طرز تهیه قلیه مرغ
مرحله اول:
برای تهیه قلیه مرغ خوشمزه ابتدای کار گشنیز و شنبلیله را می شوییم، سپس درون آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی شان خارج شود. در ادامه گشنیز و شنبلیله را روی تخته گوشت قرار می دهیم و به صورن ریز ساطوری می کنیم.
مرحله دوم:
حالا فیله های مرغ را درون یک کاسه قرار می دهیم، سپس زعفران دم کرده را به همراه پودر سیر به آن اضافه می کنیم و ماساژ می دهیم تا فیله ها مزه دار شود. در ادامه روی کاسه را می پوشانیم و درون یخچال قرار می دهیم.
مرحله سوم:
در این مرحله اجازه می دهیم فیله های مرغ به مدت ۱ ساعت درون یخچال استراحت کند. در ادامه پوست پیاز و سیر را جدا می کنیم، سپس هر دو را ریز رنده می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم.