جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه خورشت قلیه مرغ

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه خورشت قلیه مرغ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 180 بازدید, 3 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه خورشت قلیه مرغ
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مواد لازم برای ۴ نفر
گشنیز۴۰۰ گرم
شنبلیله۱۰۰ گرم
سیر۱ بوته
تمر هندی½ لیوان
فیله مرغ۴۵۰ گرم
پودر دارچین و پودر تخم گشنیزبه مقدار کافی
نمک، فلفل قرمز و زردچوبهبه مقدار کافی.
ghaliye-morgh.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه قلیه مرغ
مرحله اول:

برای تهیه قلیه مرغ خوشمزه ابتدای کار گشنیز و شنبلیله را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه گشنیز و شنبلیله را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورن ریز ساطوری می کنیم.
مرحله دوم:
حالا فیله های مرغ را درون یک کاسه قرار می دهیم، سپس زعفران دم کرده را به همراه پودر سیر به آن اضافه می کنیم و ماساژ می دهیم تا فیله ها مزه دار شود. در ادامه روی کاسه را می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله سوم:
در این مرحله اجازه می دهیم فیله های مرغ به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند. در ادامه پوست پیاز و سیر را جدا می کنیم، سپس هر دو را ریز رنده می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله چهارم:
در این مرحله مقداری روغن درون قابلمه می ریزیم و بلافاصله پیاز و سیر رنده شده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. در ادامه پس از این که پیاز و سیر سبک و طلایی شد، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر دارچین و پودر تخم گشنیز را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم:
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا عطر و طعم ادویه ها آزاد شده و بوی خامی شان از بین برود. تمر هندی را درون یک لیوان می ریزیم، سپس با مقداری آب جوش مخلوط می کنیم تا کمی رقیق شود. در ادامه تمر هندی را از صافی رد می کنیم.
مرحله ششم:
در این مرحله وقتی هسته های تمر هندی جدا شد آن را همراه با سبزی قلیه به قابلمه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا سبزی تغییر رنگ دهد. در ادامه آب را به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم جوش بیاید.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله هفتم:
حالا یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن به آن اضافه می کنیم. در ادامه فیله های مزه دار شده مرغ را درون تابه می چینیم، سپس تفت می دهیم تا فیله ها تغییر رنگ داده و سرخ شوند.
مرحله هشتم
در نهایت فیله های سرخ شده مرغ را به خورشت قلیه اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۲ ساعت بپزد و کامل جا بیوفتد. در ادامه خورشت را درون ظرف مورد نظر بریزید و با پلو زعفرانی و ته دیگ سیب زمینی میل کنید. نوش جان.
 
بالا پایین