جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه ران مرغ ژاپنی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه ران مرغ ژاپنی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 411 بازدید, 2 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه ران مرغ ژاپنی
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مواد لازم برای تهیه ی مرغ ژاپنی :
ران مرغ 5 عدد
آب 1 فنجان
سرکه بالزامیک نصف فنجان
سس سویایک سوم فنجان
شکر2 و نیم قاشق غذاخوری
سیر له شده1 حبه
* فلفل تند کوچک1 عدد
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
طرزتهیه مرغ ژاپنی :
همه مواد را داخل قابلمه ای بریزید، مرغ ها را داخل آن قرار بدهید و روی حرارت زیاد قرار دهید. اجازه بدهید تا جوش بیاید. سپس در قابلمه را ببندید شعله را ملایم کنید و حدود 30 دقیقه بگذارید تا آرام بجوشد و مرغ ها بپزند.



هرگونه کفی که روی آن می آید را بردارید. سپس حرارت را زیاد کنید، مرغ ها را مرتباً در مایع بچرخانید تا اطراف آن ها به صورت یکسان بپزند و مایع به سس چسبنده تبدیل شود.



مرغ ها را در ظرف سرو بچینید و روی آن را با قاشق از سس آن بریزید، می توانید سیر و فلفل های داخل سس را هنگام سرو روی مرغ نریزید.



روی آن ها را با مقداری کنجد و فلفل خرد شده و یا پیازچه ی خرد شده بریزید.
 
بالا پایین