جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه شامی پوک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه شامی پوک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 211 بازدید, 2 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه شامی پوک
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مواد لازم برای ۴ نفر
لپه۱ و نیم لیوان
نخود¾ پیمانه
لوبیا سفید¾ پیمانه
گوشت یا مرغ۳۰۰ گرم
سیب زمینی۲ عدد متوسط
پیاز۲ عدد متوسط
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
تخم مرغ۲ عدد
روغن مایعبه مقدار کافی shami-pouk.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله اول
برای تهیه شامی پوک خوشمزه در ابتدای کار لپه را به همراه نخود و لوبیا سفید می شوییم، سپس درون یک کاسه مناسب حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم حبوبات به مدت ۱۲ ساعت درون آب بمانند تا خیس بخورند.

مرحله دوم
حالا برای این که نفخ حبوبات بهتر گرفته شود در طی این مدت چند مرتبه آب آنها را عوض می کنیم. در ادامه پس از گذشت این زمان حبوبات را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله سوم
در این مرحله گوشت را به تکه های مکعبی خرد می کنیم، سپس به حبوبات اضافه می کنیم. در ادامه پوست سیب زمینی و پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت کامل درون قابلمه حاوی حبوبات و گوشت قرار می دهیم.

مرحله چهارم
حالا به اندازه ای که روی مواد را بگیرد آب اضافه می کنیم و پس از آن قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم مواد به مدت ۲ تا ۳ ساعت روی حرارت بمانند تا مواد کاملا پخته و نرم شوند و آبشان کشیده شود.

مرحله پنجم
در این مرحله پس از گذشت این زمان گوشت را از مواد جدا می کنیم، سپس ریش ریش می کنیم و مابقی مواد را با گوشت کوب می کوبیم تا کاملا له شوند. در ادامه گوشت را به آن اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

مرحله ششم
حالا تخم مرغ را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه شامی اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به اندازه کافی روغن می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله هفتم
در این مرحله با دست مرطوب مقداری از مایه شامی بر می داریم، سپس در دست فرم می دهیم و در مرکز آن را حفره ایجاد می کنیم. در ادامه شامی را درون تابه قرار می دهیم تا یک طرف آن سرخ شود، سپس آنرا بر می گردانیم.

مرحله هشتم
در نهایت اجازه می دهیم طرف دیگر شامی کاملا سرخ شود، سپس از تابه خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود. در آخر شامی ها را به همراه نان، خیارشور و گوجه فرنگی سرو می کنیم. نوش جان
 
بالا پایین