مرحله اول
برای تهیه شامی پوک خوشمزه در ابتدای کار لپه را به همراه نخود و لوبیا سفید می شوییم، سپس درون یک کاسه مناسب حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم حبوبات به مدت ۱۲ ساعت درون آب بمانند تا خیس بخورند.
مرحله دوم
حالا برای این که نفخ حبوبات بهتر گرفته شود در طی این مدت چند مرتبه آب آنها را عوض می کنیم. در ادامه پس از گذشت این زمان حبوبات را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله گوشت را به تکه های مکعبی خرد می کنیم، سپس به حبوبات اضافه می کنیم. در ادامه پوست سیب زمینی و پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت کامل درون قابلمه حاوی حبوبات و گوشت قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا به اندازه ای که روی مواد را بگیرد آب اضافه می کنیم و پس از آن قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم مواد به مدت ۲ تا ۳ ساعت روی حرارت بمانند تا مواد کاملا پخته و نرم شوند و آبشان کشیده شود.
مرحله پنجم
در این مرحله پس از گذشت این زمان گوشت را از مواد جدا می کنیم، سپس ریش ریش می کنیم و مابقی مواد را با گوشت کوب می کوبیم تا کاملا له شوند. در ادامه گوشت را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
حالا تخم مرغ را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه شامی اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به اندازه کافی روغن می ریزیم.