جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی رستورانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط OVERDOS با نام طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی رستورانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 328 بازدید, 11 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان خوشمزه و مجلسی رستورانی
نویسنده موضوع OVERDOS
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط OVERDOS
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
:love::giggle::coffee:
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
مواد لازم برای 4 نفر
برنج4 پیمانه
مرغ½ یک مرغ متوسط
پیاز2 عدد
ماست1.5 پیمانه
بادمجان3 عدد متوسط
زرشک200 گرم
شکر3 قاشق غذ اخوری
گلاب2 قاشق غذا خوری
آبلیمو ترش2 قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ2 عدد
زعفران دم کردهبه مقدار دلخواه
روغن درون ته چین½ پیمانه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار دلخواه
خلال پسته و بادامبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله اول​

برای تهیه ته چین مرغ و بادمجان مجلسی ابتدا برنج را از شب قبل شسته و با آب و نمک خیس می کنیم. یک قابلمه بزرگ برداشته و چهار برابر برنج آب می ریزیم و روی شعله گاز قرار می دهیم تا به جوش آید.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله دوم​

سپس آب برنج را خالی کرده و برنج را همراه با مقداری نمک درون آب در حال جوش می ریزیم تا بجوشد و نیم پز شود. برنج را داخل آبکش ریخته تا آب آن کامل خارج شود و کنار می گذاریم. بادمجان ها را شسته و پوست می کنیم.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله سوم​

به صورت حلقه ای با ضخامت 2 سانتی متر برش می زنیم. سپس در آب و نمک می خیسانیم تا تلخی آن گرفته شود. بادمجان ها را آبکش کرده و خشک می کنیم و در روغن سرخ می کنیم. پیاز ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت خلالی ریز خرد می کنیم.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله چهارم​

یک قابلمه متوسط برداشته و با کمی روغن روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. سپس پیازها را درون آن ریخته و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. مرغ را تکه کرده و تکه های مرغ را به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کمی رنگ مرغ عوض شود.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله پنجم​

سپس نمک و زردچوبه و فلفل زده و با کمی آب می گذاریم بپزد. مرغ ها که پخته شد، از استخوان جدا کرده و ریش ریش می کنیم و کنار می گذاریم. یک کاسه متوسط برداشته و مرغ و یک پیمانه ماست و زعفران را با هم مخلوط می کنیم.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله ششم​

به مدت 3 ساعت درون یخچال استراحت می دهیم تا مواد به طور کامل به خورد مرغ برود. زرشک را شسته و آبکش می کنیم و وقتی آب آن به طور کامل خارج شد، یک ماهی تابه کوچک برداشته و با کمی روغن روی حرارت می گذاریم تا روغن داغ شود.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله هفتم​

سپس زرشک را اضافه کرده و با شکر تفت می دهیم. زیر گاز را خاموش کرده و کنار می گذاریم. یک کاسه بزرگ بر می داریم. زرده های تخم مرغ را همراه با نصف پیمانه ماست و روغن و آبلیمو و گلاب و کمی نمک و فلفل قرمز با هم مخلوط می کنیم.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله هشتم​

سپس کمی هم می زنیم که از لختگی در آید و یکنواخت شود. نیمی از برنج را با آن مخلوط کرده و به آرامی بهم می زنیم. یک قابلمه بزرگ برداشته و کف قابلمه را کمی روغن یم ریزیم. مواد برنجی را کف آن به طور کامل پهن می کنیم.
 
بالا پایین