طرزتهیه مرغ ژاپنی :
همه مواد را داخل قابلمه ای بریزید، مرغ ها را داخل آن قرار بدهید و روی حرارت زیاد قرار دهید. اجازه بدهید تا جوش بیاید. سپس در قابلمه را ببندید شعله را ملایم کنید و حدود 30 دقیقه بگذارید تا آرام بجوشد و مرغ ها بپزند.
هرگونه کفی که روی آن می آید را بردارید. سپس حرارت را زیاد کنید، مرغ ها را مرتباً در مایع بچرخانید تا اطراف آن ها به صورت یکسان بپزند و مایع به سس چسبنده تبدیل شود.
مرغ ها را در ظرف سرو بچینید و روی آن را با قاشق از سس آن بریزید، می توانید سیر و فلفل های داخل سس را هنگام سرو روی مرغ نریزید.
روی آن ها را با مقداری کنجد و فلفل خرد شده و یا پیازچه ی خرد شده بریزید.