تو گوش کنی" اما به روشی آرام و دوستانه. سعی کنید صحبت هایتان کوتاه و شیرین بماند، در غیر این صورت دخترت خسته می شود، تمرکز نمی کند و فکر می کند که در مشکل است یا در حال سخنرانی است.

موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
به حرفهایش با دقت گوش کنید
دخترتان نه تنها باید به حرف شما گوش دهد ، بلکه شما نیز باید به آن گوش دهید. اگر شما این کار را نکنید، او فکر می کند که توجه نکردن اشکالی ندارد، همچنین آگاه باشید که کودکان به سرعت متوجه می شوند که چه زمانی والدین آنها واقعاً به حرف هایشان گوش نمی دهند و این احساس خوشایندی نیست زیرا این باعث ناتوانی شما می شود. برای گوش دادن، کار خود را متوقف کنید تا به او نگاه کنید. تماس چشمی خوبی با یکدیگر داشته باشید تا بتوانید به آنها گوش دهید.

موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
به او پیشنهاد کمک بدهید
اگر می بینید که دخترتان در هر کاری مانند مدرسه، ورزش یا ساز و کار با مشکل دست و پنجه نرم می کند، به او کمک کنید. به نوعی مهربانانه به او نزدیک شده و بگویید که اگر نیازی به کمک داشت میتواند روی شما حساب کند.

انگیزه بخش و دلگرم کننده باشید
ممکن است انجام کاری برای او سخت باشد، بنابراین باید او را تشویق کرده و از کلمات و اعمال تشویقی استفاده کنید تا به او انگیزه و دلگرمی مورد نیازش را ببخشید.

موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
از او تعریف کنید
تحسین و تعریف به اندازه از دخترتان به او اعتماد بنفس داده و او را به شما نزدیک تر میکند. به عنوان مثال بگویید:"پیراهنی که پوشیدی خیلی زیبا است" یا "من از تزییناتی که در اتاق خودت انجام دادی خوشم می آید".

موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
استعدادهای دخترتان را جشن بگیرید
این نوع دیگری از تشویق است که وقتی استعدادهای او را بشناسید باعث می شود دخترتان از درون احساس خوشبختی کند. بدون آنگه او را مجبور به انجام کاری یا شرکت در دوره آموزشی خاصی کنید، در مورد استعدادی که دارد صحبت کنید و پیشنهاد دهید تا اگر مایل بود آن را بصورت حرفه ای دنبال کرده و ارتقا دهد، این به او احساس فوق العاده ای می دهد ، چیز جدیدی یاد می گیرید و شما دو نفر بیشتر با هم پیوند خواهید داشت.

موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
با او آرام و خوب رفتار کنید
در بیان خواسته و صحبت هایتان آرامش را جایگزین خشونت کنید، به عنوان مثال سعی کنید بجای "این کار را بکن " یا "اکنون این کار را بکنید" بگویید "من می خواهم این کار را بکنی" یا "لطفاً این کار را بکن". به هر حال ، اگر او را با مهربانی خطاب کنید، به احتمال زیاد او آنچه را که می گویید انجام می دهد. علاوه بر این ، دلایل واقعی را ذکر کنید، نه فقط "به این دلیل که من گفتم".

سعی کنید در همه حال محبت و مهربانی را در حد مجاز برایش ابراز کنید، قبل از خوابیدن یا صبح قبل از رفتن او را در آغوش بگیرید و ببوسیدش تا روز به روز ارتباط مادر و دختری تان قوی تر و بهتر شود

موضوع نویسنده

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,175
9,176
مدال‌ها
7
گاهی رابطه مادر و دختر به قدری صمیمی می شود که مانند دو دوست صمیمی برای هم می شوند، برای داشتن چنین رابطه ای باید با فرزند دختر این رفتارها را داشته باشید.

بالا پایین