جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

حقوق سوال و جواب حقوقی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته حقوق توسط khani با نام سوال و جواب حقوقی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,135 بازدید, 63 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته حقوق
نام موضوع سوال و جواب حقوقی
نویسنده موضوع khani
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط khani
موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
پرسش:

خواهرم فوت کرده است وفقط مادرم درقید حیات است، ضمنا خواهرفوت شده‌ام دارای همسر ویک فرزند پسر میباشد. لطفا پاسخ دهید که ارثیه او چگونه تقسیم میشود.

موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
پاسخ: ورثه حین فوت خواهر شما، همسر و فرزند پسر و مادرتان می باشد که مادر ۱/۶ و همسر ۱/۴ و مابقی سهم فرزند پسر می باشد.

موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
پرسش:

با سلام، همسرم در دفتر اسناد رسمی، مهریه و نفقه و اجرت المثل رو بهم بذل کرده و من هم قبول بذل کردم و در ادامه آمده حق هیچگونه اعتراضی به موارد را ندارد و حق ادعا و اعتراضی را در آینده از خود سلب و ساقط کرده. حال چند تا سوال داشتم از خدمتتون

۱؛ همسرم میتواند به موارد فوق رجوع کند

۲ ؛ همسرم در مقابل وکالت در طلاق موارد بالا رو بهم بذل کرده و در سند رسمی و توضیحات نیامده

۳ ؛آیا با توجه به موارد ذکر شده هبه انجام شده معوض میشود؟ چون هر دو سند در یک روز و در یک دفترخانه انجام شده

موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
پاسخ: زوجه می تواند در زمان عده طلاق از بذل مهریه خویش رجوع نماید.

موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
پرسش:

سلام،دیروز فردی به من مراجعه کرد و از من خواست که برای او ۲۰۰ هزار تومان از کارت بانکیش از خودپرداز برداشت کنم وبه من گفت که بیسواد است و نمی‌تواند از دستگاه استفاده کند.

من این کار را کردم و امروز مادرم به من گفت که این یک روش کلاهبرداری است و احتمالا کارت دزدی بوده و دزد می‌خواسته که چهره‌ی تو در خودپرداز نگهداری شود!

می‌خواستم بپرسم که آیا این قضیه می‌تواند برای من مشکل ساز شود؟

موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
پاسخ: با سلام، احتمال طرح شکایت در این خصوص ضعیف است اما در صورت بروز مشکل احتمالی حتماً با وکیل دادگستری در خصوص ارائه راهکار مشورت نمایید.

موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
موضوع نویسنده

khani

سطح
1

کاربر فعال
فعال انجمن
Mar
1,266
2,340
مدال‌ها
3
پرسش:

من از طریق اینترنت متحمل خسارتی حدود ۶ میلیون شدم به صورت سخت‌افزاری.مدارک و اسناد دارم و اثبات این که این خسارت توسط من نیست کار ساده ای هست. با یک سری نامه‌های مهر شده که ضوابط اداری را رعایت کرده باشند. چند وقت طول میکشه این خسارت به من برگرده؟ در ضمن در صورت نیاز به وکیل، وکیل رایگان هم میتونم داشته باشم. یعنی بابت حضور در دادگاه دغدغه‌ای ندارم.در کل برای هر یک از گفته‌هام مدرک دارم واگه نیاز به تاییدیه از مراجع معتبر بود خیلی راحت این کارو انجام میدم؟

بالا پایین