جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده {لهیبِ دل} اثر •سایه مولوی کاربر انجمن رمان بوک•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط سایه مولوی با نام {لهیبِ دل} اثر •سایه مولوی کاربر انجمن رمان بوک• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 659 بازدید, 26 پاسخ و 21 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع {لهیبِ دل} اثر •سایه مولوی کاربر انجمن رمان بوک•
نویسنده موضوع سایه مولوی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط سایه مولوی
موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,121
مدال‌ها
2
بی‌تو تاریکیِ شب‌هایم انگار روی دور تکرار افتاده‌است که نه پایان می‌یابد تا نورِ روز به حیاتم روشنی ببخشد و نه شروع می‌شود تا خواب مرا لحظه‌ای از این‌‌ همه درد و عذاب برهاند.

موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,121
مدال‌ها
2
این روزها حتی آینه هم به‌رویم پوزخند می‌زند و جای خالی‌ات در خانه‌ هر لحظه طعنه بر لبخندهای دروغینم می‌زند.
این روزها قاب عکس تو را از روی دیوار برداشته‌ام زیرا هراس دارم که دیوار هم از دلتنگی‌ات فرو بریزد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,121
مدال‌ها
2
خانه‌مان بی‌تو بر روی دستانم درحال جان سپردن است. پنجره‌ها در انتظار نشانی از تو مدت‌هاست چشم به خیابان‌های متروک دوخته‌اند و در و دیوار خانه دلتنگ سایه‌ات هستند و در کنار این‌ها منی هستم که دگر برای آمدنت به ریسمان امید چنگ نمی‌زنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,121
مدال‌ها
2
من پروانه شدم تا که شاید روزی بتوانم دور شمع عشقمان بگردم و سوختن بال و پرم را به جان بخرم، اما تمام حاصل من از شعله‌های تعشق تو آن لهیبی بود که قلب شیفته‌ام را داغ زد.

موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,121
مدال‌ها
2
گاهی چنان در لابه‌لای حسرت‌هایم، دلتنگی‌هایم و خاطراتمان گم می‌شوم که پیدا کردن خودم سخت می‌شود. راستش را بخواهی دگر منی هم نمانده. از تمام من، تنها یک جسم رنجور مانده و قلبی که در آتش عشق می‌سوزد و ذره‌ذره خاکستر می‌شود.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,121
مدال‌ها
2
من اگر نباشم هم مهم نیست. همین که تو باشی؛ سالم، خوشحال و حتی دست در دست فرد دیگری کافیست. من اگر نباشم هم از دنیا جز یک عالم اشک و آه چیزی کم نمی‌شود.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,121
مدال‌ها
2
تو اگر نباشی، اما غنچه‌های ناشکفته فسرده می‌شوند. شمعدانی‌های پشت پنجره خشک و پژمرده می‌شوند. آسمان را ابرهای تیره و غم‌آلود می‌پوشاند و اختران تابناک غرق خاموشی می‌شوند.

موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,121
مدال‌ها
2
می‌بینی؟ همین که تو نباشی برای رو به زوال رفتن آرامشِ کل گیتی بس است. چه برسد به منی که این‌چنین دیوانه‌وار هستی‌ام را در گروی هُرم نفس‌های تو گذاشته‌ام.

موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,121
مدال‌ها
2
از این‌که هنوز هم مهر تو در دلم مانده به من خُرده نگیر؛ دل که نسیان نمی‌داند چیست. یک نگاه گرم که ببیند، یک لبخند که در نظرش زیبا جلوه کند و با یک حرف که تکانی بخورد، می‌رود از دست و دگر باز نمی‌گردد.

موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,121
مدال‌ها
2
آن‌موقع هزاری هم که عقل برایش دلیل و برهان بیاورد و بخواهد افسارش بزند، آخر افسار پاره می‌کند و در پی دلبرش می‌شتابد. دل است دیگر، دلیل و برهان که نمی‌داند چیست.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین