Puyannnn
سطح
4
مهمان
- Sep
- 13,512
- 21,983
- مدالها
- 3
مرحله سیزدهم :
زعفران دم کرده را با کمک قاشق و یا برس آشپزی روی کباب ها بمالید تا کمی رنگ بگیرند. شما می توانید زعفران را هم هنگام سرخ کردن و هم هنگام افزودن ادویه ها به گوشت اضافه کنید.
مرحله چهاردهم:
در تابه دیگری کره را آب کنید. شما می توانید برای آب کردن کره از روش بن ماری استفاده کنید. اگر از طعم کره خوشتان نمی آید می توانید از روغن مایع برای این کار استفاده کنید.
مرحله پانزدهم:
حال رب گوجه فرنگی را در کره آب شده تفت دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند. شما می توانید به جای رب گوجه فرنگی از گوجه رنده شده نیز استفاده کنید و یا از ترکیب هردو.
زعفران دم کرده را با کمک قاشق و یا برس آشپزی روی کباب ها بمالید تا کمی رنگ بگیرند. شما می توانید زعفران را هم هنگام سرخ کردن و هم هنگام افزودن ادویه ها به گوشت اضافه کنید.
مرحله چهاردهم:
در تابه دیگری کره را آب کنید. شما می توانید برای آب کردن کره از روش بن ماری استفاده کنید. اگر از طعم کره خوشتان نمی آید می توانید از روغن مایع برای این کار استفاده کنید.
مرحله پانزدهم:
حال رب گوجه فرنگی را در کره آب شده تفت دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند. شما می توانید به جای رب گوجه فرنگی از گوجه رنده شده نیز استفاده کنید و یا از ترکیب هردو.