هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
آشپزیطرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی رستورانی
یک سوم از زرشک سرخ شده را روی سطح مواد می پاشیم. سپس مخلوط مرغ و ماست و زعفران را می ریزیم. سپس یک لایه بادمجان و یک سوم زرشک را مجددا می ریزیم. بقیه برنج را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه با شعله زیاد می گذاریم با درب بسته بپزد.
سپس شعله را کم کرده و دم کنی روی در قابلمه می گذاریم و می گذاریم تا پخته شود. در نهایت قابلمه را در ظرف مناسب بر می گردانیم. و با باقی مانده زرشک و خلال پسته و بادام آن را تزیین یم کنیم. می توان با کمی برنج زعفرانی نیز ته چین را تزیین نمود.