جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده {لهیبِ دل} اثر •سایه مولوی کاربر انجمن رمان بوک•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط سایه مولوی با نام {لهیبِ دل} اثر •سایه مولوی کاربر انجمن رمان بوک• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 661 بازدید, 26 پاسخ و 21 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع {لهیبِ دل} اثر •سایه مولوی کاربر انجمن رمان بوک•
نویسنده موضوع سایه مولوی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط سایه مولوی
موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,125
مدال‌ها
2
دل کندن از تو کار هر کسی نیست. کسی که طعم مودت تو را چشیده‌باشد، دگر عسل هم به کامش مزه نمی‌کند، ولی چه می‌شود کرد؟ روزگار است دیگر؛ گه‌گاهی بازی‌اش می‌گیرد و دلش می‌خواهد پایان این دلدادگی را تلخ رقم بزند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,125
مدال‌ها
2
می‌گویند در هر شیرینی یک تلخی و در هر تلخی یک شیرینی نهفته‌است. محبت میان من و تو هم گرچه تلخ و گزنده به پایان رسید، اما تجربه‌های مفیدی را برایم به یادگار گذاشته‌است.

موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,125
مدال‌ها
2
من پس از تو یاد گرفتم که به چشمی نگاه ندوزم. هر لبخندی را نظاره نکنم. هر دستی را نگیرم. هر 《دوستت دارم》گفتنی را باور نکنم و هر خلت و دوستی‌ای را قبول نکنم.

موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,125
مدال‌ها
2
من پس از تو یاد گرفتم که قلبم را چنان در مشت بگیرم که اگر روزی، جایی بار دیگری تو را دیدم دلم را نبازم. عشق تو لهیبی به قلبم و زخمی به روحم زد که هرگز فراموشش نتوان کرد... !

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,125
مدال‌ها
2
اما همین داغ بر دل نشسته و دردی که بر روحم رخنه کرده‌است، هر لحظه یادم می‌آورد که چه چیزهایی را از سر گذرانده‌ام و تعشقی را تجربه کردم که از آن، جز یک قلب سوخته، روحی پر از خراش و جوانی‌ام که گذشت چیزی مرا حاصل نشد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
661
11,125
مدال‌ها
2
رفتنت برای من گرچه سخت، تلخ و طاقت‌فرسا بود، اما مرا به بلوغی از جنس احساس رسانید و به من آموخت که هر 《دوستت دارم》گفتی راست، هر لبخندی نشانه‌ی مهر و هر علاقه‌ای جاودانه نخواهد‌بود.

بالا پایین