جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه‌ی سالاد الویه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه‌ی سالاد الویه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 209 بازدید, 3 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه‌ی سالاد الویه
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه‌ی سالاد الویه:

سیب زمینی800 گرم
تخم مرغ آب‌پز4 عدد
خیارشور300 گرم
نخود سبزنصف قوطی کنسرو
آب لیمو4 الی 5 قاشق غذاخوری
سی*ن*ه مرغ1 عدد
روغن زیتون2 الی 3 قاشق غذاخوری
سس مایونز250 گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
هویج و گوجه فرنگیجهت تزئین سالاد-الویه.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله اول :

برای تهیه سالاد الویه مرغ ابتدا باید سی*ن*ه مرغ را به همراه ادویه ، پیاز ، سیر و کمی آب بپزید ، برای این کار نیاز نیست که پیاز را بسیار ریز خرد کنید. بهتر است به مرغ مقدار بیشتری نمک اضافه کنید تا به اصطلاح خوش نمک تر شود و مزه بهتری بگیرد.
سالاد-الویه (1).jpg

مرحله دوم :

در ادامه 800 گرم سیب زمینی را در قابلمه ای متناسب با حجم مواد بگذارید تا با آب و نمک بپزد. علت افزودن نمک ایمنی می باشد که سیب زمینی ها هنگام پخت ترک نخورند.
آبپز-کردن-سیب-زمینی.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله سوم :
تخم مرغ ها را نیز در ظرف دیگری بگذارید تا بپزند.
مرحله چهارم :
پس از اینکه از پخت سیب زمینی ، تخم مرغ ، مرغ اطمینان حاصل کردید مواد را با کمک رنده در ظرف های جداگانه رنده کنید.
سالاد-الویه (2).jpg
مرحله پنجم :
حال به سراغ آماده کردن سس سالاد الویه بروید. بدین منظور در ظرف مناسبی (مایونز ، روغن زیتون ، آب لیمو ، نمک و فلفل سیاه) را با یکدیگر ترکیب کنید تا کاملا یک سس رقیق و خوشمزه به دست آورید.
مرحله ششم :
سس را با سیب زمین رنده شده ترکیب کنید.
مرحله هفتم :
در ادامه خیارشور ها را شسته به صورت نگینی ریز خرد کنید.
خیارشور.jpg
مرحله هشتم :
سیب زمینی ها مخلوط شده با سس را در ظرفی که می خواهید سالاد الویه تهیه کنید بریزید سپس به آن (مرغ رنده شده، تخم مرغ رنده شده ، خیارشور و نخود فرنگی) را اضافه کنید.
مواد-سالاد-الویه.jpg
مرحله نهم :
تمامی مواد گفته شده را دستکش پلاستیکی دست کنید و وزر دهید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند. سالاد-الویه-آماده-شده.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله دهم :
سالاد الویه آمادست فقط باید دقت کنید که نمک موجود در آن زیاد نشود چون در پخت هر کدام از این مواد از نمک استفاده شد.برای تزیین سالاد هم میتوانید مقداری از سس را روی سالاد بکشید تا سطح آن صاف و صیقلی شود و بعد با گوجه فرنگی یا انواع سبزیجات و هویج آن را تزیین کنید.
الویه.jpg

نکاتی برای خوشمزه شدن سالاد الویه :

مقدار آبلیموی مصرف شده در سالاد باید خیلی کم باشد و بهتر است آبلیمو را به همراه نمک و فلفل سیاه ابتدا به سس اضافه کنید و بعد داخل سالاد بریزید تا همه جای سالاد به صورت یکدست مزه دار شود. ولی نباید همین مقدار کم آبلیمو را در سالاد حذف کنید چون باعث خوشمزه تر شدن و خوش عطر تر شدن سالاد میشود.
وقتی سیب زمینی را رنده کردید حدود یک و نیم لیوان آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید 8 ساعت داخل یخچال بماند تا آب مرغی کاملا جذب سیب زمینی ها شود. با این کار هم سالا خیلی خوشمزه تر میشود و هم اینکه سس کمتری برای سالاد نیاز است.(به نسبت سیب زمینی ها آب مرغ اضافه کنید)
برای اینکه مواد راحت تر ترکیب شوند بهتر است سس سالاد را کم‌کم در مواد بریزید.
هویج را با مقداری عسل و شکر بخارپز کنید تا خوشمزه تر شود.
آبلیمو تازه و طبیعی طعم سالاد را بی نظیر تر میکند.
به‌جای سس میتوانید از روغن زیتون بیشتری استفاده کنید
برای اینکه سالاد زود فاسد نشود و ماندگاری بیشتری داشته باشد. در مصرف هر وعده به آن سس اضافه کنید.
استفاده از کالباس ، ذرت و یا فلفل دلمه طعم سالاد را عوض میکند و غذا طعم سالاد را عوض میکند و غذا طعم واقعی خودش را از دست میدهد.
بسیاری از افراد سس را با ماست و مقداری سس قرمز ترکیب می کنند این کار طعم لذیذتری به سس می دهد.
شما می توانید از فلفل قرمز نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.
 
بالا پایین