جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه بادمجان بقچه ای

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط *SHAKIBAgh* با نام طرز تهیه بادمجان بقچه ای ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 224 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه بادمجان بقچه ای
نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط *SHAKIBAgh*
موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2
 
کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,262
15,329
مدال‌ها
5

طرز تهیه بادمجان بقچه ای فینگرفود خوشمزه :​

بقچه بادمجان یک پیش غذای عالی و شیک می باشد که برای شروع پذیرایی در مهمانی و تولد ها بسیار مناسب می باشد پس با ما همراه باشید تا مرحله به مرحله دستور تهیه بقچه بادمجان را آموزش دهیم.


مواد لازم بقچه بادمجان:​

مواد لازممقدار لازم
گوشت چرخ کرده200 گرم
بادمجان4 عدد
جعفری خرد شده2 قاشق غذاخوری
پیاز خرده شده1 عدد
سیر رنده شده2 حبه
زرد چوبهنصف قاشق چایخوری
فلفل سیاهنصف قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه بقچه بادمجان :​

ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید و به سراغ درست کردن مواد میانی بروید. جعفری و پیاز را خرد کرده و سیر را هم رنده کنید و کنار بگذارید. حالا تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا گرم شود، سپس پیاز ها را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا سبک شود.

در این مرحله سیر را اضافه کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود. نمک، زردچوبه و فلفل را افزوده و در صورت تمایل ادویه دلخواهتان را اضافه کنید و مواد را خوب زیر و رو کنید تا طعم ها با هم ترکیب شوند.

بادمجان بقچه ای مرحله ای


در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه افزوده و تفت دهید تا تغییر رنگ داده و سرخ شود. رب گوجه را در گوشه ای از تابه تفت داده و با سایر مواد مخلوط نمایید تا رنگ داده و خامی آن از بین برود.

فینگر فود خوشمزه



 
موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2
 
کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,262
15,329
مدال‌ها
5
در نهایت جعفری خرد شده را بریزید و نصف لیوان آب بریزید و اجازه دهید تا مواد برای چند دقیقه با درب بسته بپزد و آب آن تبخیر شود.

فینگر فود بادمجان


بادمجان ها را از آب خارج کرده و آن ها را به شکل ورقه های نازک برش بزنید. بادمجان ها را با روغن سرخ کرده و روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی اش برود.

بادمجان بقچه ای



 
موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2
 
کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,262
15,329
مدال‌ها
5
داخل یک بشقاب دو تا سه ورق بادمجان را به شکل ظربدر روی هم قرار داده و یک قاشق از مواد را در میان آن قرار داده و بادمجان ها را روی یکدیگر برگردانید تا حالت بقچه پیدا کند.

بادمجان بقچه ای


در نهایت با کمک یک خلال دندان بادمجان ها را ببندید و روی آن یک برش فلفل دلمه ای روی آن قرار داده و سرو نمایید.

بادمجان بقچه ای


نکات تکمیلی در مورد بادمجان بقچه ای​

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
بادمجان بقچه ای را می توانید در وعده نهار - میان وعده - سرو کنید .
 
بالا پایین