جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی رستورانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط OVERDOS با نام طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی رستورانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 326 بازدید, 11 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی رستورانی
نویسنده موضوع OVERDOS
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط OVERDOS
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله نهم​

یک سوم از زرشک سرخ شده را روی سطح مواد می پاشیم. سپس مخلوط مرغ و ماست و زعفران را می ریزیم. سپس یک لایه بادمجان و یک سوم زرشک را مجددا می ریزیم. بقیه برنج را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه با شعله زیاد می گذاریم با درب بسته بپزد.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله دهم​

سپس شعله را کم کرده و دم کنی روی در قابلمه می گذاریم و می گذاریم تا پخته شود. در نهایت قابلمه را در ظرف مناسب بر می گردانیم. و با باقی مانده زرشک و خلال پسته و بادام آن را تزیین یم کنیم. می توان با کمی برنج زعفرانی نیز ته چین را تزیین نمود.
 
بالا پایین