جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه رول عدس

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Mahi.otred با نام طرز تهیه رول عدس ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 348 بازدید, 15 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه رول عدس
نویسنده موضوع Mahi.otred
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Mahi.otred
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12
مواد لازم برای ۴ نفر
عدس۱ پیمانه
پیاز۱ عدد بزرگ
رب گوجه‌‌ فرنگی۱ قاشق سوپخوری
زنجبیل تازه۱ قاشق چایخوری
سیر۳ حبه
گشنیز تازه۴ قاشق غذاخوری
پودر زیره½ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار کافی
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ANOSHA
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12
مواد لازم برای خمیر رول
آرد گندم سبوس دار۲ پیمانه
آب جوش½ پیمانه
سرکه سیب یا سرکه انگور۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع½ پیمانه
نمک۱ قاشق چایخوری
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ANOSHA
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله اول​

برای تهیه رول عدس خوشمزه در ابتدای کار عدس را شسته و درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۱۲ ساعت درون آب بماند تا خیس بخورد. در طی این مدت آب درون کاسه را چند مرتبه تعویض می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ANOSHA
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله دوم​

پس از گذشت این زمان عدس را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی اش خارج شود. در ادامه عدس را درون یک قابلمه حاوی آب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا عدس کاملا پخته و نرم شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ANOSHA
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله سوم​

زمانی که عدس کاملا پخت، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس درون آبکش ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. حالا به سراغ آماده کردن خمیر می رویم، برای این منظور آرد را ۳ مرتبه الک می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ANOSHA
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله چهارم​

حالا آب جوش را به همراه سرکه سیب و روغن مایع درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط می کنیم، سپس آرد را به همراه نمک به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز می دهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمی چسبد حاصل شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ANOSHA
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله پنجم​

در ادامه روی کاسه حاوی خمیر را با سلفون پوشانده، سپس اجازه می دهیم خمیر در یک جای گرم به مدت ۱ ساعت استراحت کند تا حجم آن دو تا سه برابر شود. در همین حین به سراغ آماده کردن مواد میانی می رویم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ANOSHA
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله ششم​

برای این منظور پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده، سپس گشنیز را می شوییم و به صورت ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع به تابه اضافه می کنیم
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ANOSHA
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله هفتم​

حالا پیاز را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک شود. در ادامه سیر و زنجبیل تازه را به صورت ریز رنده کرده، سپس زمانی که پیاز شیشه ای شد به همراه مقداری فلفل قرمز، پودر زیره و گشنیز خرد شده به تابه اضافه می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ANOSHA
موضوع نویسنده

Mahi.otred

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
5,475
6,423
مدال‌ها
12

مرحله هشتم​

حالا رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی و ادویه ها از بین رفته، سپس رب رنگ باز کند. در ادامه عدس آبکشی شده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ANOSHA
بالا پایین