مرحله دهم :
سالاد الویه آمادست فقط باید دقت کنید که نمک موجود در آن زیاد نشود چون در پخت هر کدام از این مواد از نمک استفاده شد.برای تزیین سالاد هم میتوانید مقداری از سس را روی سالاد بکشید تا سطح آن صاف و صیقلی شود و بعد با گوجه فرنگی یا انواع سبزیجات و هویج آن را تزیین کنید.
نکاتی برای خوشمزه شدن سالاد الویه :
مقدار آبلیموی مصرف شده در سالاد باید خیلی کم باشد و بهتر است آبلیمو را به همراه نمک و فلفل سیاه ابتدا به سس اضافه کنید و بعد داخل سالاد بریزید تا همه جای سالاد به صورت یکدست مزه دار شود. ولی نباید همین مقدار کم آبلیمو را در سالاد حذف کنید چون باعث خوشمزه تر شدن و خوش عطر تر شدن سالاد میشود.
وقتی سیب زمینی را رنده کردید حدود یک و نیم لیوان آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید 8 ساعت داخل یخچال بماند تا آب مرغی کاملا جذب سیب زمینی ها شود. با این کار هم سالا خیلی خوشمزه تر میشود و هم اینکه سس کمتری برای سالاد نیاز است.(به نسبت سیب زمینی ها آب مرغ اضافه کنید)
برای اینکه مواد راحت تر ترکیب شوند بهتر است سس سالاد را کمکم در مواد بریزید.
هویج را با مقداری عسل و شکر بخارپز کنید تا خوشمزه تر شود.
آبلیمو تازه و طبیعی طعم سالاد را بی نظیر تر میکند.
بهجای سس میتوانید از روغن زیتون بیشتری استفاده کنید
برای اینکه سالاد زود فاسد نشود و ماندگاری بیشتری داشته باشد. در مصرف هر وعده به آن سس اضافه کنید.
استفاده از کالباس ، ذرت و یا فلفل دلمه طعم سالاد را عوض میکند و غذا طعم سالاد را عوض میکند و غذا طعم واقعی خودش را از دست میدهد.
بسیاری از افراد سس را با ماست و مقداری سس قرمز ترکیب می کنند این کار طعم لذیذتری به سس می دهد.
شما می توانید از فلفل قرمز نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.