جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده {سیس‌سیزلیک} اثر •aryana elhaei کاربر انجمن رمان بوک•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط ragazza della notte با نام {سیس‌سیزلیک} اثر •aryana elhaei کاربر انجمن رمان بوک• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,151 بازدید, 23 پاسخ و 20 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع {سیس‌سیزلیک} اثر •aryana elhaei کاربر انجمن رمان بوک•
نویسنده موضوع ragazza della notte
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ragazza della notte
موضوع نویسنده

ragazza della notte

سطح
2

ناظر تایید
ناظر تایید
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
2,714
6,509
مدال‌ها
3
شاید باید موضوعم را تغییر دهم.
آخر همه می‌گویند سکوت چیزی است که زیاد تکرار می‌شود. آیا همه مانند من به جنبه‌های مختلف می‌پردازند؟ یا فقط جنبه‌ای که دلشان می‌خواهد؟
آخر من یک نفر نیستم... من نفرات زیادی در یک بدنم، من روح مادربزرگم، درد مادرم، بغض پدرم، عشق برادرم هستم، من همه هستم و خودم نیستم... آری من همه و هیچ‌کسم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ragazza della notte

سطح
2

ناظر تایید
ناظر تایید
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
2,714
6,509
مدال‌ها
3
بگذار این گفتارهایم با من به گور بروند و فراموش بشوند. مهم نخواهد بود. برای من مسئله‌ی مهم این بود که با زمانه وارد جنگ شدم. لب‌های برچیده‌ام از بغض را جمع کرده و فریادش کرده بودم. جیغ زده بودم. هر چند بی‌صدا اما از بی‌رحمی‌هایش گله کردم. دیگران هم خواندند ولی توجه و عمل نکردند. من در این‌جا در کنجِ تنهایی‌ام به شما که آزاد هستید نصیحت می‌کنم. نصیحت می‌کنم سکوت نکنید و فریاد کنید بغض‌هایتان را. در هر زمان و هر مکانی توسط هر کسی یا چیزی آزار دیدی، به اخطار سیس‌سیزلیک که در گوشتان زمزمه می‌شود توجه نکنید و فریادش کنید. من بی‌صدا و با نوشته‌هایم فریادش کردم. تو هم راهی پیدا کن.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ragazza della notte

سطح
2

ناظر تایید
ناظر تایید
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
2,714
6,509
مدال‌ها
3
گاه تنهایی بسیار مضر است. گاهی هم می‌تواند سختْ مفید باشد.
مضر بودنش برای زمانیست که تا قبل از آن اطرافت شلوغ باشد و یک‌دفعه سکوت به همراه عذاب وجدان بر سرت آوار شوند؛ آن زمان تنهایی می‌تواند منجر به مرگ ذهن و قلبت شود. جسمت زنده می‌ماند، نمی‌میرد اما...؛ اما چیزی را از دست خواهی داد که تو را سرِپا نگه می‌داشت.
مفید بودنش آن زمان است که شلوغی و همهمه‌ای که اطرافت است باعث آزارت می‌شود. همه می‌دانیم که گاهی همهمه، دلیلش شادی و جّوِ دوستانه نیست.
گاهی برای محکوم کردنت است؛ آن هم نه به حق، بلکه به ناحق تو را به صد دلیل غیرمعقول برای اتفاقی معلوم محکوم می‌کنند و به خیال خودشان چه‌قدر که زرنگ‌اند.
اما تنهایی‌های من رنگ و بویی دیگر دارند. تنهایی‌های من با سکوتی شکل می‌گیرد که باعث و بانی‌اش دیگرانی‌اند که ذوقم را مخدوش کرده‌اند. در همین تنهایی‌ها است که من در دلم برای خودم زمزمه می‌کنم« سیس‌سیزلیک دوست من، این‌جا جایش نیست.»

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

ragazza della notte

سطح
2

ناظر تایید
ناظر تایید
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
2,714
6,509
مدال‌ها
3
بازهم خواستم که شجاعت به خرج دهم... نگذاشت.
محکم بر دهانم زد و این‌بار، این‌بار تسلیمم.
این‌بار بر روی زانوهایم افتاده‌ام و سرم پایین است. تنها زمزمه‌ی جاودان بر لبانِ مغزم چیزی جز سکوت نیست.
« این‌بار سیس‌سیزلیک با سکوت پایان می‌یابد و انتهایش را به خدایم می‌سپارم»

پایان

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین